- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dewstwenostta!!!
mi kakvo nqma ni6to lo6o az li4ni mislq 4e koito kogato si iska togava go pravi v su6tnost 4udno mi e za6to izob6to ima takava tema![]()
emi az mislq 4e da si devstven ne e ni6to lo6o.lo6oto e kogato pravi6 sex samo za6toto bilo moderno na tazi vazrast da se pravi ili za6toto vsi4kite ti priqtelki ve4e sa se ebaliparviqt ti pat trqbva da e kogato si gotov a ne kogato prosto trqbva da go napravi6...
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
taq tema ne6to q izrovixte ot dale4nite arxivi![]()
![]()
Хахах, аз чак сега забелязах че е от преди 2 годиниПървоначално написано от lifestyle
![]()
Ти май си се надрусала и немож разбереш въпроса или немож четеш. Човека пита какво мислиш за девствените, а не го интересува дали му е тъп въпросът. Има някой неща които вие пишлеметата неразбирате...Първоначално написано от GeRyTo
Има една фраза "По-добре си мълчи и се прави на умен..."
Относно темата.
Мацко ще ти разкажа един виц.
Поздрав по радиото- Погребална агенция "Живот и здраве" поздравява старчески дом "Вечна младост" с песента "И вие ще дойдете при нас..."
Ясно кво имам впредвид- девствените все някога ще спрат да са девствени![]()
Относно първия път- ем ти си момиче немоа преценям за вас... Всичко сигурно ти е ясно- боли, кърви и тн... После иде: спиране на болката и остава кефа...
Иначе моя първи път беше много готино... момче съм все пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си девствена кво щи каа "Присъедини се към Недевствените!!!"![]()
![]()
![]()
![]()
Има разлика. Променя се изцяло поведението и перцепцията на момичето. Хората не случайно са казали че момичето се превръща в жена в първата брачна нощ. Пие се блага ракия и се разпъва японското знаме и всякви такива радости....![]()
2т. системно
Кво значи "перцепция"?Първоначално написано от Amayo
Нали си умен уж?
2т. системно
Мн ми е интересно как използваш дума чието значение и ти незнаеш?
Е фана ме тука.
2т. системно
az sa6to sam devstvena,no ne se pritesqvam i 6te go napravq kogato se 4uvstvam gotova psihi4eski
ina4e mnenieto kvo da mi e ...SLU6AM V4ERA SLU4AINO RAZGOVORMEJDY 13-14 GOD. MOMI4ENCA:
"4UKAI SE BE,4UKAQI SE O6TE DOKATO NE TI E DO6LO ZNAE6 LI KVOP E QKO!!!!!!!!!!!!!!"
NO COMMENT..........
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ЕБЬЕТЕ СЕ НАРЕД БЕ!!!!!!!!!! ТВА Е ВАЖНОТО БЬЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!111![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!