.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ами в повечето случеи нищо не помня но ми разказват как всеки път кат много се напуша съм билнувала за мики маус че ме гъделичкал и така нататък...инъче обичам да влизам в разни шадравани да се снимам с разни хора да подскачам и да бягам по стадиона (по принцип пушим на стадиона и после сички заедно бягаме) ...и така когат съм под въздействието на алкохол и наркотици и иде силата общо взето...след това заспивам а когато съм УЖАСНО зле изпадам в безсъзнание!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Guest
    obi4am da pu6a po malko da piq i ......
    ''v getoto na stara zagora se puka bez umora ''

ave hora taman otivam da si vzemam mnogo qk koz are

Град
    petrich
    Ми Като се Напушиш изпадаш вав некаъж транс дето всичко ти се струва странно.Смееш се на всичко което ти кажат или покажат и тем подобни глупости.
    Иначе честно да ви кажа не е мноо за предпочитане
    Dobrite mom4eta Orivat V raq,
    A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!

m1isha
    Guest
    Aве да се напиеш е яко ама да се напупиш не е чаак толкова хубаво.аз сам на 13 години и сам се напивал и сам се напушвал но е по яко да се напиеш.

ae nz 6tot ama se kat se napiq vra6tam i ve4e tva me nervi
    a ina4e pri trevata ima mn smqh vijdal sam troino
    a otdavna kat di6ah bronz samo filmi imah qko paranooi
    imah edna paranoq 4e sam umrql i sam na edno darvo v raq s moq frend (a nie v deistvitelnost si di6ame na darvo ) i po edno vreme po4vam da vikam neiskam da sam umrql mama me vika i toq moq frend me za4ekna s 6amari i sa opraih ama tva bronza ne go predpora4vam mn e pristrastqva6to i trudno se spira ama s volq vsi4ko staa !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си