.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: gays & lesbian

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Ами за мен ... е по-приемливо да гледам лезбийки ...незнам що така може би защото съм... Ама немога да ги разбера.. Как може да обичаш някой от твоя пол...и да правиш секс с него ...Отврат ...!!!
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    aa mini gi teq pedali

Guest
    Аз Бих пробвал само с 2 жени и аз самия богата фантазия но никога не бих го направил с Мъж

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    emi sq vseki pich se kefi na lesbiiki i sledovatelno mrazi geiove,puk az nqmam nishto protiv i lesbiikite i geiovete i te sa hora i te dusha nosqt
    i as tva vikam

Guest
    Е честно да си призная не знаех за желанията на жените останах малко учуден но щом e4o искаш Успех

Град
    По купоните
    abe 2 geq kato se kiss e mn gadno ama te vse pak se love kakto momichetata mmm za momiche ne e chak tolkova gadno bix go priela
    az sum se kiss s momiche ama ne bix spaka s momiche :P
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

aMi da ti go nahakam ne Iskash lI e maIna ela I sha razberesh kak e hahaha batI temata maIna deto izbra nali znaesh LamzI i az te ObichaM {P}
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

Mi mnoo qsno, 4e se kefq pove4e na lesbiiki, ne 4e i te sa cvete za mirisane, no ako trqa da izbiram... Ina4e az ne bih go napravila
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HiP-HoP-MaX
    aMi da ti go nahakam ne Iskash lI e maIna ela I sha razberesh kak e hahaha batI temata maIna deto izbra nali znaesh LamzI i az te ObichaM {P}
    ahahahhahahah sled nova godina

az-girl
    Guest
    ami az sam se celuvala s mmomi4eta i mislia 4e e adski gotino no to gotino e s mom4eta
    abe badete svobodni v izbora i 4uvstvata si[img][/img]

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi men mi e gnusno da gledam muje kak se tzeluvat..dokato jeni daje e gotino!!!!

Nito bih se celuval s mom4e,nito p1k bih ebal edno.No vse pak sme 21 vek i trqbva da sme tolerantni.Az poznavah edin gei i be6e svesten,be6e si daje du6ata na kompaniqta.Vsi4ki znaehme,4e e gei,no ne ni pre4e6e,6ot ne se interesuva6e ot nas seksualno.Nqmam ni6to protiv geiovete stiga da ne me v1zpriemat kato seksualen obekt.A za lezbiikite-stava!
    Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!

Град
    Хасково
    Много сте консервативни ?!
    Нали искаме да сме Европейци !
    Всеки сам избира своята съдба дали да спи с мъже, жени или с двете.
    Бъдете по разкрепостени !

Guest
    Az sam se celuvala s momi4e i ne vijdam nishto losho v tova,oba4e za mom4eta e smeshno spored men no nqmam nishto protiv tqh

Мъже да се целуват е страшно гнусно. Гейовете са некви болни хора ! Айде момичета да се целуват - да, виждал съм, ама мъже...ужас. Лично аз много мразя гейовете, и като видя някой такъв ми идва да му разбия мутрата гадна !!!
    Бъди себе си...има достатъчно други хора !

Супер фен
    Град
    Burgas
    ne odobrqvam nito ednite nito drugite. prirodata e syzdala horata po edin na4in i tva e polojenieto. i davam vi garanciq 4e sled nqkolko godini 6te doide druga moda i lezbiikite ve4e nqma da sa vyrvejni. dano samo da ne e ne6to ot roda na seks s jivotni. ma koi znae, to kakto e trygnala "modernata" civilizaciq.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    blah .. mnoo qsno 4e 6e se kefim pove4e na lezbiiki : )) ako vidq muje de se celuvat nqma da im se izpovru6tam v krakata i na glavite ..

Мега фен Аватара на koalka
    Нямам нищо протим гейовете и лезбийките.И на мен ми се струва гнусно,не мога да кажа защо,но просто ми е гнусно. Да,наистина е доста по-гнусно да видиш как двама мъже се целуват,отколкото две жени.Просто незнам...така или е прието или незнам наистина защо е така.

Гаднооооооо ееееее
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    sex s nasekomi oooo sex s nasekomi

Yupeeee !

az ne ponasqm geyove gnusni sa mi,osobeno kato se pravqt na jeni,e ne ste jeni,ne se izlagaite de a otnosno temata,mujete mrazqt pedali,i estestveno se kefqt da gledat lesbiiki,az ne si padam po nito edno ot dvete...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ми и двете са ужасни ... тей че не искам да гледам нито жени да се целуват,нито мъже ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си