na 15(btw ima mnoo temi za tova!)
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
na 15
14
na 15iii ne sujalqvam. mislq ,4e e mn vajno 1viq put da go napravi6 s 4ovek, kogoto obi4a6 ili pone haresva6
![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ole az sam na 16 i se pritesnqvam 4e sam malka
na 69![]()
![]()
![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
Не си спомням добре ,но мисля,че на 14!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Vyzrasta ne e vajna vajno e ti da go iskash i da si sigoren v choveka s koito go pravish!
po4ti na 14
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Pochti na 17![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
mii na 14 i polovina sam(daje malko pove4e ot 14 i polovina ) i sam o6te devstvena,6toto o6te ne se 4ustvam 100% gotova![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бях на 15(почти), не мисля, че това е най-подходящата възраст, но и не съжелявам, че го направих тогава...
Най-важното е да се чувстваш готов, нищо друго няма значение.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
ваййй ... а сега де ... ми май на 16 ама не си спомням може и да се бъркам ама там някаде беше![]()
![]()
![]()
po4ti na 17
Ейй това ми харесаПървоначално написано от Гал
Амчи аз съм девствен, и мисля че първия ще е скоро..по-скоро отколкото мисля....не толкова скоро. (Успях ли да ви объркам)
Ами мояли беше на 9 години чесно казвам а мястотоли питате в ..............Първоначално написано от honey_reflection
![]()
почти 14 мисля че бях,не помня![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
как може да се отвратиш да пишеш в някоя тема,някой пита нещо,а другите гледат да си мерат пишките,всеки гледа да надлъже другия,98% от тоя форум пишат че са го прайли ан 14,нямам думи направо,чекиджий и курвета смешни![]()
П.С.-Изключение правят няколко човека,които уважавам,дори без да познавам-koalka,Kulio Gangstera,WindWaker,miloto_girl-4e и съгражданките gery_to и teen_girl4e![]()
Авторитет във форума примерно!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Детска му работа...
Аз съм ебатав дъртака, на 18 го направих, хахахах....![]()
![]()