.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Dewstwenostta!!!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    mi kakvo nqma ni6to lo6o az li4ni mislq 4e koito kogato si iska togava go pravi v su6tnost 4udno mi e za6to izob6to ima takava tema

emi az mislq 4e da si devstven ne e ni6to lo6o.lo6oto e kogato pravi6 sex samo za6toto bilo moderno na tazi vazrast da se pravi ili za6toto vsi4kite ti priqtelki ve4e sa se ebali parviqt ti pat trqbva da e kogato si gotov a ne kogato prosto trqbva da go napravi6...
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    taq tema ne6to q izrovixte ot dale4nite arxivi
    Хахах, аз чак сега забелязах че е от преди 2 години

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Че трябва ли да имаме някакво различно мнение за момичетата които са девствени???Да не би нещо да не са готини или какво??Глупав ти е въпроса според мен..какво да мисля за тях..първо не мога да различа едно девствено от едно недевствено момиче...освен това не смятам че са останали малко...може би от по малките няма много девствени вече но специално от моите върстнички има доста които не са спали с момчета още и това изобщо не им пречи на нищо...
    Ти май си се надрусала и немож разбереш въпроса или немож четеш. Човека пита какво мислиш за девствените, а не го интересува дали му е тъп въпросът. Има някой неща които вие пишлеметата неразбирате...
    Има една фраза "По-добре си мълчи и се прави на умен..."

Относно темата.
    Мацко ще ти разкажа един виц.
    Поздрав по радиото- Погребална агенция "Живот и здраве" поздравява старчески дом "Вечна младост" с песента "И вие ще дойдете при нас..."

Ясно кво имам впредвид- девствените все някога ще спрат да са девствени

Относно първия път- ем ти си момиче немоа преценям за вас... Всичко сигурно ти е ясно- боли, кърви и тн... После иде: спиране на болката и остава кефа...

Иначе моя първи път беше много готино... момче съм все пак

Ако си девствена кво щи каа "Присъедини се към Недевствените!!!"

Супер фен
    Има разлика. Променя се изцяло поведението и перцепцията на момичето. Хората не случайно са казали че момичето се превръща в жена в първата брачна нощ. Пие се блага ракия и се разпъва японското знаме и всякви такива радости....
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Има разлика. Променя се изцяло поведението и перцепцията на момичето. Хората не случайно са казали че момичето се превръща в жена в първата брачна нощ. Пие се блага ракия и се разпъва японското знаме и всякви такива радости....
    Кво значи "перцепция"?

Супер фен
    Нали си умен уж?
    2т. системно

Guest
    Мн ми е интересно как използваш дума чието значение и ти незнаеш?

Супер фен
    Е фана ме тука.
    2т. системно

Супер фен
    az sa6to sam devstvena,no ne se pritesqvam i 6te go napravq kogato se 4uvstvam gotova psihi4eski

ina4e mnenieto kvo da mi e ...SLU6AM V4ERA SLU4AINO RAZGOVORMEJDY 13-14 GOD. MOMI4ENCA:

"4UKAI SE BE,4UKAQI SE O6TE DOKATO NE TI E DO6LO ZNAE6 LI KVOP E QKO!!!!!!!!!!!!!!"
    NO COMMENT..........
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ЕБЬЕТЕ СЕ НАРЕД БЕ!!!!!!!!!! ТВА Е ВАЖНОТО БЬЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!111
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уважавам момичетата,които са съхранили девствеността си по-дълго и са решили да направят тази стъпка след 18.Те са сериозни момичета.Евала!За жалост са твърде малко,но съществуват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си