Мразя супер нефотогеничен съм![]()
predpo4itam da se snimam s priatelite za spomen,ot kolkoto da sam sama na snimkite
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ами обичам,особено като се съберем голяма компания и правим много яки снимки.![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
za avatara stava dumaПървоначално написано от Alli
pi6e se 'CAUSE, a ne 'COUSE
Daje mnogo!![]()
Az mnogo mnogo obi4am..o neznam vaob6te ne sum fotogeni4na...Ne izlizam vaob6te dobre..Vse edno ne sum az..Mn zle..Nqkoi put 6e vidite lOl..
I am the substance and the one who has no substance.
hah ne vsi4ki,az mrazq da se snimamПървоначално написано от BlinD^BoY
No MaN, No CrY!!!
\m/
[b]hah ne vsi4ki,az mrazq da se snimam,daje predi malko edin priatel iska6e da mi napravi snimka na tel. si,no az taka i ne mu pozvolihПървоначално написано от BlinD^BoY
No MaN, No CrY!!!
\m/
i az mrazq da me snimat oba4e pak obi4am da snimamПървоначално написано от monka
Важното е не за какъв те мислят, а какъв си всъщност.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
mi ne obicham da se snimam ... e osven ponqkoga de
oba4e mnou se kefq da snimam ...uchila sum hudojestvena fotografiq i oshte se zanimavam ako mi ostane vreme de![]()
ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО ОБИЧАМ ДА СЕ СНИМАМ И САМА И С ДРУГИ АБЕ КЕФИ МЕ(ДАЖЕ СЪМ УЧАСТВЛА В КОНКУРСИ) И КАТО СИ РОДЯ МОЙТО БЕБЧЕ МНОГО СНИМКИ ЩЕ МУ ПРАВЯ ТА ДА СИ ГИ ИМА ЗА СПОМЕН,ВЕРНО Е ИМА КАМЕРИ АМА И СНИМКИТЕ СА СИ ЯК СПОМЕН![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
Обичам да се снимам, но често не се харесвам след това![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...