- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ujasen problem pls pomognete
hora pls pomognete zna4i...v4era bqh v priqtelq mi i...ostanhme samo dvamta i nali se se6tate celuvahme se i tn i izvednaj se okazahme i dvamata golina men mi be6e za parvi pat ...oba4e toi neznae6e no kakto i da e problema e tam 4e ni6to ne se polu4i
parviq pat kato se opita da si go vkara men me zabolq super gadno ... a posle sledva6tite pati dori ne moja da si go vkara neznam za6to taka ... oba4e napravo imah 4uvstvoto 4e nqmah dupka kolkoto i tapo i glupavo da zvu4i predi tova kato ne bqhme se sablqkli se bqh vazbudila no posle ...vaob6te ne bqh vazbudena i se pritesnvah dosta moje bi e ot tova ..no 4ak pak da ne moje da si go vkara ...neznam
hora pls pomognete kaje za6to se polu4i taka mn tapo stana
sa6to taka ne polzvahme prezervativ i mislq 4e nqma opastnost da zabremeneq za6toto mislq 4e edinstveniq na4in tova da stane e 4lenat mu da popadne v men a az mislq 4e tova ne se slu4i
edna priqtelka mi kaza 4e pri neq se e polu4ilo ne6to takova parviq pat mn q bolqlo i sprqli no posle vtoriqt pat bila pila malko i se bila otpusnala i si4ko minalo dobre.molq vi po opitnete kajete kakvo mislite
![]()
amii neznam nadqvam se da se polu4i za6toto az mn si go haresvam i naistina mi se iskaujas mn gadno stana 4uvstvam se tapo
Няма причина да се чустваш гадно!Ти не си виновна за нищо,а и това е нещо нормално!Притеснението и болката също са оказали влияние!Просто следващия път трябва да бъдеш повече възбудена,да не се притесняваш и да се опитеш да се отпуснеш![]()
vij ko parviq pat na vsi4ki im e trudno
oba4e ako beshe go napravila kakto az nqmashe da se polu4i taka
parvo da mu beshe napravila svirka
posle vzimash vazelina i izprazvash tubi4kata v putkata si
posle piish dve rakii i da vidim dali nqma da vleze
shte se oplakvash 4e mu e malak i ne 4uvstvash nishto i shte doidesh pri men da ti go nahakam
na4i sigurno mnogo si se pritesnila i si se stegnala i na nego mu e bilo mnogo trudno da si go vkara i kato se e opital puk tebe te e zabolqlo, trqq i da si uvlajnena otdolu kakto i toi za da stane po lesno purviq put i trqq maksimalno da se otpusne6 daje moje da probvate purvo da si vkara ediniq prust i da te poobraboti malko tam i posle mnogo bavno da produlji s penisa si
Purvoto pronikvane e mnogo trudno, no sled tova e lesno i ne boliProbvaite pak i nedei da se pritesnqva6, 4e se polu4ava tupo
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
VINAGI E TAKA PRI PARVITE OPITI,NE SE TREVOJI OPITAITE PAK,NO PO-SPOKOINO I TOI TRQBAV DA E MNOGO VNIMATELEN,A INACHE CHE SHTE BOLI,TO TOVA E QSNO AMA E ZA KRATKO I POSLE STAVA QKO POSTEPENNO TAKA CHE SPOKS![]()
![]()
И аз така викам ,че не е била при нас да и разкажем играта!! :PПървоначално написано от spasitelq
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
I s mene beshe taka!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Dokato ne povqrvash sama,che nqma da ti e hubavo,naistina nqma da ti stane hubavo!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Tva az si rasyjdavam na glas pyk tq pishi predstavqte li si!!!Kradla na misli?Sama si go kaza tq HahahaПървоначално написано от Allicia
ami 10x mnogo na vsi4ki nadqvam se 4e vtoriqt pat 6te mine po dobre apak i toi ve4e sigurno e razbral 4e mi e bilo za parvi pat ..trqbva6e da mu kaja ..no kakto i da e ..samo da vi pitam ako polzvame prezervativ 6te bade li po bolezneno stava vapros pri otvarqneto za6toto dosta me e strah da ne stane nqkoi gaf![]()
parvia pat e po-hybavo mislq bez prezervativ,ama vniavai,6toto trqbva da ti go puhne,a posle da se izprazni drygade(na-4esto tova e v/y korema),a zaduljitelno spored men trqbva da si vuzbudena,hem da se navlajni onovahem da ne misli6 tolkova za bolkata
USPEH!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
nedei da se qdosva6 ili ot4aiva6...po4ti pri vseki 1viq put ne minava dobre zatova opitaite pak nqkoi put![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?