.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    CraZyMaMmA
    Guest

Malko Problematika Need Help

Zna4i ot kade da zapo4na..ot skoro si imam gadje i mnogo go obi4am no bqh vse oshe devstvena i mi se prave6e sex no ne s nego..za tova probvah s 1 mom4e koeto mnogo me kefe6e i mina dobre samo deto me bole6e i roditelite mu nahultaha v staqta xaxa ta..sega imam 4ustvoto 4e obi4am mnogo pove4e gadjeto si.gadno mi e za tova koeto sum napravila no mi e mnogo oburkano.She pomognete li molq

Guest
    Времето лекува не ти трябва да му мислиш сега...стой при който те прави щастлива не при който леглото е по удобно

Повече от фен
    Град
    SF
    zna4i sama si sazdava6 ka6ite i sled tova iska6 nqkoi da ti pomogne...abe sama se opravqi
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Голям фен
    amii..normalno e da go izpitvash tova sled kato to e purvoto momche s koeto si spala..chesto se sluchva taka..ne iskam da te obvinqvam no si postupila dosta gadnichko sprqmo frienda si... ne vijdam nishto drugo koeto mojesh da napravish osven hubavo da premislish sama za sebe si na kogo ot dvamata durjish poveche i taka da napravish svoq izbor...uspeh

Guest
    naprvila si greshka tova moga da ti kajq az

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Задай въпрос да ти отговорим ебати ти само разказваш некфа историйка аз не раздрах точно за кое да ти помогнем

Това, което си направила е ТЪПО!

CraZyMaMmA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Задай въпрос да ти отговорим ебати ти само разказваш некфа историйка аз не раздрах точно за кое да ти помогнем
    mi ne 4e znam za koe iskah mnenie prostoo :] suvet4e ala bala :]

Супер фен
    tva koeto si napravila e bilo glupavo...ne e trqbvalo da hodi6 pri drug za da te razpe4ati....6tom si obi4a6 tvoq ami hodi pri nego

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    tva koeto si napravila e bilo glupavo...ne e trqbvalo da hodi6 pri drug za da te razpe4ati....6tom si obi4a6 tvoq ami hodi pri nego
    Много си проста,честно!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

I kak moje da obichash nqkoi i v syshtoto vreme da ne iskash da pravish sex sys nego,a s nqkakyv si drug?!!NE MOGA DA TE RAZBERA!!!
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Цитирай Първоначално написано от crystal_tear
    I kak moje da obichash nqkoi i v syshtoto vreme da ne iskash da pravish sex sys nego,a s nqkakyv si drug?!!NE MOGA DA TE RAZBERA!!!
    Az moga....Tupo lape kadeto neznae dali mu se ebe ili mu se hoi do WC
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KOKOKKK
    Цитирай Първоначално написано от crystal_tear
    Az moga....Tupo lape kadeto neznae dali mu se ebe ili mu se hoi do WC
    AMI MAI NAISTINA E TAKA....

Град
    Gr.Burgas
    темата не е за тука!!!

Град
    враца
    ne misli6 li,4e e dobre da razkaje6 na gadjeto kakvo e stanalo,kak bi se po4uvstvala ti na negovo mqsto,a?
    Липсваш ми толкова много!

favor_91, връщаш много стари теми!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си