.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Тема: samoobiistvo!

Град
    na zemqta!

samoobiistvo!

hora 4udq se dali ste si mislili i li da ste se opitvali da se samoobiete!poznavate li nqkoi napravil takava glupost i kakvo mislite za tsqlata rabota!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Ami az sym si mislila... da ti kaja ponqkoga jivota mi mi e izglejdal tolkova bezsmislen, 4e mi e idvalo prosto da sloja kraq, ama... kato ostavi6 ne6tata da se otalojat nqkak si vijda6 svetlinata v kraq iii... zabravq6... do sledva6tiq pyt...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Повече от фен
    Град
    Varna
    Правописа ти е наистина самоУбийствен!
    Животът е прекрасен

Град
    na zemqta!
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    za moq pravopis li govori6!?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ъхъ..преди седмица-2 се качих на покрива
    на блока ми(8 етажа е) и реших че тряя се
    фърля...и точно като бях на ръба ми присветна
    че нито ше мра дефствена( ),и без пиърсинг
    на езика също няя да мра в никъф случай,
    както и без да съм се напивала супер много
    и реших че няма сега да се самоубивам ми
    после като си изпълня желанията
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Hahaha, Murderdoll, radva6
    The art of love is not to let your heart get broken !

Mnogo 4esto sum si go mislila oba4e nikoga ne mi dostiga smelost, za6toto ne gubq nadejda 4e 6te mi se slu4i ne6to hubavo. I naistina nqkoi dni se 4uvstvam 4udesno, a drugi... mo idva da si prereja venite. No kakvo da se pravi...takuv e jivota....ne trqbva da prestava6 da se bori6
    Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!

Ve4e 3 puti samo s predsmurtno pismo ostavam,nikoga ne stigam do krai....ina4e v nqkoi momenti mi ide da izpiq hap4eta(ne obi4am nujove)ama kato znam kak mu4eni4eski se umira....trqbva da e sus silna doza prispivatelni....ama neznam.4esno kazano ne mi se umira,ili pone v momenta

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Повече от фен
    Град
    Living in a permanent imagination...
    Amm slu4valo mi se e,kogat izpadna v nqkoq leko tovare6ta depresiika..Ama e super tupo de,ne bih si vidqla smetkata..nai-mnogo nqkoq smetka ot magazin heh Puberski istorii,brat4e..Oba4e nai-lo6oto e,4e nqkoi naistina minavat granicata na razuma i se samoubivat..kakto edni dve momi4eta ot grada mi(Pleven)..dosta se govore6e za tqh posle,,i po btv reporterite mai ima6e nqkuf reportaj za tqh..fakana rabota

Супер фен
    Град
    София
    Колкото и да съм била отчаяна и тъжна винаги съм търсила положителния изход. Със самоубийство не решаваш проблемите си, напротив - съсипваш близките ти хора. Нека поне тези, на които дори за миг им е минавало през главичките, да се замислят при евентуално такова действие какво ще причинят на родителите си....
    Самоубийците за мен са слаби хора, невярващи в себе си и в надеждата...
    Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Не съм милсила и нямам намерение но моята приятелка беше изпаднала в доста здрава депресия и замалко да стигне до болница реза си вените.Е добре че беше повърхностно и не успя да умре но беше в шок и какво ли не.Според мен самоубийството не е решение на проблемите!И на нея съм го казвала живота е твърде кратък за да си го скъсяваме!Живейте хора не мислете за умиране!!!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Murderdoll а аз да те (само)убия искаш ли ??

Guest
    Az sum probvala! Tri pati si rezah venite, samo 2 pati seriozno, no malko predi da pochna da preblednqvam sam spirala i sum namirala izhod...pone za togava. Sled vseki opit jivotat mi se podobrqvashe v razlichna nasoka i mi se jiveeshe pak... oh bolna tema...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Искала съм, но реших, че е твърде егоистично аз да се уредя, a другите не

Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от iv4e_f
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    za moq pravopis li govori6!?
    Дам...
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    някъде...
    Хм....на точната тема попаднах!
    Ами да мислила съм си...но не особено сериозно,
    всмисъл не ми стиска!Някак си болезнено не ми
    харесва с хапчета най-добре..ама резултата не е
    сигурен.Ааа....пред някоя кола и готово.
    Но като се замислиш трезво това да се самоубиеш
    е тъпо и го правят хора които са слаби и не могат
    да се справят с проблемите или хора,които проблемите
    просто не зависят от тях и не виждат друг
    изход.Но когато си ядосан,тъжен и тн.не мислиш и
    може и да се самоубиеш..затова винаги е по-добре
    да помислиш преди да правиш каквото и да е било!
    Животът наитина е дар и е добре да го изживееш
    както ти харесва и по най-добрия начин....и може и да
    си мислиш за самоубийство но да не го правиш!
    ПП.Преди малко...даже в момента ми минават подобни мисли...
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

v deckata gradina bqh s priqtelche s 2ma bratq i do den dneshen se pozdravqvame ne mojem da se narechem priqteli no poznati opredeleno da tazi godina edninq vlezna v kazarma i se samoubi dokato e bil na karaul taka i ne se razbra dali vuobshte e samoubiistvo ili sa iskali da kradat neshto .........

Emi i az sym se zamislqla mnogo chestno...daje vednyj probvah, obache si vikam nqma da napravq kef na drugite kato se mahna...q da si jiveq, ako ne za drugo, pone za da gi qdosvam...i vse oshte sym jiva
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Ne sam mislila i nikoga ne bih si pomislqla dori Ina4e edin priqtel na semeistvoto se samoubi zaradi mnogo natrupani dalgove i sled tova jena mu gi izplati sama za 1-2 godini Ima i 2 deca...Trqbva da si mnogo strahliv, za da napravi6 takava glupost i da ostavi6 semeistvoto si samo da se opravq sas problemite ti
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

tfa da posegnesh na sobstveniq si jivot e adski tupo i az nikoga nqma da prostq na toq koito go napravi nezavisimo kakuv e ili koi e toi e suzdaden da jivee vqrno ima trudni momenti ma tfa ne znachi che trea se gutash neznam adski glupavo i vuobshte ne go priznavam tfa tova prosto koito go misli daje ili koito go pravi e chovek sus slabi nervi slab harakter i vuobshte i az neznam kakuv e ne go odobrqvam v nikakvu sluchai prosto e adski glupavo

Spored men tva e super tupo,no mnogo hora sa se opitvali da go napravqt(pove4eto osuznavat 4e nqma smisul)i po4ti vsi4ki sa si mislili za tova.I na men mi e minavalo prez uma no nikoga ne sum probvala i ne smqtam da go napravq(Nikoga ne kazvai nokoga! ).Poznavah edno mom4e(ne go poznavah li4no de no be6e ot kv i go znam koi e),ta toi se samoubi,pisaha po vestnicite za nego.Toi e bil sirak,jiveel pri baba si i go e napravil zaradi gajeto si.Poznavam nqkoi negovi priqteli koito edvam go prejivqha.Toi se ka4il na edin stulb,bil s nai-dobrata si priqtelka,tq trugnala da se ka4va sled nego,za da go spre,no tozi stulb be6e mnogo star(toi be6e na edin stadion).Zapo4nal da se klati(tva stava ve4e kusno ve4erta).Padnal i mom4eto umrql na mqsto,a momi4eto se be6e pooturvalo po4ti ni6to i nqma6e.No predstavqte li si kakuv traur i e bil i vsi4koto tova zaradi edno momi4e

m daaaaaaaa az sum probvala daje s glad na kraia vleznah v bolnicata na sistemi sledvashtia mi opit shte bude s elektrichestvo....imah edin priatel koito se hvurli ot 12 etaj..i az sum si mislila da se hvurlia ama ne mi zvuchi nai dobrata ideia po me kefi elektrichestvo veni,pistolet

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne sam mislila i nikoga ne bih si pomislqla dori Ina4e edin priqtel na semeistvoto se samoubi zaradi mnogo natrupani dalgove i sled tova jena mu gi izplati sama za 1-2 godini Ima i 2 deca...Trqbva da si mnogo strahliv, za da napravi6 takava glupost i da ostavi6 semeistvoto si samo da se opravq sas problemite ti
    samoubiistvoto ne oznachava zadaljitelno strah

S brusna4a boli,v rekata vlaga.Pishtov nqmam,primkata -stqga....benzinut-smradliv....Kakto vurvi,po-dobre da si jiv

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

ХОРА НЕДЕЙТЕ ТАКА,ТОВА Е НАЙ -ГЛУПАВОТО НЕЩО САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ ЗА МАЛКО ЩЯХ ДА СЕ СПОМИНА СЪС ЖИВОТА ПРЕДИ 3 ГОДИНИ НИКОГА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯМ ЗА ТОВА НЕЩО,НЕ ГО ПРАВЕТЕ,Я ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЛИЗКИТЕ СИ И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ
    Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си