hora kak stava citiraneto vuv foruma samo gi oburkvam neshtata sorry za povtorenata tema![]()
emi ot diasno na kvadratcheto na koito iskash da citirash pishe citat i kato natisnesh tam gotovo!!!!
Ami i az mno mno ne razbiram toz citat ama sq 6e vidim dali 6e stane i dali 6e moga da ti go obqsnq.Taka zna4i az pi6a ne6ty i primerno sam saglasna ili ne sas nqkoi i iskam da mu copy tfa koeto toi kazva i pi6a
[.quote=x-nqkoi]........ne6ty koeto toi kazva i kato svar6a pi6a[./quote]
Moje i po dryg na4inOfff ne znam dali me razbra nz i dali az 6e go napravq ama 6e vidimПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
![]()
Mai i na dvete 6e trqbva da ni obqsnqvateemi ot diasno na kvadratcheto na koito iskash da citirash pishe citat i kato natisnesh tam gotovo!!!
Sorry 4e te obarkah o6ti poi4e![]()
![]()
![]()
znachi kakto kaza Satanas_daughter ot dqsno na mnenieto na vseki ima edno kato prozorchence malko =citat=. Kogato iksash da citirash nqkoi, natiskash go nego (tva praoygylniche na choveka, koito iksash da citirash, zashtoto vsqko mnenie si ima takova citat) i kato ti otvori veche da si pishesh svoeto mnenie se vijdat edni skobi takiva [] tam nqkakvi kato komandi li nz kak da gi nareka i ostavqsh malko prazno mqsto sled tova, koeto ti e izlqzlo i si pishesh kakvoto iskash. Veche kato si pratish mnenieto, vsichko si izliza kakto trqbva...tam edi koi si napisa...dyry byry...aide dano ste me razbrali.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
P.S. reality_girl{} mnogo gotin podpis![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Takak i taka veche napisahte tema i da ne pisha nova az neshto drugo da vi pitam.Ta kogato pishesh nqkyv site naprimer www.teenproblem.net obache ne iskam da izpisva www.teenproblem.net , a naprimer-nai-qkiq site i kato natisnesh vyrhu "nai-qkiq site" da vlezesh v teenproblem.Dano go obqsnih.Ta kajete kak stava tva![]()
the best of the best hehe tva beshe proba 10x Murderdoll
Имаш право!Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
MIsi i tvoq e gotin samo 4e ne sam sigyrna dali go razbrah tfa za citaite ama sq vidimПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
![]()
![]()
Misi i tvoq e mno qk[az sam malko pristrastna,za6toto mno se kefq na ned]Първоначално написано от BlinD^BoY
:P
![]()