- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Нудизъм
ave hora kakvo mislite za nudizma? vii bihte li oti6li na nudi-plaj ili a e sram! ama 4estno!
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
Мене ме е срам не бих се разхождал по пишка из плажа ама майка ми чат пат се разхожда гола по плажовете ако няма мн хора![]()
Срам ме емного,ама и много мразя да имам разлики по тялотоТака че ще се прежаля това лято...може само по прашки да остана де
![]()
Бляфмене мн ме е срам така че едва ли бих отишла на нудистки плаж
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
ako sum s nqkvi priqteli nqma da me e sram 6ot nqma da obru6tam vnimanie na drugite ama ako sum si sami4ka ili puk s nekvi maiki e takiva no thenks![]()
aa pred nepoznati 6te me e sram i nqma da otida no vij ako sum s gajeto na nqkoi plaj det nqma puknata du6ica estestveno 4e bih se sublqkla 4isto gola![]()
I men babkite i djadovcite me draznjat. Inache imam merak da opitam. No bez prisystvieto na poznati hora.
be ne mi haresva ideqta da vi kaja :>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
ami ne bix oti6la v nik1v sly4ai,ne mi e ydobno!
Mi...az li4no ne bih....oba4e vseki si re6ava za sebe si![]()
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
mi az si bramcha po prashki i po cici i mi e ailqktaka che moje i gola d ase probvam nqkoi put
![]()
![]()
Бих, ако ми платят достатъчно (2, 3 милиона)Първоначално написано от Nudist
![]()
Аха, даже веднъж щех да се закотва на нудисткия голичък, ама като отидох да проверя имаше само бабки и се отказах. Не треа да се срамувате от телата си, а да ги изградите по-хубави!
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
emi az sam hodil na u#nudi plaj ama ne znaeh 4e e takav i si beh po banski ama nudizama ne e lo6
Ave az se mycha da stana po sportan natura che da moga spokoino da ida na more pyk kakvo ostava za takyf plaj.Ama sled vreme znam li :}}
mi 4estno kazano ako sme s kompaniq bih oti6al![]()
No-one has been as sweet as u.I'd stand and wait in the worlds longest queue.
just for the pleasure of a moment with u. aBeP4eTo
6to pa ne
nali i drugite 6e sa goli
moe nqkoi put da probvam![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ideiata mi haresva hmmm...![]()
mi as po princip si hodq samo s pra6ki, otvreme n avreme sum i s gorno., no 4isto gola ne bih se sublqkla![]()
Az mrazq da iam razliki ne bronzoviq ten taka4e ne mi e na problem, pak i se 4uvstvam svobodna...
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
Не ...срам ме е ... тва ни принизява с животните... Като гледам купчина нудисти на някой плаж .. като че ли гледам някви абуригени ...
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men