В яслата още, една лелка седна върху мене и си свърши работата... май на около 3 бях![]()
![]()
![]()
Още не съм![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
На 15 и мъничко.. Не съжалявам, защото го направих с човека който обичам![]()
>>> House Music <<<
да си кажа честно бях пил и незнам как беше! Иначе бях на 15 миналата година![]()
да поясня
Craig David-Walking Away
19![]()
За сега - доволна![]()
Az sym na 16 i sym devstvena![]()
15 и половинаНе съжалявам! Беше с човека, който обичам!
![]()
va6to mame deba i kurvi mrusni.qdete,serete i sa ebete deba mindilite deba.aman ot utrepki
AWE EVALA NA SI4KI!!!!!! Na mene mi be6e za 1 put na 13 ine6to i izob6to ne sujalqvam. Sa sum na 18 i sa imala samo 3 seksoalni partniora. Tva mislq 4e dokazva 4e ne sum kurva. seki ima pravo da si prai foto iska . 4e ot kuv zor vie 6e kaete na nqkoi 4e e kurva samo 6toto vie ste mn zle i nikoi ne iska da prai ni6to s vas??? spored men vie naistina ne 4e ne vi se e prailo sex prosto ne ste imali s koi 6otot drygite gi e bilo gnys ot vas.. E te tva e pisnalo mi e ot zadrusteni zyburi kato vas!!!!!!!!!!!!!!!!! 6to ne zemete da se grumnete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях на 16 и съжелявам,защото беше с неподходящия човек
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от The`G_i_r_l
makar i stranno...az sy6to :]
imam seriozen problem...na 21 sum i vse o6te ne sum go pravila strah me e mn!!! pls pomognete mi molq vi nqkoi 6te mi kaje li kak e bil purviqt my put mn li i sta6no!aaaa i poneje na skoro si zagybih ku4eto nqma koi da me lije!!!sa mi e mn gadny bez nego.ama ei hora tva za ku4eto normalno li...kakvo tolko na 21 sum i az imam nyjdi a qvno samo ku4eto go privli4am!!!
Пффтщо им се вързвате ве =) то че половината лъжат да лъжат ама и тия момичета дето не лъжат ако ги питате с колко годишни са спали ще видите как ще им се свие сърцето като се сетят
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
mmmm na 16 i polovina, sega sym na 17 i..![]()
.. nqma vyzrast. no po princip sym protiv polovite kontakti na momi4eta 12-13-14 godi6ni
.. vseki da go priem kakto si go iska.. ne 4e ne6o me e*e.. no d asi kaja
![]()
![]()
![]()
на 13(близо до 14, ама не може да се каже)
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ТОЧНО ТАКА!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Значи аз подкрепям мнението, че подходящо време за секса няма. Лично според мен под 14 години е прибързано. Както и да е, не мога да виня никого, всеки знае какво правиАз го направих, когато бях почти на 16 (2-3 месеца преди РД-то ми), но го направих с момиче, което много обичах и което продължавам да ценя, като момичето, с което за първи път съм направил едно от най-искрените, красиви и същевременно страстни неща на този свят а имено правенето на любов (секс ... термина е без значение)
Макар и странно, беше наистина хубаво преживяване. И двамата го искахме и двамата бяхме готови, нямаше какво да чакаме. Когато го искаш и чувстваш, го правиш. Дали ще е на 16 или на 20 според мен разлика няма (може би просто физическа, дали момичето ще е готово и т.н; може би и по-осъзнат) но в никакъв случай не е грехота. така че, обичайте се, правете любов, за да запазите хармонията в света.
Peace & love !