- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ujasen problem pls pomognete
hora pls pomognete zna4i...v4era bqh v priqtelq mi i...ostanhme samo dvamta i nali se se6tate celuvahme se i tn i izvednaj se okazahme i dvamata golina men mi be6e za parvi pat ...oba4e toi neznae6e no kakto i da e problema e tam 4e ni6to ne se polu4i
parviq pat kato se opita da si go vkara men me zabolq super gadno ... a posle sledva6tite pati dori ne moja da si go vkara neznam za6to taka ... oba4e napravo imah 4uvstvoto 4e nqmah dupka kolkoto i tapo i glupavo da zvu4i predi tova kato ne bqhme se sablqkli se bqh vazbudila no posle ...vaob6te ne bqh vazbudena i se pritesnvah dosta moje bi e ot tova ..no 4ak pak da ne moje da si go vkara ...neznam
hora pls pomognete kaje za6to se polu4i taka mn tapo stana
sa6to taka ne polzvahme prezervativ i mislq 4e nqma opastnost da zabremeneq za6toto mislq 4e edinstveniq na4in tova da stane e 4lenat mu da popadne v men a az mislq 4e tova ne se slu4i
edna priqtelka mi kaza 4e pri neq se e polu4ilo ne6to takova parviq pat mn q bolqlo i sprqli no posle vtoriqt pat bila pila malko i se bila otpusnala i si4ko minalo dobre.molq vi po opitnete kajete kakvo mislite
![]()