- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- зърна !
мислите ли че е проблем ако зърната на едно момиче в невъзбудено състояние не са изпъкнали (както на повечето хора) а прибрани и изпъкват само при възбуда?![]()
срещали ли сте такива зърна, и какво мислите, това голям дефект ли е и би ли ви отблъснало
![]()
![]()
![]()
prosto vsqka jena ima razli4na golemina gardi i zarna...mislq 4e niama ni6to grozno da sa po malki puk i vseki ima razli4en vkus![]()
Tи нормален ли си![]()
![]()
Намерел какво да гледа. Епа не всички са перфектни, както явно ти се възприемаш
Друго кво, да не би миглите и да са много рядки като е без спирала
![]()
Това за косур ли го имашПлюй си на гъза и се пързаляй на леда вънка. Не задавай толкова тъпи и лишени от смисъл въпроси, защото пропадаш в очите на хората
И изглеждаш доста глуповат (ако не си де )
Айде със здраве![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
ne stava vupros da sa po-malki, a da sa ne-izpuknali, i dori "wdlubnati" i da izpukwat samo pri wyzbuda
i sum momiche![]()
Ne, nared si si![]()
Разбира се,че не е проблем,ако зърната ти не се изпъкнали!При всеки е различно!Няма от какво да се притесняваш!![]()
mi kato poporasne6 malko i po4ne6 da kurmi6 vse 6te ti stur4at budi spokoina![]()
Вече ми писна някой админ да банне тая ку*ва с краставиците
По темата. Нищо ти няма и на някои момчета им е така
Mnogo verno i az sam na sa6toto mneni i za ku*vata s krastavicata i za zarnataПървоначално написано от ^efas^^
ne se pritesniavaite veche izpratih lichni na dosta hora za dozi prost individ...a po vuprosa za zurnata mi .... spored men tva si e suvsem normalnoПървоначално написано от Ku4eto
A we bulka slu6ai sa ti si mnoo typa putka i vypbshte ne si interesna na horata v tozi forum. Svalqsh si reitinga s tezi postove a pyk toi i bez tva e malyk taka 4e po dobre zemi se skrii i ne se prai na golqmata rabota 6tot ne ti otiva
Problema e ako mojesh si gi priberesh v joba![]()
Ako si nqkva sladurana nqkoi 6ti gleda samo dali sa ti leko po izpaknali ili po neizpaknali zurnata...PODROBNOSTI![]()
pri vseki e razli4no
: AMG Corporation
::
4e kakvo neredno ima v tovaNared sa si
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
na nqkoi slu4valo li mu se maika mu da ide na roditelska sre6ta i da prydne![]()
I kak reagiraha drugite roditeli na maikati:}}}Първоначално написано от lindeman_
Shto se otnasq do temata nema se plashish napylno normalno!!!
pri fseki e razli4no nea stra6tnone se pritesnqfai naprazno
)
No-one has been as sweet as u.I'd stand and wait in the worlds longest queue.
just for the pleasure of a moment with u. aBeP4eTo
nared si spoko![]()
Изроооооооооооооооод си беееееееееееееее
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Хм.. Не е никакъв дефект това... всеки човек си има различни зърна ...
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
az mn mrazq kogato zurnata mi ne sa nastrahnali , mn mi e grozno![]()
това не е проблем а е много готинкоПървоначално написано от hmmm ;)