- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Malko Problematika Need Help
Zna4i ot kade da zapo4na..ot skoro si imam gadje i mnogo go obi4am no bqh vse oshe devstvena i mi se prave6e sex no ne s nego..za tova probvah s 1 mom4e koeto mnogo me kefe6e i mina dobre samo deto me bole6e i roditelite mu nahultaha v staqtaxaxa ta..sega imam 4ustvoto 4e obi4am mnogo pove4e gadjeto si.gadno mi e za tova koeto sum napravila no mi e mnogo oburkano.She pomognete li molq
![]()
Времето лекува не ти трябва да му мислиш сега...стой при който те прави щастлива не при който леглото е по удобно
zna4i sama si sazdava6 ka6ite i sled tova iska6 nqkoi da ti pomogne...abe sama se opravqi
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
amii..normalno e da go izpitvash tova sled kato to e purvoto momche s koeto si spala..chesto se sluchva taka..ne iskam da te obvinqvam no si postupila dosta gadnichko sprqmo frienda si...ne vijdam nishto drugo koeto mojesh da napravish osven hubavo da premislish sama za sebe si na kogo ot dvamata durjish poveche i taka da napravish svoq izbor...uspeh
![]()
naprvila si greshka tova moga da ti kajq az![]()
Задай въпрос да ти отговорим ебати ти само разказваш некфа историйка аз не раздрах точно за кое да ти помогнем![]()
mi ne 4e znam za koe iskah mnenie prostoo :] suvet4e ala bala :]Първоначално написано от ^efas^^
tva koeto si napravila e bilo glupavo...ne e trqbvalo da hodi6 pri drug za da te razpe4ati....6tom si obi4a6 tvoq ami hodi pri nego
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Много си проста,честно!Първоначално написано от favor_91
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
I kak moje da obichash nqkoi i v syshtoto vreme da ne iskash da pravish sex sys nego,a s nqkakyv si drug?!!NE MOGA DA TE RAZBERA!!!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
Az moga....Tupo lape kadeto neznae dali mu se ebe ili mu se hoi do WCПървоначално написано от crystal_tear
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
AMI MAI NAISTINA E TAKA....Първоначално написано от KOKOKKK
![]()
темата не е за тука!!!
ne misli6 li,4e e dobre da razkaje6 na gadjeto kakvo e stanalo,kak bi se po4uvstvala ti na negovo mqsto,a?
Липсваш ми толкова много!