- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Are kajete 6otu ne6o mai ne sum nared...
Zna4i az skoro pravih troika sas novoto si gaje i edna na6a priqtelka... sega si mislq postoqnno za tova za6toto mn mi haresa oba4e... oba4e mi haresa pove4e za tova 4e bqh sas momi4e a mom4eto...ebi mu maikatata misalta mi e 4e az taka ili ina4e ot dosta vr si padam malko less... mn se kefa na clufki i takia ne6ta sas momi4eta prosto mi e po gotino otkolkoto s mom4e... i taka de ima li ne6to lo6o v tova da se kefi6 i na dvata pola??? toest da si Bi!!! 6oto az ne vijdam lo6o oba4e vsi4kite mi fr kazvat 4e sum mn tupa da se kefq na momi4eta i 4e tova ne bilo normalno... ta normalna li sum?
P.S.da kaja 4e si Haresvam gajeto i nqqm ni6to protif nego...
a i o6e ne6tu spestete si pls obidite i t.n. mersi:")
Spored men e absolutno normalno!Ne se pritesniavai!Az poznavam mnogo takiva momicheta :P
normalno e ako sudq po priqtelkite si![]()
![]()
taka 4e ne se pritesnqvai!a i golqma rabota 4e ti kazvat 4e ne bilo normalno...nali tova nqma da ti promeni misleneto...da ne ti puka kakvo mislqt drugite!
![]()
Dam...syvsem normalno eI az sym taka
Taka, 4e...da ne ti puka. Daje e gotino ako pita6 men
![]()
Споко няма нищо ненормалко в това. А и както каза Murderdoll има голяма вероятност това дае заради пубертета, всичките му там шантави работи, хормони и т.н.![]()
А дори и да не се промениш с времето това е супер яко имаш двойно по голям избор и мъже и жени. Какво по-готино от това.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
na 14 sum:") zna4i ne sum otka4alka super haha:") 6otu te moite fr postoqno go povtarqt tfa ama verno 4e taka imam po golqm izbor heheh:") puk i da ne otmine s vremeto mi e mn qko taka hihih
Това може и да е нормално, но аз не виждам нищо хубаво. Ти си още малка и незнаеш какво искаш, според мен, всичко се дължи на това. Искаш да експериментираш и да опиташ от всичко, но интересът ти сигурно ще премине.
Какво значи, че се кефиш на момичета?
Ми то и аз се гушкам и се целувам (не с език) с приятелки, но не им се "кефя". Само че мене ме отвращава мисълта за секс с друго момиче...
Ама все пак - всеки с предпочитанията си, щом така ти харесва продължавай в същия дух и да не ти пука.![]()
Vinagi sam se kefina na biseksualnite hora, za6toto sa opitali i s dvata pola, koeto mi e adski lubopitno :P Ne gi anmiram nito za tupi, nito za perverzni, a za savsem normalni i individualni hora![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
SHTO PUK DA NE E NORMALNO,SUPER QKO E DA SI BI PUK,KAT TI E EKF S PICHKA,KAT TI KEF S PICH,KVO MU E LOSHOTO PUK NA TVA?!![]()
![]()
докато не го направя с 2 жени
не бих се примирил , че това нещо е нормално
нормално е колкото и даден мъж да е БИ
аре моляви)
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
Che koe mu e nenormalnoto???
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Hahahaha! Naistina li smqtate za normalno edno 14 godi6no momi4e da pravi troiki s "gajeto si i priqtelka" neini nabori?! Ta tva momi4e edva sega zapo4va da u4i v gimnaziq!!! NO COMMENT!![]()
Не, не е нормално (не, че не съм го правила). Най-малкото аз съм тази, която може да ти чете морал- имала съм 2 годишна връзка с жена, имам предвид, че бяхме заедно във всеки един смисъл, любов ли бе, да го опишеш! Знаеш ли, всички твои постове и теми искрено ме забавляват! Убедена съм, че това което си направила те е разтърсило от кеф и ще потърсиш отново това изживяване, но не забравяй и за момент, че живееш в малък град и всички около теб (даже хора, за които не подозираш, че те познават) ще те коментират и в един момент неминуемо ще ти излезе "лошо име", а този факт неминуемо ще ти стане пречка в живота един ден.
o ne se pritesniavai normalno e...daje da si priznaia i az bih opitala troika s oshte edno momiche i az se kefia na momicheta![]()
![]()
![]()
Ami ne gi razbiram teia raboi... nikoga niama da pozvoli priateliat mi da 4uka druga i to pred men! osobeno pak ako sam na 14!![]()
За жените лошо нема ама мъжете почват да им викат педали и т.н.Първоначално написано от СребристоСияние
![]()
Hhm da probvai i mi haresa(mnogo) za6toto bqh s blizka priqtelka, no opredeleno si e ot vazrasta. Da sega mi haresva, no mislq, 4e tova s vremeto 6te se promeni. Bih go napravila otonovo i otnovo, no tova ne zna4i, 4e ot edna vrazka s jeana moga da sam udovoletvorena-za6toto vse pak + i - pravqt 1 cqlo-2 ostri kamaka bra6no ne melqt....
Ami nqma ni6to lo6o stiga da ne nalita6 na friendki,no men li4no ne me privli4at momi4eta![]()
Айде моля ви осъзнайте се !!!
Аз кво да имам против, но не го намирам за чак пък нормално !
Нека ви разкажа една случка, която ми се случи скоро. Харесах си едно супер красиво момиче. Въобще много си паднах по нея и мисля, че си допаднахме, но знаете ли кво се оказа !!!! В един момент преди да стане нещо по сериозно тя ми каза : Ами не ме привличат сексуално мъже, а само жени. Така, че не мисля, че ще стане нещо !!! Представете си аз как се почувствах
Аналогично на някое момиче от вас ако се случи това с момче и ви каже, че е гей ???? Как ще се почувствате ?!?!?И само малко инфо да ви кажа... на времете почти всички Империи са се разпаднали именно зарди това... този разврат от един и същи пол !!!
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
i az...Mnogo sym revnivu!!! Nikoga ne bih go pozvolila...a shto se otnasq do teb...vremeto shte si pokaje.Първоначално написано от united_colors
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ave nqma ni6tu lo6o spoko![]()
![]()
btw mnogo momi4eta na na6ta vuzrast im haresva tova , taka 4e ... ne vijdam problem
![]()
Koi moje da ti kaje v dne6no vreme koe e normalno i koe ne?! Vseki si ima svoe mnenie, 4udq se za6to pita6?!![]()
![]()
Ne e li vajnoto ti da se 4uvstva6 dobre i da pravi6 kakvoto ti haresva?! Ili prosto 4aka6 odobrenie, za da se 4uvstva6 po-dobre. Nqma smisul. Ili iska6 i go pravi6 bez da ti puka, ili ne. Tva e! Vse edno ako nqkoi ti napi6e 4e ne normalno, 6te spre6 da haresva6 momi4eta. Ta az samo 6te kaja 4e mi e vse edno ti dali 6te si hetero ili bi, izbora si e tvoi!
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!