- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nov kompiutyr ili pytuvane v chujbina?
hihi i azПървоначално написано от Satanas_daughter
ili pyk moje bi pytuvane v chujbina-do bg ama da si ostana tam :P
Пътуване![]()
Ekskurziqta, nali si imam kompza kvo mi e nov, kato moga da putuvam
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ами скоро ми купиха ново pc,а догодина може и да се уредя с екскурзия до Египет(наи-голямата ми мечта).Вижадам,че не само на мен ми се ходи там![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Бих си избрала пътуване...ако може до ИталияИмам си PC пък и не ми трябва ново!
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ako si ima6 sega pc , za kvo ti e novo kato moje6 da zaminae6 navan![]()
Пътуване в чужбина, защото си имам компютър и си е готин (е има още какво да се иска де, но за всичко си има време....а и за сега върши работа)...
Пък и друго си е да видиш нещо ново, някоя друга държава, да се запознаеш с нови хора, обичаи и бла бла...Верно си е, че и на компютъра може да ги гледаш и да научиш дори и повече за тях, ама т'ва е само на картинка, нали?:P ...а съвсем друго си е да почувстваш атмосферата на самата държава и да се запознаеш сам с нравите и отношението на хората, живеещи там
![]()
Friend's love says: " If you ever need anything," True Love says: " You'll never need anything"" (Jimi Hollemans)
Компютъра ми поостаря вече, но въпреки това бих предпочела пътуване в чужбина.
Много ми се иска да ида в Италия.
И по-точно в Анкона при един приятел, който толкова ще ми се зарадва, че няма да ме пусне да си ида....
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Pochivka v chujbina bih izbrala az .....
![]()
Еййй то имало и други агенти, които искат да отидат там. И на мене много ми се ходи в ЕгипетПървоначално написано от HaPpY_GiRl
Живи и здравеи надявам се някой ден да стане
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.