- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Autoooooooo's
acki mnogo haresvam dalgite 4erni limuzini
a i sa6to trabantite,acki sa sladki i udobni![]()
![]()
![]()
Ami da si prazniq ne razbiram osobeno ot koli...daje kato se zamislq hich! Ama mnogo se kefq na sportni kolichki...siv metalik ako moje... jena nali cveta gleda...za razni tam ekstri...nz hal haber si nqmam...vajnoto e da vyrvi tam...da se nameri nqkoe shofiorche i gotovo...kolata stanala kakto v mechtite
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
az haresvam golemi, tejki masivni jipove... napravo me vazbujdat![]()
Спортна двунестна "количка"..ама ако я имам няма да мога да я поддържам. Затова искам..някво малко джипче.Сузуки Саморай
absolutely correctПървоначално написано от СребристоСияние
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
I az se kefq na golemi koli. Tiq malkite mi se struvat leko ligavi![]()
Be angel, Be devil, Be fame
Smeshniciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
Kvo razbirate vie ot koli be?
a ina4e veshti4kata li kva si tam kvo GOLF i POLOto ligavi koli li sa???
Ot sportnite - Toyota Supra 6th Generation 1200 Hp
Ot Po-normalnite Mercedes E55 AMG
OT Djipovete- Caddillac Escalade ili Pajero, a btw Qponskite djipove sa nai dobri v istinskiq smisal na dumata. Za offroad. Da mi qdat kura H2, Cayenne X5 X3 i ML. Te stavat samo mutrite da gazareqt iz sofiq.
Az se kefa na retro koli i koli v tipi4no amerikanski stil deto moje6 da se opyne6 celq na kapaka...."ky6ta na kolela" :P ....kato vidq nqkoq i ne moga da otlepa pogled.....
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!