- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Нудизъм
mene me e sram e vqrno e che kakvoto imash ti imat i dtygite xora ama trqbva li da gi pokazvam prez vsichki![]()
![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
Men pak ne ma e sram i hi4 ne mi puka.moga da si 6takam po ta*a*ci ama 6a mi e gadno da gledam nqkvi babi6ki s**vi
Ne ne bih - sram me e![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
i az takaПървоначално написано от bodil4e_f
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ходил съм на такъв плаж много лета с нашите и брат ми - близо до Созопол. Въобще не ме е срам пък и няма от какво. Ако тук има някой който не знае какво имат момчетата и момичетата под дрехите да свирне и ще го светна![]()
Е само да няма приятели или някакви познати наблизо на плажа щото тогава ще потъна в пясъка![]()
Ami az nemam nishto protiv shtoto ne se sramuvam ot tqloto si , samo deto ako ima nekvi starci okolo men mi stava kofti i se maham ot nudiskiq plaj![]()
![]()
![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
vsastnost kato se zamislq ideqta ne e lo6a... az bih oti61l , edinstveno poznatite hora biha me smutili...no 6tom i te sa na nudistki plaj zna4i i te bi trqbvalo da sa goli ----> taka 4e i tui ne e pre4ka golqma za men
az bih se prejalil smisal v 7 chesa sutrinta na moreto go pravih ne na nudiski plaj i v 2 chesa na noshtno kapane mnogo e got :P
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
eee mn sramejlivi se izvudihte pove4eto we
kvo tolko - nali si4ki okolo vas 6e spodelqt tejkata vi sudba![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
аз чесно казано бих се разхождала...не ми пука особено![]()
ne![]()
Mi mene 6te me e sram su6to, prosto nqkak si 6te mi e kofti.![]()
ami ne ne bih oti6al poneje ne e odubnogol se motaq samo v nas :P
![]()
![]()
Az sum nudist...
Голям размер на картинката! /machoka/
смокиня и плажовете м/у градина и златна рибка...
п.п. : пълно е със хора над средната възраст-не е много приятно...
yo yo yo
На нудиски плаж:
-Момиче, харесваш ми.
-Виждам.
![]()
Ии...не бих отишъл точно заради това...надявам се ме разбрахте.
да взема да получа ерекция и всички да ме гледат...не мерси 0-0
хъхъ..
Не бих...![]()
bih oti6al stiga da ima s koi6ot sam 6e mi e speklo nekfo ne 4e 6e ma e sram
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Е не бих отишъл, защото и попринцип на плаж не ходя. А "проблема" с еренцията...вярно че банските пооправят ситуацията, ама все тая
Хубавото на старите теми...виждаш какво си писал преди, а и срещаш старите потребители, голяма част от които вече не влизат
Абсурд да отида.
Някви дядковци и бабки-аааа,не...
Пък и една фр-ка ми беше разправяла като ходила преди и имало някаква баба дето си била сложила една пръчка отдолу,че да може да й се опече и там явно.Леле....само като си го помисля и ...![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
Да и съм "ЗА", но на самотен плаж(к'о да направя)...само че с лепенки на цицките, защото най-лесно се хваща рак на гърдите от зърната
преди всичко здравенцето
![]()
мм бих отишла,я.
даже скоро като бяхме на море
с няколко човека аз и едно момче си се съблякохме
и си цопнахме в моренцето.
Беше наистина доста приятно.
Та бих го направила отново.
Е,беше вечер,де,но едва ли има някакво значение,освен че вечер е по-спокойно и романтичноо ахаха.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
И на мен ми се е случвало вечер да плувам гол, в приятната компания на някоя дама, но май много не минава за плаж (да се печеш), нали? Въпреки че сме и лежали на плажа.
Ааа-не.Много ме е срам менеМакар че до нас имаше нудисти..
What you give is what you get!