.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

q burzo helpwaite : -)

Da ste 4ufali za prezerwatiwi, zaburzwa6ti izprazwaneto ... ne 4e nesto ama edin priqtel mi pusna muhata w tikwata ta da se konsultiram s po mudrite glawi

Не ама бяха пускали във франция едни дето като се изпразниш свирят марсилезата !
    ЧЛЕН (да се чете "член", не "член, като чеп"), на сдружението на космонафтите. Наричан още ДЕБИЛ.

kekekekek axaxa basi i qkoto ... abe fen ti po golqm pic nemoja li da sloji6

Супер фен
    Град
    София
    Хахах аз пък бях чула за презервативи с камера )))) Естествено, че се бъзикам
    Аз не съм чувала за никой от тия презервативи, за които май са ви излъгали ) Напротив даже, презервативите забавят ерекцията...
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

[i]mne,ne sum 4uvala,no dokolkoto znam,kolkoto po-bavno svur6va,tolkova po-dobre
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    Аз не съм чувала за никой от тия презервативи, за които май са ви излъгали ) Напротив даже, презервативите забавят ерекцията...
    Кое забавят??

erekciata be 4ovek,ne znae6 li kvo e tova?q burzo otvarqi y4ebnika po biologia,aa,to biva biva,ama ve4e prekalqva6 be
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Град
    TwO MeTeRs UnDer EaRtH
    priatelq ti e tup kato na indiiski slon guza kondom koito te kara da se isprazni6 po burzo hahahahahah smqx qko smqh

Aggressiv`
    Guest
    mi doggy imame problem s zabawenata eakulaciq nali shwa6ta6 ta gledame po burzo da stane me ...

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Момиченца, как ще забавят ерекцията бе?!
    Как се скага презерватив на "ненадървен" (грубо казано) член?
    Я ме светнете, че не мога да се сетя...

А за забързващи еякулацията не съм чувал...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Град
    Aytos

Re: q burzo helpwaite : -)

Цитирай Първоначално написано от Aggressiv
    Da ste 4ufali za prezerwatiwi, zaburzwa6ti izprazwaneto ... ne 4e nesto ama edin priqtel mi pusna muhata w tikwata ta da se konsultiram s po mudrite glawi

На тъп ли се направи или какво неможах да те разбера нещо хахахаха малиииииииии вече едвам седя на стола и се чудя как да спра да се хиля :P

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от 6u6inka
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    erekciata be 4ovek,ne znae6 li kvo e tova?q burzo otvarqi y4ebnika po biologia,aa,to biva biva,ama ve4e prekalqva6 be
    А ве не забавят ерекцията ве шматки презерватива се слага на еректирал член може да забавят изпразването ама в никакъв случай ерекцията

Има за забавяне ама за забърване едва ли. Но с напредването на съвременните технологии и развитието на индиустрията нищо чудно и такова чудо да се появи.

Nedei da vqrva6 na vsi4ko, koeto 4ue6
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Aggressiv` батка ще го оставим ти да го измислиш

haHAhaHAAHahAHhaha BYxaXaxAX da Se 1 ima
    MyXu CTe 3HaM xyxy

Защо хората вярват на повчето глупости които чуят или прочетат някъде ?!

Aggressiv glei sq skapi pponeje mi xelpna po moq problem....i az da ti help malko)s ogled na tfa 4e do sq vav foruma nikoi ne e 4uval za takiva prezervativi) mislq 4e ti moje da si im izobretatelq predstavq6 li si samo kolko pari4ki moje6 da napravi6 moje i nqkoq nagradka da ti dadat-za nai 6antavo izobretenie v oblastta na kontracepciqta btw aggressiv malko li4no ama aide:ti tolkova li bavno svar6va6 4e ti trqbva da uskorqva6 procesite?ako e taka zarqzvam go moq defstveniq i idvam pri tebe....xaxaxaxaxaa
    in vino veritas

Aggressiv`
    Guest
    em haidi de kakwo 4aka6 ... nqma da te razo4arowam -P° pone edna sedmica nqma da moje da hodi6 kekekeke :P°

зависи от човека, може презерватива да го възбужда много

lindeman_
    Guest
    buhahahaa Aggressiv ... ako pita6 men po dobre da si nadqne6 4arvo ot ovca vyr6i sy6tata raota predpolagam ... uriggggggg

Aggressiv`
    Guest
    e linder4o mama ... biwa li takiwa gnusni raoti -P°

lindeman_
    Guest
    bah mamau mai sam obyrkal temata

Ave i az ne sym chul za takova neshto toi myja kato reshi da svyrshva samo se postarava malko deto se vikai sled 5 min nai mnogo i egotov az sym taka za drugite nz

Фен
    Град
    Rousse
    aef toq mai dosta ta e metnal za takofa ne6to ne sam 4uval 4estno kazano

No-one has been as sweet as u.I'd stand and wait in the worlds longest queue.
    just for the pleasure of a moment with u.
    aBeP4eTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си