- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kogato se napie6 ili napu6i6
[b]ami az vednaj kato se napu6ih s priateli i ni darje6e baq...5-6 hi re6ihme s tqh da otidem v edna gora. sednahme i po4nahme da govorim nekvi pulni gluposti. s edin nasko daje vidqhme super men
![]()
a do kato vyrvqhme kum gorata i vidqhme edna kola i po4nahme da razmi6lqvame kakav cvqt e . i pak tozi nasko vika"aaaaaaa,tazi kola e dve cvqta..."ooo,tolkova se smqhi sekvi gluposti...no vednaj pak kato se napu6ih s sa6tite hora mi be6e stanolo super kofti
imah nisko kruvno edva varvqh i daje baba mi 6te6e da me vodi na lekar...dobre,4e maiak mi ne me vidq
sa6to e mnogo got da si napu6en v daskalo
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Na4i nqma 4ovek koito da kaja 4e nemoje da se napie ili nemoje da stigne do povra6tane na4i pite po mqrka i kakvoto nositeAko smenite rqzko alkohola(pr piete vodka i posle minete na vino no govorim za pove4e ot 200ml 6te vi pitam az dali ne ste se napili ili ne povra6tate
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Trevata e opredeleno po dobra ot alkohola - na sutrinta ne ta boli glava, ne ti e kofti, i si pomna sichko kvot sam pravila za razlika kogato sum bila pqna.
Tevata otpuska i pridava spokoistvie i lekota ili kara chovek da sa smei kat idiot. No privsichki sluchai sled upotreba na dobra silna treva v sredno do golqmo kolichestvo OBICHAM VSICHKI VSEKI I VSICHKO jivo i nejivoobicham se i men togava
![]()
Pff men vinagi me izbiva na agresiq vyv filmi ne sym se vkarval
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
mi mene 2 pati sa me gonili kukite twa sa mi nai strashnite sluchki kogato sam se napushval
лягам![]()
Mi edin pat na edin kupon kat se napix prez no6ta stanax i povurnax prez balkona! Na sutrinta stavam i gledam prez balkona i ko da vidq celiq balkon na sasedite otdolu be6e v povarnq (balkona be6e ostaklen)Az fanax edin parcal ot tiq s dulgite drajki i po4nax da 4istq ma se pokaza nekva deda prez balkona i vika ostavi mom4e nie 6e si go iz4istim!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
то най-весело става като се напиеш и на сутринта нищо не помниш (тъй нареченото "черно петно") ) аз жеднъж съм се напивала така. беше тая Коледа със сестра ми и 3 момшета се натряскахме супер яко с 2 ракии "Търговише" и една мента. На сутринрта ми разправяха как съм се въргаляла по пода как съм заспала в кенефа а на сутринта се събудих в повръщано
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
SEO NE6TO KOETO TE OTPLEPVA OT ZEMQTA RANO ILI KUSNO TE PUSKA A KAT PADNE6 MNOGO BOLI NALI ?
tva e moeto mnenie za tva samo piq alkohol
![]()
Кат се напушиш или напиеш - кефи се![]()
offf....edin den spryahme edni turisti (angli4ani) i az i edna priyatelka im izpyahme merry christmas na jivo...ina4e normalnoto e da praim ludi snimki...da vlizame v "fashion diskotekite" s edin takav vid-- dothic...i da po4nem da usvirvame Dj-a... i vse ni gonyat...ama e veselo... a i drugi raboti se pravyat ama ili sam zabravila ili ne sa za razkazvane..ama prosteno ni e...na piyana glava...
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Po princip rqdko pu6a treva oba4e na edin kupon bqx pila i bqx pu6ila i togava mislq 4e bqx mnogo po otpusnata i s gadjeto be6e vurxovno /i toi be6e kato men piinal i napu6ilse/...![]()
Kato se napu6a sym za ludnicata-pochvam da pi6ta i da se hilq i da govorq nesvyrzano,priqtelite mi mnogo se zabavlqvat v takiva momenti zashtoto rysa egati smeshnite nesvyrzani typotii-be zabaven chovek sym si
az lichno ne sam poluchavala nikakvi seriozni "stranichni" efekti ot pieneto ili pusheneto na teeva no za smetka na tva moi poznatisa si izpatili mnogo qko:
edin sa go gonili kucheta s buhalki; :P
drug go e gonil nqkakuv vlak po glavnata ulica na pld;![]()
edin kato se e napil qko e prespal v edin hlebozavod i na sutrinta go e sabudil rabotnik tam;![]()
edin pomislil maika si za gadjeto i i se nahvurlil da q sexa.awe ujas otvsqkude.
az kato se napiq si lqgam i nai-dobre!shtoto inache ne znam kade shte usamna,
a kato sam se napushvala vse mi se skapva nastroenieto za tva nqma smisal da opitvam pak :P
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
Хахаха ее нее лесно да си глупава ма гледам че на тебе ти се отдаваПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Първо че въпроса вобще не е такъв,второ какви са тия глупости дето ги разправяш?Нито като се напиеш нито като се напушиш халюцинираш или пък се чувтваш се 1 си при ангелите
![]()
Иначе по темата - Ми зависи от компанията,аз се напивам предимно по купони,там мисля че няма нужда да обяснявам кво правя...
@zeleni_o4i Маиче нещо бая са те ебавали
ale vii normalni li ste da piite le samo bira i leki narkotici drygo ne e pozvoleno napu6ete se s priqteli i si praite veseloto
kato se napusha mi e mnogo qko i kato se napiq razbirash no ne tolkova kolkoto e da se napushish
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Само веднъж съм се напушвала.Тогава помня че се натисках на сичките момчета (за което много съжалявам ама ...).А когато съм пияна ми казват че или се смея като първата идиотка или рева за някоя несподелена любов
![]()
![]()
abe vie i dvete ste mnogo slabi za tva . Az kato se drusam i kato piq sled kato mine edekta mi nqma ni6to samo kadeto leko mi se spi no normalno sled kato okolo 5-6 4asa si divql kato lud v nqkoq istinska diskoteka.Първоначално написано от FeitiCeiRa
da za tva istinata e v bozicata i toplata vodaПървоначално написано от SmiLe_BaBy{P}
Първоначално написано от ^efas^^
CaLL my NaMe,aND SavE me FroM a DarK..!
за жалост като се напия или напуша изпадам в състояние на супер мисловна дейност, ставам много меланхоличен,запшочват да муи се въртят разни глупости из главата и общо взето нищо интересни хубаво......
oo srama v moq jivot idva samo ot napivaniq i napu6vaniq ...az minavam prez absolutno vsi4ki fazi ..iskreno i li4no , spi mi se , povra6ta, drankam mnogo , abe vs4ko e ... mno mno kofti za mene
Аз пък като препия след тва не спя цяла нощ...Първоначално написано от `{`{KiSs`u{-{@}`}`}