- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- кокоши трън?
абе хора кво е тва чудо?имали ли сте такова?
щот на най-добрия ми приятел от 2 седмици му
се появиха 2 някви странни...като подутини
или де да ги знам кво са и той пробва да го спука
и аз не му дадох той после каза че не може...
и няква бабка вика тва е кокоши трън...аз пък
що за 1 път чувам за такова нещо?някой ако може
да ми каже кво точно представлява,опасно ли е и
как по дяволите се лекува![]()
![]()
![]()
![]()
V aptekite ima specialni lepen4ici za koko6i trun.Kaji mu da hodi da si kupi.
ami i az imam takovana kutreto na dqsnata ruka!poqvi se predi godina i o6te ne se e mahnalo.na men mi kazaha 4e ne se mahalo.kazaha mi su6to 4e da go izgori6 s cigara pomagalo ama ne sum probvala.ne znam kvo za boga e tui koko6t trun ama edna godina ne mi se maha
!na tvoq priqtel kude sa mu se poqvili?
![]()
ми неговите даже са 2на сгъвката на средния
пръст и на сгъвката на показалеца и казва че го боли....
твйто боли ли...
ай се пак някой да ми каже дали е опасно ако знае де...
дали няя му отрежат пръста на човека се пак...мерси на
Госта за съвета, ше му кажа за лепенките, дано помагат
ami 6tom go boli spe6no da otide na dermatolog!toi hodil li e?ako ne da otide!men ne me e bolqlo nikoga.nego go boli sigurno deto sa na sguvkite na prustite.mnogo sajelqvam!az su6to 6te porazpitam o6te za lekarstva i t.n.
ako otide v aptekata da iska nqkvi mazila nqma da podeistvat.ne e seriozno i az sum imala.prosto trqbva da otide6 da ti go izgorqt s te4en azot.pitaite taq babka
mi gadno e! ako iska6 da se mahne trqbva do takava stepen da se raz4opli (boli no pri jelanie stava) i da se stigne do jiloto koeto ima edin 4erveno-kafqv cvqt,sled tova to kato se otkasne (cqloto) samiq tran iz4ezva!--taka az si pomognah
no 4yam 4e mnogo lekatri gi lekyvat taka 4e... lekar e mn dobro re6enie i ne bolqlo...
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
nqma da mu rejat prusta, budi sigurna 6te se opravi![]()
abe vie ludi li ste kvi 4opleniq kvi gluposti.Tova bi ibilo nai golqmata gre6ka. Moito gadje imae taq gadost predi polovin godina, ot okolo 1 god. i se be6e 4oplil s noj stoto go draznelo. V sledstvie ot tova mu porasna i se poqviha oste 3. Na nego mu bqha otdolu na stuoaloto i kato hode6e kuca6e ot bolka. Kofti rabota i si hodi taka cqla godina, dokato nakraq ne otide pri nekva lekarka i tq mu go izgori s nqkakuv super strannen ured, deto izglejda kato muni4uk nagrevatel, ako se se6ta6 samo 4e mnogo po maluk nali i ot gore tva e kato tunka ji4ka deto q zavira v truna i go gori po nqkakuv na4in i ti pravi kato dupka dokato ne stigne do krena. Zvu4i i E gadna procedura, az stqh da pripadna kato gledah no toi vika 4e ne go bolqlo mnogo. I taq kato izgori ednoto vsi4kite iz4eznaha, stoto obqsni 4e toi bil vsu6nost edin i otdolu pod kojata koren4eto mu bilo kato koren na durvo, razprostrqnov vi4ki posoki i kato go 4ovurka6 samo go drazni6 i se razmnojava. Taka 4e kaji na priqtelq ti da otiva burzo na lekar stoto tva nqma da se mahme ot samosebe si i ste po4va da boli oste pove4e. Procedurata e gadni4ka no pomaga i da ne vqrva na nqkakvi babini devetini stoto ne pomagat!!! Uspeh
spoko i az sum imaltakova hodih v toraks i s nekva kiselina mi go mahnaha
nema da se kosi6
Да отиде на кожен бре!Аз съм имал махали са ми ги...и пак имам ма ме мързи пак да хода![]()
и аз имах тази гадост има доста ватянти да се махне може с лепенки специално за това (има ги ж аптеките) може да ти го изгорят има и хиляди бабини рецепти за отсртаняването им ,аз лично моя си го изчоплихи нямам проблеми
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз имах на крака много... Бях на село преди 3 години и дядо ми ми даде Химически молив. С него се оправих, но незнам дали се продават такива животни още.