- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gays & lesbian
Q kajete spored vas koe e po gnusno da gleda6 kak dva geq se celuvat ili dve lisbiiki i za6to?i vsa6to taka bihte li go napravili s sa6tiq polnqh nqh..DON`t Be SHY!
![]()
Абе честно казано и двете са мизерни ... ама мен много повече ме дразни и ми е гнусно ако са 2 гея отколкото 2 лисбийки. Пък и не само в България ами навсякъде по света всички са виждали 2 жени да вървят ръка за ръка. Или пък 2 жени да разменят по целувка за здравей или за чао. Но мъже ? НЕ. Може би така съм бил възпитън или така са ми разбиранията но ... хората не са създадени за да имат сексуални контакти с тези от техния пол. Бляк аде стига че ми се гади като си помисля ... Квото и да си говорим и 2_те са гнусни и ужасни но педерасите повече ...![]()
![]()
Аз се кефя мноо на лесбийки обаче ако видя мъже да се целуват ще им се изповръщам в краката![]()
ami dve macki stava ama dva ko4a NE!
: AMG Corporation
::
V4era na NDK videh edni mangali da si puskat ezici lele 6teh da si izdraifam 4ervata ,no kato vida momi4eta i se vazbujdam
Аз като видя два пръча да се целуват и мога да повърна направо, но вече като видя две жени да го правят и се кефя максимално![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Ami spored men e po gnusno da gleda6 kak geiove se celuvat![]()
abe i dvete sa gnusni no nai gnusno e muje da se celuvat![]()
mi na men ne mi e priqtno da gledam nito lesbiiki,nito geyove.. no ako trqbva da izbiram bih izbrala da gledam kak se celuvat momi4eta![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Лично аз нямам нищо против гейовете и лесбийките,все пак те са си хора както всички нас.А относно другия въпрос,дали бих се целувала с момиче,да бих и мисля че в това няма нищо лошо. :P Пък и вече сме 21 век и половината от момичетата сигурно са си пускали езици с друго момиче.и никой не намира това за извратеноБих се целувала с момиче,но по далеч никога не бих стигнала,защото това вече ми се струва определено доста гнусно.
![]()
az su6to nqmam ni6to protiv geiovete i lesbiikite...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
ami az sam se celuvala mnogo pyti s momi4eta,daje imah edno gadje momi4e. i ne mislq,4e e gnusno dve momi4eta da se celuvat. i kolkoto mom4eta ni vidha ni se kefeha....
No MaN, No CrY!!!
\m/
Na mom4etata im haresva da gledat celuva6ti se momi4eta, oba4e spored men i dvete sa gnusni
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
men i ednite i drygite me kefqt i nqmam ni6to protiv tqx taka 4e....
no ne bix go naravila s momi4e!!!
emi sq vseki pich se kefi na lesbiiki i sledovatelno mrazi geiove,puk az nqmam nishto protiv i lesbiikite i geiovete i te sa hora i te dusha nosqt![]()
![]()
Ах ама не се и съмнявам ...Първоначално написано от playful_girlll
![]()
Вярно е само с 2-ма е най интересно тай наречената Тройка поне ще отделяш внимание и на 2-мата(2-те) с който си........Първоначално написано от Baccara
![]()
![]()
Az sym momche taka che mi e po gnusno da gledam davama myje.To po princip trqbvashe da pitash za sexa napravo shtot dve momicheta se celuvat na seki metar kakto se kazva.Shto se otnasq dali bih probvam ne mersi :}}
Лесбос форевър гейс форневър или поне прикрито не пред хора
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Не ми е гнусно да гледам нито 2-ма мъже, нито 2 жени. Щом се обичат двамата да се вземат. Правила съм секс с 2 жени, никак не ми беше неприятно. Целуването с жена не го коментирам, защото не им помня бройката.
Lezbiiki moje ama ot geiove mi sa gadi
Ами за мен ... е по-приемливо да гледам лезбийки ...незнам що така може би защото съм... Ама немога да ги разбера.. Как може да обичаш някой от твоя пол...и да правиш секс с него ...Отврат ...!!!
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men