12![]()
Ай стига бе , ти се ебаваш.Първоначално написано от глезлата
![]()
не! сега съм на 17 и мога да ти кажа, че не съжалявам за постъпката си никакПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
Абе , квото и да си говорим раничко си е. И аз рано го направих (на 14) , и нямах проблеми.По принцип не съжалявам , само че като се замисля , можело е и да изчакам друг , по-подходящ човек , ама кво да се прави...нищо не се връща.
така си е, нищо не се връща. и да ти кажа където са 14, там е и 12/13 1-2 години разлика е нищо работа. вкрайна сметка важното е човек да не съжалява след това.Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
е при мен се получи добре и няма за какво да съжалявам.
Така е. Не съм казала , че съм го направила много по-голяма от теб. Казах , че и двете рано сме го направили.така си е, нищо не се връща. и да ти кажа където са 14, там е и 12/13 1-2 години
na 15 i olovinano beshe mnnn qkoo
ne sajalqvam zashtoto go napravih s lubimia si :P
о каква гордост, че сте били на 14.. похвалете се още веднъж, че на всяка страница да ви има коментара![]()
тва с 12те години е наистина.. отвратително (ако е било по желание на момичето)..
тоя форум е пълен с някви .. курвички.. зле
Точно пък ти едва ли си много по-умен от мен или някой друг от форума , че да ни съдиш! Когато сме решили тогава сме започнали половия си живот! Стига сте обиждали , няма лошо да си изразиш мнението , ама дай по-тактично! Ти си тъпак или тъпачка , даже не си се е регнал във форума , ама иначе обиждаш ...Първоначално написано от Анонимко
На 44![]()
die..
На 15 почти.
браво и ти като мен хихихи ..Първоначално написано от Jamalskaaa
![]()
![]()
И аз така.Първоначално написано от Founder
![]()
на 15 съм и още не съм го направила!![]()
ми дай по тая логика да се ебът 12 годишните ?Първоначално написано от Anonimno
не бързай! има достатъчно курви, не става и ти такава! стани поне на 17 за да има някфо приличие мамка муПървоначално написано от viva_love
ДЕВСТВЕЕЕН ХАХАХАХАХХА МУХАХАХ БУХАХАХАХ ЯЖ СИ СЛАНИНИТЕЕЕЕЕПървоначално написано от Anonimno
na 11 godini i 15 meseca sym i go napravih na 32 dekemvri
12 годишните миличка , не могат да бъдат готови или да са сигурни св човека с когото са. Определена възраст няма. Кой когато е готов , далеч съм от мисълта, че 12 годишните са готови ...Първоначално написано от GothicGirl
На 16 г.И съжалявам,че го направих.Беше повече от любопитство,колкото от самото желание.
ULTRA