- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nov kompiutyr ili pytuvane v chujbina?
Зависи къде в чужбина и какъв е стария комп и къв ще бъде новияако дадеш подробности ще ти кажа. Обаче ако компа е като моя сегашния а искат да ми вземат друг с параметри: AMD64, Radion 9800Pro, 100GB HDD, LG DVD R-RW(dvuplastno), 1024 DDR, и кутия от стъкло за 250 кинта мноо ясно че бих предпочел компа ако ще да ме заведат и на марс.
Patuvane v chujbina :P
[color=blue]Ami az imam pc,taka 4e sas sigyrnost bih predpo4ela chujbina[no ne da ostavam tam]prosto da si popatyvam iz 6irokiq svqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no nqma da otkaja i dvete :P
![]()
oprdeleno bih izbrala patuvane v 4ujbina,vse pak si imam PC![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
emi acki mnogo mi se hodi v india,oba4e i mnogo iskam da si imam komp.v staiata![]()
![]()
Аз бих избрала пътуване в чужвина,но ако нямах компютър сигурно бих се замислила повече![]()
Със сигурност пътуването в чужбина ще ми се отрази супер![]()
pytuvane...komp si imam veche...oshte ne mi e potrqbval nov...da chukna na dyrvo...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ee tva e mn kofti az mn mrazq da me karat da izbiram taka..predi nqkolko godini trqbvashe da reshavam m/u uredba i greece i az izbrah vtoroto i ne sujalqvam ama shtoto posle mi kupiha komp i tam si slusham music...za indiq- pomisli si dali shte imash drug shans da idesh tam shtoto zvuchi prosto superskone znam napravo..a kompa koito ti predlagat sigurno sushto e super taka che...ako mn si iskala komp mai oi dobre nego shtoto toi shte ti e za godini napred..abe izbora si e tvoi pomisli si mn dobre vupreki che ne e nikak lesno kato gledam
![]()
i az takaПървоначално написано от dope_boy
предпочитам в чужбина ПС си имам мие доста доброо
MyXu CTe 3HaM xyxy
Az sa6to bih izbral patuvaneto,za kakvo mi e novo PC sled kato i tova stava![]()
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
PATUVANE
Razbira se 4e putuvane... dori i da nqmah komputur pak tova 6tqh da predpo4eta, za6toto edno e da si kesi6 u vas pred monitora, drugo e da vidi6 ne6to novo i interesno.
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
Ами аз лично бих предпочела пътуване в чужбина!![]()
Компа на тоя етап си ми върши екстра работа, така че бих избрала пътуване до ЕГИПЕЕЕЕЕЕЕЕТ)))))))
Everything around you is HIP-HOP!!!
Компа на тоя етап си ми върши екстра работа, така че бих избрала пътуване до ЕГИПЕЕЕЕЕЕЕЕТ)))))))
Everything around you is HIP-HOP!!!
opredeleno bih izbrala patuvane v chujbina tai ili inache si imam pc a i ne se oplakvam ot nego taka che....![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
zavisi kude v 4yjbina
: AMG Corporation
::
Patuvane v chujbina