- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kosmite
Abe q kajete kak moga da si otstrania kosmite ot penisa osven s bik4eta ili samobrasna4ka neshto nqkakuv krem kato toia depeltoar imali i ako ima dobre li e da se polzvat takiva kremove ili po dobre s bik4eto
spored men - s kremche
Think. Believe. Dream. Dear!
По-добре с бикчето,щото с кремче пак ще ти пораснат сравнително бързо,само дето ще трябва да се мажеш,да чакаш 15 мин и после по доста труден начин да отстраниш космите.С бикчето направо.
mi s bik4eto mai e po-dobre, 6toto krem4etata ne miri6at i koi znae kolko got, no ako iska6 probvai i s takuv krem![]()
Я взимай един нож и кълцай душманската...![]()
![]()
![]()
az imam takiva 2 krema imat efekt ama trqa da 4aka6 malko pove4e vr ot poso4enoto i sve pak rezultata e ednakav sqka6 s bik4e....koeto ti xaresva ...Първоначално написано от Baccara
![]()
s kola maska ili epilator (ako si mazohist) inache s Gillete
PopFolk Rules Baby!
момче, какво ти пречат толкоз космите? бухай ги с жилета ко са толкоз неприятни.
пп плайспишка_18 ти пак ли са обаждаш е?напусни вече, ходи играй чалга
hahhahaahhahahahПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
kola maskata e dobriq na4in i sled tva nqma da ima6 promlem s kosmite za nqkade okolo mesec,no to4no tam boli super mnogo,taka 4e si pomisli...
Probvai s kuhnenski noj ili noji4kaAz se spavqm s tozi problem s Gilete i e dosta efikasno!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
axaxa s nojica bate axaxxa![]()
![]()
![]()
pinseta![]()
ммм ста така само4е е мно разправияПървоначално написано от Pe666o
![]()
S "krem4eta' -NEEПървоначално написано от svetla_88
Ako neste zabelqzali ima krem4eta za kra4eta i za ra4i4ki .....Nqkade pi6e li 4e stava za pi6ki ??????????????? Mai ne
.Majete se,majete.....neznaete prosto kolko e vredno i kolko e 4uvstvitelna tam kojata pod deistvieto na "krem4eta"
С електрически трион или проай с ъглошлайв!!!Първоначално написано от KOZ
Най-добре става с епилатор! Най-ефикасно е! Верно боли ама трай бабо за хубост! тва Е!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!