- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- samoobiistvo!
Мда за съжеление като по-малка доста пъти съм мислила за самоубийство и съм опитвала два пъти. За щастие разбрах,че това не е изхода и вече не ми е вариант. Тези времена отминаха и сега не мисля, че бих напрвила нещо подобно! При всички положения животът е ценен и трябва да го пазиш, независимо от трудностите на който той те подлага!
Мислила съм за самоубийство, но след като братовчед ми се самоуби всичките ми такива мисли изчезнаха. Просто като гледах болката в очите на родителите му и като си представих моите... Не искам да причинявам болка на близките си! Това самоубийството си е чист егоизъм!![]()
"Hominem te esse memento"
ami dva puti s hap4eta, vednuj nz rd-to mi
a drugiq put malko sled tova.. mnogo shit istoriiki![]()
TOVA ZA MENE NE E SAMO GLUPOST A I LUDOST NIKOGA NE VIH NAPRAVIL TAKOVA NE6TO ZA6TOTO ZNAM OT RODITELITE MI EDNO "VINAGI GLEDAI NAPRED NIKOGA NAZAD"
Минавало ми е през ума...но защо да правя услуга на другите като ме няма ?Нека им е кофти.Имала съм много кофти моменти,случки но едва ли някога ще си посегна
![]()
Щом ще се самоубиваш,значи си слаб..неможеш да се справиш с живота :P ...И както някои се изказаха-има много неща зарди които си струва да живеещ :P
oOoo da opredeleno sam mislila za tova.. I ne samo sam mislila amI i sam pravila opiti.. nqkolko pati sam si rqzala racete i sega imam nqkfi belezi.. kola 6te6e da me butne vednaj... mislila sam da se hvarlqm pod vlaka ama mn otdavna tui kakto i mn takiva rauti ... poznavam i moi priqteli koito sa praili takiva gluposti i sa6to biha iskali .. awe shantava rabota ama nqkoi pat naistina ne mi se jivee maIna... znam 4e e tapy , no ve4e mI e stanalo kato navik prosto kogato se po4uvstvam zle sled kato izvar6a nqkoq glupost sam po dobre![]()
ae ujas ne mi se govori
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
и кво?! сичките се изкарахте големи самоубийци. много ясно, че всеки е имал трудни моменти в живота си и е губил желание за живот. обаче ако някой от вас наистина е имал желанието и смелостта, нямаше сега да пишете във форума. пък най-тъпото е самоубийство заради момче/момиче или нещо подобно. тва показва само и единствено СЛАБ ХАРАКТЕР. а тези дето са опитвали и смелост не са проявили, щото не са стигали до края. ако си мислите,че животът ви в скапан или труден, замислете си какви хора има, дето няма смисъл да се самоубиват, щото ще тъй или иначе ще умрат от глад, студ или някаква неизлечима болест.
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
да мислила съм и пробвах-не стана както се вижда.сега виждам че е било грешка и си живея живота
Никога не бих пробвала да се самоубияТа мен ме е страх сама да се бодна с игла,а да не говорим за прерязване на вени и т.н.Мисля че самоубийството е ужасяващо и който го е направил не е бил откачен.За щастие не познавам никой който е пробвал да се самоубива или ще пробва.Защото `С какъвто се събереш,такъв ставаш`
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
УАУ! Като писах предишното си мнение не бях прочела постовете.Как може на толкова много млади хора да им се мре![]()
Та това е ужасно.Да причиниш мъка на всички хора които те обичат.А и ти твърдиш че обичаш.Та нали казват че младите и децата са бъдещето на България.А сичките искат да слагат край на живота си.Леле какво бляскаво бъдеще я очаква държавата ни
![]()
![]()
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
mi rqzax si venite i edva mai ocelqx,no sea mislq 4e tova koeto napraix be6e palna gluposti sea mn si se sarda na mene si
![]()
минало ми епрез ъгъла ма няма смисъл 6тот живота е един![]()
Na mene dosta 4esti4ko mi minava taq mislyl prez glavata...no nqmam smelost...i se 4udeh kak li 6te e nai bezbolezneno...Edinstveno me krepi mislylta 4e v toq jivot me 4akat interesni ne6ta...i ne 6ta da gi izpuskam samo 6toto sega si4ko e shit!
do sega da sam se samoobila odavna..no samo misalta 3a bolkata na bli3kite mi me e spasqvala! Po nqkoi pat ne se 4uvstvam dostoina 3a to3i jivot..stava mi ma4no kogato slu6am nqkoi da ka3va "ba6ta mi..e nai-dobriq na sveta" a ...kakvo a3 si nqmam takav i 4esto sa m se pitalakakvo li e da ima nqkakva 2ra upora sled maikata..a kakvo li im e na te3i koito si nqmat i3ob6to nikoi????
Samo 1no 6te vi kaja..dalag e patq dokato se rodi6 stignal si do tuk da jivee6 3a6to da ne prodalji6 do kraia 3apo4natoto..drug 6ans nqma!!!!![]()
![]()
a3 3a nai-malkoto ne6to si mislq 3a samoobistvo,no i be3 tova sled mn gdini kogato umra nikoi nqma da me pomni i gre6kite mi dori 6te e 3abrevili..3a men v momenta nai vajnoto e jivota,bli3kite i nai-ve4e priqtelite koito mi davat sila da prodalja da jiveq,3a koeto mn im blagodarq..i 3nam 4e nqkoi ot tqx 6te mi vidi mnenieto i nqma da 3nae koq sam no vse pak iskam da im blagodarq s zqloto si sarce 4e mi pomagat da ozeleq!!!!OBI4AM VI PRIATELI!!
![]()
hm .. 4esti4ko(ne mnogo,ama vse pak)
mi minava tazi misul prez glavata![]()
no prosto si mislq,nito 6te trugna da se samoubivam(nadqvam se),nito puk mi stiska![]()
da,poznavam(t.e poznavah) 4ovek,koito se samoubi![]()
naistina postupi ujasno,no 6tom taka e smetnal
za dobre,uvajavam postupkata mu![]()
![]()
a ako nedai si Boje trugna da se samoubivam,nqma
kato polovinata forum da ne uspeq![]()
smisal .. ka4vam se na pokriva(jiveq na poslednia etaj - osmia) ,mqtam se i gotovo![]()
![]()
ne bih si rqzala venite.. tova e ujasno![]()
a s hap4eta su6to ne bih probvala,za6toto
moje da me spasat..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
haha ako ti e zdrava glavata moje i ot osmiq etaj da ne umre6Първоначално написано от miloto_girl-4e
ne se znae..
abe to ne e za smqh ama na 4ovek ve4i ot mnogo ogor4enie mu idva da sa smee...
i az mn pati sam si mislila da se samoubivam no..za6to..nali vse nqkoga toq jivot 6te svar6i 6to0o trqbva da izprevarvam sabitiqta..ako mi e pisano ei sq moje edna saksiq da mi padne na tikvata no ako ne ...az 6te izjiveq jivota si do poslednata minuta i nikoga za ni6to nqma da sajalqvam!
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде
Ne!Spored men tova e nai-tupoto neshto koeto moje da napravi edin 4ovek!Vinagi ima izhod ot vsi4ko...a i bez tova jivotut e kratuk,za kakvo sama da si go skuqvam???Ina4e imam mnogooo poznati koito po-dobriq star na4in sa si rqzali venite,oba4e nikoi ne e stigal do krai..vse pak opit za samoubistvo ne e samoubistvo,a samo misul za koqto ne ti stiska...I az li4no ne uvajavam hora koito mislqt 4e tova e edin vid "spasenie" ili 4e jivota im ne struva nishto i trqbva da go prekusnat...
hahaa i az sum tei...mislila sum...no nakraq estestveno se otkazvam...i posle...pak sum na su6tata vulna! No tui e normalno....eeee samo nqkoi da ne napravi taq glupostПървоначално написано от _Jessy_
![]()
![]()
![]()
syglasen sam !!!Първоначално написано от ^Green_Lady^
Nikoga ne sam si mislil za samoubiistvo!Vinagi ima reshenie!Edin ot nashto uchilishte se samoubi...i kato razbrahme cqlata gimnaziq se spuka da reve shtoto beshe dobro mom4e,no...kato ne mu e stignal akyla!Dano sega e dovolen...ne biva chovek da umira po tozi nachin..
Aide i badete jivi i zdravi :P![]()
![]()
![]()
![]()
Не Го ПРАВЕТЕ!!!
Може в оделни моменти живота ви да е СуПеР Тъп и гаден и да си мислиш че няма смисал... Но Не е Така
Просто не Го Правете Дори и да мислите че няма изход!
Не Всичко е Загубено Винаги Има Шанс и Винаги Има Изход!
Усмивката Ви Ще Дойде на Лицето Ви Все Някога...
а пак ако го направите, просто.... просто ще изградите МРАЧНОСТ в Живота на Близките/Познати/Приятели за Доста Дълго време
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 6 от правилника!
Благодаря!
Music for my body, Music for my soul
Az nikoga ne sum si mislila da se samoubivam,a dossega e nqmalo za kakvo,a i da ima pak nqma da go mapravq! :P
Mi 4esto mislq za tva...Prosto jivota po nqkoga mi omrazva!!!Mislq 4e ako si imah priqtelka nea6e da e tei 6tot sas neq 6tqh da spodelqm si4ko ina4e sas roditelite (po to4no ba6ta mi 6tot roditelite mi se razvejdat i az 6e sam pri ba6ta si)nqkak si me e sram ot nego pak i ot baba mi i izob6to me e sram neznam 6to...No vinagi kat si pomislq za samoubiistvo prosto si kazvam 4e ako jivotat mi e nqmal smisal nqma6e da sam na tozi svqt,sledovatelno ima smisal da jiveq i prosto tva e...
Girls,Games and Music is the life!!!
na koi my puka nali nikoi nqma da izleze jiv ot jivota dali tq 6te pu6i a az ne dali ti 6te y4i6 a az ne nqma zna4enie jiveem izmislen v edna laja seki den vijda6 xora s izkustveni lica s izkustveno povedenie na koi my trqbva takav jivot no nqma zna4enie kakto kazax po nagore,pojelavam na onezi koito sa ;nqmali povod da se samoobiqt; da jive6t dalgo v izmisleniq svqt i da gledat vav nego s onezi o4ila koito im pre4at da osaznaqt koi sa i za kakvo sa tyk,da ne namirat smisal v samoobistvoto dakato edin den o4ilata ne se s4ypqt i ne osaznaqt 4e moje bi sa ve4e martvi!
Не съм правила подобни опити. Според мен това е най-тъпия начин, това е бягство от проблема, а той остава неразрешен. В същото време, наранени остават много хора.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
poznavam... edin fr i toi vze 4e se napi s hap4eta.. leja v bolnicata kolko be6e sedmica dve nz ne pomnq ve4e 4e be6e otdavna.. sled nego i az probvah da de ama qvno ne sum go iskala dostatu4no zashtoto ne se polu4i![]()
a ina4e.. mislq 4e horata koito sa skloni da go napravqt sa slabi po harakter.. i tova si e moe mnenie..
![]()