.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

lili b
    Guest

oralen sex - pitanki

znam che vyprosyt mi shte prozvu4i typo i glupavo i 6e posledvat o6te po-typi i glupavi komentari, no se oslanqm na nadejdata 4e 6e se namerqt hora, koito da mi otgovorqt choveshki
    mnogo mi haresva da pravq svirki na priqtelq mi, naistina mi e priqtno 4e mu dostavqm udovolstvie. az sym gotova da mi svyr6i v ustata, no toi ne go iska, a 4estno kazano i na men ne mi haresva mnogo kato ideq, makar 4e zaradi nego bih se prejalila
    ima ne6to, koeto me pritesnqva i me spira pove4eto pyti (typo e, znam) prosto dobre de, ama kato ne svyr6i v ustata mi, kyde? nali she nacapa kydeto i da sme, kakvo trqbva da napravq? kak da go razpoloja? mnogo mi e nelovko i obiknoveno zaradi tozi strah (4e ne znam kak da reagiram kato svyr6i) kato mu duham ne go pravq dokraq.
    vie kak postypvate?

i btw v teenproblem statiite ima6e edna sys syveti kak da pravi6 dobra oralna lubov, no ne6to ne moga da q otkriq. pomosht?

bobiludiq2005
    Guest

pishi mi

zna4i macka ima kondomi za tezi raboti
    ako iskash i dugo da ti kaja
    mi pishi na
    skype-bobiludiq2005
    icq-237119525

Абе духай до край като няма на къде да бяга в теб ще свърши

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami , ako toi ne sika da yi svurshi v ystata (malko gadno zvuchi) , da go napravi na korem4eto ti i posle 6te se iz4istish s nqkakva sulfetka ili ne6to drugo.Tova e spored men

Guest
    Ами да така е проблем си е.Аз затова винаги свършвам в устата на някоя иначе може върху ти да свърши ,но пак ще отнеме повече време почистването.

А той защо не иска??? Попитай го! Обсъдете този въпрос! Можеш да му го предложиш като идея по време на самото действие!
    8т. реклама
    бан на профил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се притеснявай и аз ползвам френската любов само за загрявка.И в крайна сметка си свършва в презервативът,докато правим нормален секс!

Еха, знаеш ли какво е готино малко преди да свърши да го извади и да почне с чекий и да ти се изпразни на коремчето, на гърдите дори и на лицето

Пък и в устата е много хубаво

tech_noir
    Guest
    Може би се притеснява, да не би на теб да не ти харесва, и д асе насилваш заради него. На повечето всъщност ни харесва в устата но и аз съм се притеснявал.

"възпитателно" можеш да го обездвишиш. На 69 и то отгоре или нещо подобно, д ане може да те отблъсне. Притискаш го със тяло, така че да не може да мръдне и изпиваш директно. После му показваш по някакъв начин (може ис амо с доволна усмивка) че нямаш нищо против.

Всъщност проблема е, че може ви го е гнус...Говори с него това е...
    Той си казва : "И после как ще я целуна?!"

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Badganaka
    da i tova moje da e pri4ina ....
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    и мен това би ме спряло...но ако момичето е за 1 вечер няма проблем...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

ne se 4udi kakva moje da e pri4inata prosto sednete i pogovorete za tva dryg na4in da razbere6 nqma davai smelo :P
    Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Мислех те за не толкова консервативен. Това е адски детско мнение. Оралната любов е нещо нормално, доставя удоволствие и точно момичето, което обичаш, би трябвало да искаш да ти достави максимално удоволствие.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Мислех те за не толкова консервативен. Това е адски детско мнение. Оралната любов е нещо нормално, доставя удоволствие и точно момичето, което обичаш, би трябвало да искаш да ти достави максимално удоволствие.
    Според мен това си е до човека...и не всички деца са консервативни...+ това ако бях консервативен...нямаше да спомена за секс за една нощ....

Мега фен
    Явно си достатъчно освободен, за да ебеш някакво момиче, без да го познаваш, но не искаш приятелката ти да ти достави удоволствие. Обаче сигурно и анален секс правиш.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Явно си достатъчно освободен, за да ебеш някакво момиче, без да го познаваш, но не искаш приятелката ти да ти достави удоволствие. Обаче сигурно и анален секс правиш.
    аз не съм от тези...дето са луди фенове на секса за 1 нощ...но не бих отказал....а за приятелката..никой не отказва удоволствие...единствено бих го отказал...ако знам,че на нея няма да и е приятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си