- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- истината...
''Никой не е по-сляп от онзи, който не желае да вижда.''
Има хора,които се страхуват от реалността,не искат да погледнат на това от което ги е страх реално,затварят си очите за важни неща,които не искат да виждат.Страх ги е от бъдещето и затова не гледат и в настоящето....предпочитат по-лесните пътища,не поемат риска,който крие всяко едно действие и начинание.Не искат да знаят нещо повече от това,което те мислят или в което са убедени.Не прианават чувствата си,мислите си,защото те разкриват прекалено много неща,които не трябва да бъдат на яве...трябва да скрити,непризнати.От истината много хора се страхуват,не я казват.Най-лесно е да бягаш от нещата от които се страхуваш,а не да ги погледнеш и да се справиш с тях.Да бягаш от реалността,да си живееш привидно спокойно,но всъщност това да е една лъжа,която ти не искаш да признаеш.
Хм.....не знам защо го написах това горе.Може би няма смисъл,но каточели целта беше за това дали се страхуваме да погледнем истината в очите,дали се страхуваме от самите себе си,от това да признаем неща за нас привидно ясни.
Аз лично не обичам да изразявам чувствата си,и понякога ако имам такава нужда не го правя.Или сядам да пиша,но на второто изречение спирам.....просто не обичам да изразявам това!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.