Аз съм на 14 и все още съм девствена![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
na 15 6tot togava me hvanaha v kra4ka![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
na 13 sum(blizo 14) i sum devstvena![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Uf,az sym na 15 i o6te ne sym go napravila.A i mislq,4e ne sym gotova.Nz,strqskam se pri misylta za pyrviq pyt.
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
на 15 съм и още не съм го правила
но мисля че ще го направя скоро щот ходя с момче което много обичам
Bqh na 16,a,we,po4ti na 17!(I ne smqtam,4e e kysno,6toto kato gledam tuka si4ki na po 14 sa go napravili ve4e)
Ne syjalqvam,vypreki,4e 4oveka,s koito bqh sled tova stra6no mnogo me razo4arova...
Ina4e,s vtoroto mom4e,s koeto spah, be6e stra6no hubavo, napravo mn hubavo!
Spored men trqbva da go napravi6 s 4ovek, ot koito ne se pritesnqva6 i 4uvstva6 naistina blizyk,a ne, na nqkva sme6na vyzrast ot roda na 12-13 deto ne ti razbira glavata ot ni6to i nqkoi batko te balamosva tam ne6to! V smi-trqbva nai-malkoto fiziologi4no da stava6 za taq rabota...
I,momi4eta,ne gledaite,4e vs va6i priqtelki ve4e sa go pravili i t.n.,a vie ne ste! Golqm praz! Tva da ne vi e nakvo systezanie! Po-dobre da poiz4aka6 i pyrviqt ti pyt da e prekrasen,otkolkoto da si v nqkvo netrezvo systoqnie, naprimer, na nqkoi kupon! Typo e! A i tova e spomen za cql jivot!
hah kolko ste ograni4eni. polovinata forum se e ebal na 14 zapruv put i celiq forum kritikuva gosti te koito sa spali na 13-14 tctc... poglednete se malko be
15
trugnah s momcheto na 13 napraihme go na 14 iii sled 5 meseca se jenim.. E veche porasnah s dosta godinki de(spala sym samo s nego a toi e s 11 god po golqm.)
за пръв път онанирах в 3ти клас, но нищо не се получи![]()
Първоначално написано от Анонимко
Този гост е много прав в този слу4аи !
mi as sum na 76 iam 5 deca no vse o6te ne sum go pravilne we ebaam se na 14
Mi Na rojdeniq mi den na 3 april tazi godina stanah na 17,togava go napravih s 1 momi4e,koeto me haresva ot 8 klas(i e v moq klas) toest 3 godini ve4e,az ne i obru6tah vnimanie,4ak predi nqkoi dr mesec predi rd-to mi po4na mnogo da mi haresva,a hode6e s 1 mom4e ot 4 meseca i ne my be6e pusnala.Trugnahme na 10 april toest sedmica po kusno i o6te hodim..i moga da vi kaja 4e lubov kato na6ata nqma....Interesnoto be6e kak kato ne e pusnala na biv6iq i tolkova vreme,s men go napravi bez dori da hodim!Moga da show snimki na koito iska da vidite kfo se kazva sladka 2ka![]()
Nai-Sladkata! :P
Cenarius-ти не си ли противоречиш нещо?Направил си сефтето със сегашната си приятелка преди половин година,която преди това е имала друг сексуален партньор.А в друга тема пишеш,че на приятелката ти й било за първи път и се чуло звучно ПУК.Или докато ходиш с твоята,се занимаваш с това да развращаваш девици, или лъжеш!
Креми , той каза , че тя не е пуснала на бившия си приятел и той се учудил как на другото момче , с което доста време ходела не пуснала , а на него му пуснала без дори да ходят.![]()
Сорка , че малко объркано го написах ...![]()
Момиче което го е направило на под 15 годишна възраст за мен е чиста курветинка.![]()
15![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Еми само бих ти казала , че си ужасно консервативен/консервативна и ограничен/а!!!! Стига вече с тея обиди курви педали и т.н. Това са глупости! Мисля , че трябва да спрем да се заяждаме по този долен начин. Ако не сме съгласни с някой има много по-тактични начини , по които можем да си изразим мнението.Първоначално написано от Анонимко
15 и нещо...![]()
Скоро ще правя 16, девствен съм още, но и не смятам да изфорсирвам нещата. Най-много след някой друг месец да направя първи петинг или нещо от този род... знам ли. Според мен първия чист секс е малко специален момент, затова не се натискам да бързам. Е, ако момичето го иска, тогава бих обмислил...
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
I az takaПървоначално написано от Allicia
![]()