da mnogo![]()
obicham...ama ne vinagi se poluchava...ne sym osobeno fotogenichna
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз повече обичам да снимам,отколкото да ме снимат![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
НЕ!!!Защото не излизам добре на снимките!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ujas! mrazia da se snimam!!! vaob6te ne sam fotogeni4na. imam samo edna snimka,kadeto se haresvam mnogo,no tam sam snimana v grab![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Mnogo obi4am4uvstvam se kato manekenka i zastavam vazmojno nai-hubavo za da stane hubava snimkata :P Karala sam mnogo hora da iz6trakvat celi lenti samo s moi snimki, adski mnogo obi4am
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Туй ми е най-омразното нещо на света....Рядко се гледам на снимка. Много гадно ми става незнам....С много мъки ме карат да се снимам...даже и бой...
STRASHNO MNOGO OBICHAM D AME SNIMAT,TO MAI MIE NESHTO KATO MANIA ENQMA LOSHO PUK SEGA,NE NA VSEKI SE OTDAVA![]()
![]()
mnogo obicham
ooo obojavam da se snimam:P
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Da obi4am da se snimam[no zavisi s koi![]()
]axaxa
![]()
![]()
абе аз че обичам,обичам,ама тва че излизам изрод е друг въпрос
MERRY CHRISTMAS..and HAPPY NEW YEAR
az mnogo obicham da se snimam...
kato malka imam super mnogo snimki i sym bila super fotogenichna
posle kato slojih breketi i kato se usmihna na snimka, vse edno sa mi razqdeni vsichkite zybi... chak edna godina sled kato gi svalih, zapochnah da se usmihvam po snimki...
a sega obojavam da se snimam, osobeno sled kato izmuftih brata da mi dade cifroviq si fotoaparat i ne se nalaga da proqvqvam lenti... pyk i koqt snimka ne mi haresa, moga da q iztriq![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
i az mn obicham ama sushto ne sum fotogenichnaabe veseloto da stava apuk...
Аз също много обичам![]()
ooo obojavam da se snimam,vapreki 4e ne izlizam mnogo fotogeni4na![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Аааа мноу обичам :P Не че съм особено фотогенична просто ми е супер забавно :P Обичам и аз да снимам![]()
Много обичам да се снимам :P
И след това да се наслаждавам на снимките си
ПП.Въпреки,че сега наште изхабяват по 100 ленти с ''фотосесий'' на брат ми и малко ревнувам!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ми обичам особено изрудски физиономии кат прая;Р мен са ми казвали че съм фотогенична.....ама мраза кат ме хващат неподготвена :Р такиа изрудски снимкки иам че..
![]()
..But why?...
Mi i az mnogo obicham da se snimam,ama i az ne izlizam vinagi blestqshtoMNogo obicham syshto i az da snimam
tema za photos, no nito edna snimka, hmmm, mn umno, be
Ами момичета...!!!Всички момичета обичат да се снимат![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ами не обичам много да се снимам.Не съм много фотогенична!![]()