.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Голям фен
    [b]ami az vednaj kato se napu6ih s priateli i ni darje6e baq...5-6 h i re6ihme s tqh da otidem v edna gora. sednahme i po4nahme da govorim nekvi pulni gluposti. s edin nasko daje vidqhme super men
    a do kato vyrvqhme kum gorata i vidqhme edna kola i po4nahme da razmi6lqvame kakav cvqt e . i pak tozi nasko vika"aaaaaaa,tazi kola e dve cvqta..."ooo,tolkova se smqh i sekvi gluposti...no vednaj pak kato se napu6ih s sa6tite hora mi be6e stanolo super kofti imah nisko kruvno edva varvqh i daje baba mi 6te6e da me vodi na lekar...dobre,4e maiak mi ne me vidq sa6to e mnogo got da si napu6en v daskalo
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Na4i nqma 4ovek koito da kaja 4e nemoje da se napie ili nemoje da stigne do povra6tane na4i pite po mqrka i kakvoto nosite Ako smenite rqzko alkohola(pr piete vodka i posle minete na vino no govorim za pove4e ot 200ml 6te vi pitam az dali ne ste se napili ili ne povra6tate
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Guest
    Trevata e opredeleno po dobra ot alkohola - na sutrinta ne ta boli glava, ne ti e kofti, i si pomna sichko kvot sam pravila za razlika kogato sum bila pqna.
    Tevata otpuska i pridava spokoistvie i lekota ili kara chovek da sa smei kat idiot. No privsichki sluchai sled upotreba na dobra silna treva v sredno do golqmo kolichestvo OBICHAM VSICHKI VSEKI I VSICHKO jivo i nejivo obicham se i men togava

Град
    Перник
    Pff men vinagi me izbiva na agresiq vyv filmi ne sym se vkarval
    Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!

Jo1nT
    Guest
    mi mene 2 pati sa me gonili kukite twa sa mi nai strashnite sluchki kogato sam se napushval

Guest
    лягам

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Mi edin pat na edin kupon kat se napix prez no6ta stanax i povurnax prez balkona! Na sutrinta stavam i gledam prez balkona i ko da vidq celiq balkon na sasedite otdolu be6e v povarnq (balkona be6e ostaklen)Az fanax edin parcal ot tiq s dulgite drajki i po4nax da 4istq ma se pokaza nekva deda prez balkona i vika ostavi mom4e nie 6e si go iz4istim!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    то най-весело става като се напиеш и на сутринта нищо не помниш (тъй нареченото "черно петно" ) ) аз жеднъж съм се напивала така. беше тая Коледа със сестра ми и 3 момшета се натряскахме супер яко с 2 ракии "Търговише" и една мента. На сутринрта ми разправяха как съм се въргаляла по пода как съм заспала в кенефа а на сутринта се събудих в повръщано
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен

:)

SEO NE6TO KOETO TE OTPLEPVA OT ZEMQTA RANO ILI KUSNO TE PUSKA A KAT PADNE6 MNOGO BOLI NALI ?

tva e moeto mnenie za tva samo piq alkohol

Enjoy
    Guest
    Кат се напушиш или напиеш - кефи се

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    offf....edin den spryahme edni turisti (angli4ani) i az i edna priyatelka im izpyahme merry christmas na jivo... ina4e normalnoto e da praim ludi snimki...da vlizame v "fashion diskotekite" s edin takav vid-- dothic...i da po4nem da usvirvame Dj-a... i vse ni gonyat...ama e veselo... a i drugi raboti se pravyat ama ili sam zabravila ili ne sa za razkazvane..ama prosteno ni e...na piyana glava...
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Po princip rqdko pu6a treva oba4e na edin kupon bqx pila i bqx pu6ila i togava mislq 4e bqx mnogo po otpusnata i s gadjeto be6e vurxovno /i toi be6e kato men piinal i napu6ilse/...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Kato se napu6a sym za ludnicata-pochvam da pi6ta i da se hilq i da govorq nesvyrzano,priqtelite mi mnogo se zabavlqvat v takiva momenti zashtoto rysa egati smeshnite nesvyrzani typotii-be zabaven chovek sym si

Фен
    Град
    anywhere but here
    az lichno ne sam poluchavala nikakvi seriozni "stranichni" efekti ot pieneto ili pusheneto na teeva no za smetka na tva moi poznati sa si izpatili mnogo qko:
    edin sa go gonili kucheta s buhalki; :P
    drug go e gonil nqkakuv vlak po glavnata ulica na pld;
    edin kato se e napil qko e prespal v edin hlebozavod i na sutrinta go e sabudil rabotnik tam;
    edin pomislil maika si za gadjeto i i se nahvurlil da q sexa. awe ujas otvsqkude.
    az kato se napiq si lqgam i nai-dobre! shtoto inache ne znam kade shte usamna, a kato sam se napushvala vse mi se skapva nastroenieto za tva nqma smisal da opitvam pak :P
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    emi acki e stranno,6toto po4va6 da vigda6 siakvi 6turi raboti i ti e niakvo super na kef.i pri razli4ni slu4ei.no poniakoga e acki gadno,gnusno i stra6no
    pak drug pat e niakvo super-seeno si na nebeto pri angelite,abe 4ustvoto e -takova[no ne go kazvam li4no]
    Хахаха ее нее лесно да си глупава ма гледам че на тебе ти се отдава Първо че въпроса вобще не е такъв,второ какви са тия глупости дето ги разправяш?Нито като се напиеш нито като се напушиш халюцинираш или пък се чувтваш се 1 си при ангелите

Иначе по темата - Ми зависи от компанията,аз се напивам предимно по купони,там мисля че няма нужда да обяснявам кво правя...

@zeleni_o4i Маиче нещо бая са те ебавали

u
    Guest
    ale vii normalni li ste da piite le samo bira i leki narkotici drygo ne e pozvoleno napu6ete se s priqteli i si praite veseloto

kato se napusha mi e mnogo qko i kato se napiq razbirash no ne tolkova kolkoto e da se napushish
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    като се напия напрао се
    разлагам някъде...
    като се напуша се сцепвам от
    смях...заеби веднъж видях
    крокодил...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Само веднъж съм се напушвала.Тогава помня че се натисках на сичките момчета (за което много съжалявам ама ... ).А когато съм пияна ми казват че или се смея като първата идиотка или рева за някоя несподелена любов

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FeitiCeiRa
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    emi acki e stranno,6toto po4va6 da vigda6 siakvi 6turi raboti i ti e niakvo super na kef.i pri razli4ni slu4ei.no poniakoga e acki gadno,gnusno i stra6no
    pak drug pat e niakvo super-seeno si na nebeto pri angelite,abe 4ustvoto e -takova
    Eli,abe momi4e,pi6i malko po-gramotno de acki se pi6e adski..ot ad idva,4atka6,nali..a,i drugoto koeto e-slu4ei se pi6e slu4Ai.
    Sq izvinqvai,ama zvu4i6 adski tupo i poziorsko.. predpolagam,4e si nqkude na 12-13 moje bi..i 6te mi obqsnqva6 kakvo bilo 4uvstvoto kato si drogiran,aide molq ti se.. sigurna sum,4e nikoga ne si use6tala Chuvstvoto,a i se nadqvam da ne go useti6.....
    Sega po temata-ne sum se drogirala,no sum pu6ila vednuj treva..ina4e alkohol-na kuponi se spirtosvame,dam..Men li4no vuob6te ne me izkefi trevata-stana mi nqkfo gadno..aha-aaha i 6tqh da se izpovru6tam,napravo putnik si bqh 4uvstvoto-emi prosto adski mnogo mi se povdiga6e..haliucinacii ala bala nqma6e takiva gluposti
    abe vie i dvete ste mnogo slabi za tva . Az kato se drusam i kato piq sled kato mine edekta mi nqma ni6to samo kadeto leko mi se spi no normalno sled kato okolo 5-6 4asa si divql kato lud v nqkoq istinska diskoteka.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
    Само веднъж съм се напушвала.Тогава помня че се натисках на сичките момчета (за което много съжалявам ама ... ).А когато съм пияна ми казват че или се смея като първата идиотка или рева за някоя несподелена любов
    da za tva istinata e v bozicata i toplata voda

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Аз лично си лягам и заспивам веднага
    CaLL my NaMe,aND SavE me FroM a DarK..!

за жалост като се напия или напуша изпадам в състояние на супер мисловна дейност, ставам много меланхоличен,запшочват да муи се въртят разни глупости из главата и общо взето нищо интересни хубаво......

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    oo srama v moq jivot idva samo ot napivaniq i napu6vaniq ...az minavam prez absolutno vsi4ki fazi ..iskreno i li4no , spi mi se , povra6ta, drankam mnogo , abe vs4ko e ... mno mno kofti za mene

Цитирай Първоначално написано от `{`{KiSs`u{-{@}`}`}
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Аз лично си лягам и заспивам веднага
    Аз пък като препия след тва не спя цяла нощ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си