- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- gays & lesbian
Ами за мен ... е по-приемливо да гледам лезбийки ...незнам що така може би защото съм... Ама немога да ги разбера.. Как може да обичаш някой от твоя пол...и да правиш секс с него ...Отврат ...!!!
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
aa mini gi teq pedali![]()
Аз Бих пробвал само с 2 жени и аз самия богата фантазия но никога не бих го направил с Мъж![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i as tva vikamПървоначално написано от SANDRETO
![]()
![]()
Е честно да си призная не знаех за желанията на жените останах малко учуден но щом e4o искаш Успех
abe 2 geq kato se kiss e mn gadno ama te vse pak se love kakto momichetata mmm za momiche ne e chak tolkova gadno bix go priela
az sum se kiss s momiche ama ne bix spaka s momiche :P
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
aMi da ti go nahakam ne Iskash lI e maIna ela I sha razberesh kak e hahaha batI temata maIna deto izbra nali znaesh LamzI i az te ObichaM {P}
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Mi mnoo qsno, 4e se kefq pove4e na lesbiiki, ne 4e i te sa cvete za mirisane, no ako trqa da izbiram...Ina4e az ne bih go napravila
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ahahahhahahahПървоначално написано от HiP-HoP-MaX
sled nova godina
![]()
ami az sam se celuvala s mmomi4eta i mislia 4e e adski gotino no to gotino e s mom4eta
abe badete svobodni v izbora i 4uvstvata si[img][/img]
mi men mi e gnusno da gledam muje kak se tzeluvat..dokato jeni daje e gotino!!!!
Nito bih se celuval s mom4e,nito p1k bih ebal edno.No vse pak sme 21 vek i trqbva da sme tolerantni.Az poznavah edin gei i be6e svesten,be6e si daje du6ata na kompaniqta.Vsi4ki znaehme,4e e gei,no ne ni pre4e6e,6ot ne se interesuva6e ot nas seksualno.Nqmam ni6to protiv geiovete stiga da ne me v1zpriemat kato seksualen obekt.A za lezbiikite-stava!
Haresvam vsi4ki jeni obi4am samo edna!!!Dilqna!!!Milo obi4kam te!!!
Много сте консервативни ?!
Нали искаме да сме Европейци !
Всеки сам избира своята съдба дали да спи с мъже, жени или с двете.
Бъдете по разкрепостени !
Az sam se celuvala s momi4e i ne vijdam nishto losho v tova,oba4e za mom4eta e smeshno spored men no nqmam nishto protiv tqh
Мъже да се целуват е страшно гнусно. Гейовете са некви болни хора ! Айде момичета да се целуват - да, виждал съм, ама мъже...ужас. Лично аз много мразя гейовете, и като видя някой такъв ми идва да му разбия мутрата гадна !!!
Бъди себе си...има достатъчно други хора !
ne odobrqvam nito ednite nito drugite. prirodata e syzdala horata po edin na4in i tva e polojenieto. i davam vi garanciq 4e sled nqkolko godini 6te doide druga moda i lezbiikite ve4e nqma da sa vyrvejni. dano samo da ne e ne6to ot roda na seks s jivotni. ma koi znae, to kakto e trygnala "modernata" civilizaciq.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
blah .. mnoo qsno 4e 6e se kefim pove4e na lezbiiki : )) ako vidq muje de se celuvat nqma da im se izpovru6tam v krakata i na glavite ..![]()
![]()
Нямам нищо протим гейовете и лезбийките.И на мен ми се струва гнусно,не мога да кажа защо,но просто ми е гнусно.Да,наистина е доста по-гнусно да видиш как двама мъже се целуват,отколкото две жени.Просто незнам...така или е прието или незнам наистина защо е така.
Гаднооооооо ееееее![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
sex s nasekomi oooo sex s nasekomi![]()
Yupeeee !
az ne ponasqm geyovegnusni sa mi,osobeno kato se pravqt na jeni,e ne ste jeni,ne se izlagaite de
a otnosno temata,mujete mrazqt pedali,i estestveno se kefqt da gledat lesbiiki,az ne si padam po nito edno ot dvete...
ми и двете са ужасни ... тей че не искам да гледам нито жени да се целуват,нито мъже ...![]()
![]()
![]()
![]()