.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104

Тема: 1 put

Ми аз го направих на 16 и беше яко,не съжалявам.Мисля,че ми беше дошло времето.
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Guest
    В яслата още, една лелка седна върху мене и си свърши работата... май на около 3 бях

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    АААА лъжешшш!!! На 3 вече не си в ясла

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Още не съм
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    На 15 и мъничко.. Не съжалявам, защото го направих с човека който обичам
    >>> House Music <<<

да си кажа честно бях пил и незнам как беше! Иначе бях на 15 миналата година да поясня

Craig David-Walking Away

Супер фен Аватара на Barbie
    19
    За сега - доволна

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Az sym na 16 i sym devstvena

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    На 15 и мъничко.. Не съжалявам, защото го направих с човека който обичам
    точно същото и при мен!!! \/
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    15 и половина Не съжалявам! Беше с човека, който обичам!

Guest
    va6to mame deba i kurvi mrusni.qdete,serete i sa ebete deba mindilite deba.aman ot utrepki

Guest
    AWE EVALA NA SI4KI!!!!!! Na mene mi be6e za 1 put na 13 ine6to i izob6to ne sujalqvam. Sa sum na 18 i sa imala samo 3 seksoalni partniora. Tva mislq 4e dokazva 4e ne sum kurva. seki ima pravo da si prai foto iska . 4e ot kuv zor vie 6e kaete na nqkoi 4e e kurva samo 6toto vie ste mn zle i nikoi ne iska da prai ni6to s vas??? spored men vie naistina ne 4e ne vi se e prailo sex prosto ne ste imali s koi 6otot drygite gi e bilo gnys ot vas.. E te tva e pisnalo mi e ot zadrusteni zyburi kato vas!!!!!!!!!!!!!!!!! 6to ne zemete da se grumnete

Град
    Варна
    Бях на 16 и съжелявам,защото беше с неподходящия човек
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    15 :P

Цитирай Първоначално написано от The`G_i_r_l
    Още не съм

makar i stranno...az sy6to :]

~*~dvete''luDI~*~
    Guest
    imam seriozen problem...na 21 sum i vse o6te ne sum go pravila strah me e mn!!! pls pomognete mi molq vi nqkoi 6te mi kaje li kak e bil purviqt my put mn li i sta6no!aaaa i poneje na skoro si zagybih ku4eto nqma koi da me lije!!!sa mi e mn gadny bez nego.ama ei hora tva za ku4eto normalno li...kakvo tolko na 21 sum i az imam nyjdi a qvno samo ku4eto go privli4am!!!

Град
    На Луната :)
    Пффт що им се вързвате ве =) то че половината лъжат да лъжат ама и тия момичета дето не лъжат ако ги питате с колко годишни са спали ще видите как ще им се свие сърцето като се сетят
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    mmmm na 16 i polovina, sega sym na 17 i.. .. nqma vyzrast. no po princip sym protiv polovite kontakti na momi4eta 12-13-14 godi6ni .. vseki da go priem kakto si go iska.. ne 4e ne6o me e*e.. no d asi kaja

Na 15 bez nqkolko meseca :P

Супер фен
    Mi ne sym mislila koga tochno i na kolko da sym .. prosto kogato si mu doide vremeto ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Purwiq put ... na 16 ...

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    на 13(близо до 14, ама не може да се каже)
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Ох, тва ми е болна тема.. голяма грешка беше, най-голямата в живота ми.. Аз даже не го исках много много, ама.. както и да е, така се случи.Иначе бях на 15.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче което го е направило на под 15 годишна възраст за мен е чиста курветинка.
    ТОЧНО ТАКА!!!

kazanova_88
    Guest
    Значи аз подкрепям мнението, че подходящо време за секса няма. Лично според мен под 14 години е прибързано. Както и да е, не мога да виня никого, всеки знае какво прави Аз го направих, когато бях почти на 16 (2-3 месеца преди РД-то ми), но го направих с момиче, което много обичах и което продължавам да ценя, като момичето, с което за първи път съм направил едно от най-искрените, красиви и същевременно страстни неща на този свят а имено правенето на любов (секс ... термина е без значение)
    Макар и странно, беше наистина хубаво преживяване. И двамата го искахме и двамата бяхме готови, нямаше какво да чакаме. Когато го искаш и чувстваш, го правиш. Дали ще е на 16 или на 20 според мен разлика няма (може би просто физическа, дали момичето ще е готово и т.н; може би и по-осъзнат) но в никакъв случай не е грехота. така че, обичайте се, правете любов, за да запазите хармонията в света.

Peace & love !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си