.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120

Тема: samoobiistvo!

Еми за мен самоубийството не е глупост. Знам, че няма да сте съгласни с мен, но това си е мое мнение. За мен самоубийството е начин да докажеш на света, че си загубил смисъл за живот и краят е неизбежен. Никога не съм искал да се самоубивам, но ако загубя любовта, която имам в момента.. едва ли бих се поколебал да го направя. Аз ще живея до тогава до когато имам нужда. Ако съм без момичето, което обичам няма да имам стимул да ставам сутрин, да заспивам вечер, да дишам и т.н. Ще плача по цял ден.. не искам живот на тъга. По - добре да сложа края !

Re: samoobiistvo!

Цитирай Първоначално написано от iv4e_f
    hora 4udq se dali ste si mislili i li da ste se opitvali da se samoobiete!poznavate li nqkoi napravil takava glupost i kakvo mislite za tsqlata rabota!
    Виж , едвали ве4е познавам някой, който се е самоУбил :P
    Поздрави

Guest
    абе КРЕТЕНИ ( не се обиждаите, просто това ми е болна тема) явно повечето от ва никога не са се сблъсквали със смъртта!!! "БЪДЕЩИ САМОУБИИЦИ" преди да си помислите или да направите нещо замислете се какво причинявате на хората окло вас, тези които наричате приятели или роднини.
    Най- се дразня от хората решили да посегнат на живота си е така щото е скука , 6тото гаджето ги е зарязало, за да сплашат някой, да покажат колко са смели или имат лоша оценка в училище... Преди няколко години най-добрата ми приятелка се опита да "пивлече" внимание по този нелеп начин.... повярвайте ми няма нищо по лошо от това да загбиш близак по този ТЪП начин.
    За мен хората решили да посегнат на живота си са слаби егоисти, какъвто и проблем да имаш трябва да си смел и да се изправиш пред него, а слагаики срай на живота си ти се отърваваш(можеби) от проблемите, но за нас болката остава за цял живит!!!
    ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

Голям фен Аватара на Ziezi
    Аз пък много се дразня на хората,които мислят като теб!Щото ако тези хора,за които пишеш са наистина твои близки и те обичат би трябвало да разберат,че това е твой избор!И винаги ми е било интересно,като някой каже аз не мога да живея без еди кой си!Всеки може да живее без всеки!Просто хората трябва да разберат,че в животът най-естественото нещо е смъртта!И да ти кажа честно напълно разбирам какво е да си пред умиране и какво е да загубш "близък" човек!Бил съм болен от менингит и бях на косъм от смъртта!Не искам да ти казвам колко мои роднини и близки приятели са починали!И ако щеш ми вярвай нито една сълза не съм проронил за тях!Просто хората трябва да си променят възприемането на смъртта!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми правила съм опити за самоУбийство 3 пъти...Ама това е адски тъпо и детско...Просто тогава имах сумати проблеми и всичко беше много кофти..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от eNigMaTic^
    Искала съм, но реших, че е твърде егоистично аз да се уредя, a другите не
    Хаха тфа ме изкефи много

БебЕтатаа мииии

Град
    София
    да.
    вчера си задържах дъха минута и 10 секунди..
    (ахх..толкова съм депресирана)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Ami az sym si mislila... da ti kaja ponqkoga jivota mi mi e izglejdal tolkova bezsmislen, 4e mi e idvalo prosto da sloja kraq, ama... kato ostavi6 ne6tata da se otalojat nqkak si vijda6 svetlinata v kraq iii... zabravq6... do sledva6tiq pyt...
    i az sam taka
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Всеки е имал трудни моменти.Даже съм писала нещо като предсмъртно писмо ,но не съм мислила сериозно да си "слагам въжето".Когато съм в депресия предпочитам да напиша каквото ме терзае-действа ми като отдушник.После късам написаното и забравям.Преди 2 месеца си правех един мед.изследвания.Имаше голяма вероятност да ме е хванало някое раче ,но за мое щастие всичко е Ок.Тогава за сефте усетих какво е да си здрав и жив.Вървях по улиците и се усмихвах на всеки.Сигурно са ме помисли на ку-ку,ама на мен не ми пукаше-нали бях здрава...Просто ми се ЖИВЕЕ!!!
    А и самоубилите се хора не се прераждат и отиват в ада!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

...познавах едно момиче, което се самоуби. И какво направи тя? 'Спаси' себе си...а нарани семейството и приятелите си...на всичкото отгоре беше и само едно дете на своите родители... само при мисълта за майка й (само с която живееше) и ми се насълзяват очите. Не е ли прекалено егоистично това? Не вярвам, че може да имаш чак толкова големи причини, че да сложиш край на живота си... А каква ИРОНИЯ на съдбата... един мой много близък приятел почина, защото беше тежко болен... бяхме връстници... той имаше толкова голям хъс за живот.... имаше толкова много мечти и амбициии... беше невероятен човек и музикант... просто истински ТАЛАНТ... и какво.... единия умира, защото решил, че живота явно е безсмислен и е по-добре да не го живее... а др-я....явно просто така му било отредено...
    Всеки път....когато решите да правите някоя подобна глупост... СЕ ЗАМИСЛЕТЕ...че на света има хора, които страдат дори повече и от вас... инвалиди...тежко болни... които НЯМАТ ЩАСТИЕТО да са здрави и да ЖИВЕЯТ.... хора, които НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ МЕЧТИТЕ СИ, ДА ОБИЧАТ ИЛИ ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ...
    Знаете ли, веднъж какво ми беше казал този мой приятел, когато бяхме излезли двамата... каза ми... 'Снощи си представях как съм абитуриент...с какъв костюм съм'... описа ми всичко много подробно... говореше за този ден така все едно щеше да бъде най-големия ден в живота му...все едно само за него е живял...
    ....а той така и не го дочака...

... ... ... ...

...всеки път когато чуя или прочета някъде как някой се бил самоубил... ме хваща яд на това колко е несправедлив понякога живота...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

това е наистина вярно ама почти всеки човек има момент, в които мисли живота за безсмислен.както и аз...не един път ми е минавало през акъла да се самоубия..пробвала съм иначе с хапчета.изпих мн голямо количество,всякакви.и не си мислете за витамини или темподобни...ама не стана
    Приятелството е като да си доволно преял с телешко печено.А любовта е като да си препил с шампанско.

Голям фен
    Вие сте мръднали бе
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    От самоубийството по-тъпо, безмислено, егоистично, лесно и неразбрано от мен нещо НЯМА! Аз никога не съм се опитвала да се самоубия (нито съм се самоубивала! ) Най-хубавото нещо в моя живот...съм аз. Обичам себе си и приятелите си и роднините си и всички около мен. Не мога да си помисля колко много неща които още не съм направила ще пропусна заради неква тъпа депресия!!! Щом живота ни е даден трябва да го изживеем, не само за да не пречиним болка на близките си а ии заради самите нас. Просто самоубийството ми звучи... изродско! Толкова лоши неща са ми се случвали, толкова болка ъм изтърпяла, толкова гадости съм видяла, ... искам да видя още!!! :P ... Да се самоубия...хахахха.. за нищо на света! Не виждам какво толкова може да ти се случи че да стигнеш до там. И да остана сама на света бих се борила до последно, с последни сили ще се боря за живота си, бих убила само да остана жива. Който смята да се самоубива да помисли защо го прави. ЗАЩО?ИМА ЛИИ СМИСЪЛ? Според мен какъвто и да е отговора смисъл няма!

Guest
    П.С. .. Според мен най-лесния и по-точно най-безболезния начин е скачането от блока. Бързо, чувстваш как политаш за няколко секунди и ... БАМ! Тъпотията която си искал да направииш е полята и с няколко кофи кръв които са изкочили от вече безжизненото и размазаното ти тяло! Не че давам съвет как да се самоубивате.. ама който е решил..май никой не може да го спре освен ъкъла му който дори и в малко количество МОЖЕ БИ още съществува някъде там! Аре успех ви със самоубиийството!

Град
    sofia
    ne sum mislila za samoubiistvo,kolkoto dali poznavam hora,koito sa iskali da se samoubiqt -ne,no ina4e vuv sektor lubov ima dosta

Ооо мислил съм си но причините са били глупави и няма смисъл за тъпи неща да си съкращавам живота.Чакам смисленна причина макар че се съмнявам че щеимам смелостта да го сторя.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    in your eyes!!!
    Добре бе хора казвате 4е самоубиството е само опит за привли4ане на внимание и егоизъм еми намерете ми поне 1 4овек които да не е егоист.
    моя слу4аи е следния......
    Преди време исках да се самоубивам за6тото ми бе6е мъ4но и о6те ми е за една приятелка.Аз знаех 4е и пука за мен ,но 4ак след като и признах 4е мисля да сложа краи на живота си тя се притесни за мен и по4на да ме разубеждава и 4ак като повярва 4е наистина може да го направя по4на по4ти всеки ден да ми пи6е и да си говори с мен.кажете ми това до какви мисли според вас ме навежда?
    иска ми се понякога просто да го направя(но ме възпират родителите ми,мъ4но ми е за тях)ина4е ми се иска просто да видя някои от приятелите ми как страдат заради мен както аз за тях.
    да ги огор4а така както те мен и не се се6там друг на4ин освен самоубиството

Guest
    poe4eto teenove iskat da se samoubiqt zaradi gadje a az sam na 14 i dosega nikoga sam nqmala i to4no tfa e pri4inata da se samoubiq-nikoi ne me haresfa kamo li da me obi4a mislq tiq dni da go napraq...

Nikoga ne bih go naprvaila.Horata koito go pravqt,pokazvat SLAb harakter!Jivota e vseki den edna borba,ot koqto moje da te ranqt jestoko,ama predi da se te ranili i ti da padne6 i da "rita6"kato za umrql...aaa ne!Vinagi sled dajd ima daga,sa6toto i s tova.Sled vsqki tunel,se poqvqva svetlina..i posle sa6toto se povtarq,kragovrat.Ne trqbva se predava 4ovek!Za nikogo i za ni6to!

hotride
    Guest
    Спрете с мислите за самоубийства.
    Реална полза нулева - само се себеунищожавате заради по същество прости мисли, които изкуствено усложнявате.
    Някоя девойка по-нагоре спомена, че нямала гадже, а е на някакви си 14 години, т.е. целият живот е пред нея, а тя просто иска да се слее с обкръжението си - знам колко са злобни жените една към друга, дори и в отношенията между приятелки, а липсата на гадже не я издига в социума й. Не знам какво толкова му мислиш, драга. Набелязвай момче и се опитай да го свалиш. Ако не стане ( както явно е станало ) продължаваш нататък. Щом те води единствено желанието да имаш гадже...

Подобен случай - нещо наглед обикновено, преживявано болезнено от чувствителни натури, е способно не само да разруши вашия живот, но и да съсипе приятелите и семейството. Смятам, че никой няма морално право да го направи.

Прав бе един древногръцки философ, когато е казал : Самоубийството е висш признак на егоизъм.

Тълкувайте го както желаете. Аз съм пас.

Град
    София
    Вчера се качих на покрива на 18 етажен блок(не за да се самоубивам разбира се ) и в мига, в който погледнах надолу си казах >> well, life is not so bad...

вече знам,че никога няма да се самоубия...

Град
    Пловдив
    да се самоубиеш е безмислено, коравосърдечно /понеже така нараняваш всичките хора които те обичат/ и жалко!!!
    никога не съм мислила да се самоубивам и никога няма и да ми мине през ъкъла тази тъпа идея.
    съжалявам от дъното на душата си всички които са си го помисляли или вече са го направили.
    животът е за да се живее и за да се бориш за него, а не да търсиш начини да се отървеш от него! ...
    ..щом някой не намира за важно да изживее всички весели моменти, всички хубави мигове, да срещне невероятни хора, да обиколи чудни места, а смята че моментната му тъга може да се премахне само със самоубийство... значи той е луд !
    нямам подобни приятели, които са се самоубивали иили са билии на прага на смъртта, но и да съм познавала подобни хора, те никога не биха ми станали приятели... страня от такива хора!
    punisher , и аз съм така...всеки път когато се кача на високо се оглеждам и се отдръпвам от парапета...така разбирам колко много си обичам живота
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    the Savage Garden
    да, мислила съм да се самоубия, но винаги съм се спирала...
    братовчедка ми си е рязала вените заради гаджето и като и видях ръцете се пооплаших малко...

awe xora vie dobre li ste
    baxti i pesimistite vse pak ako 4a6ata e napolovina prazna e i napolovina palna
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Фен
    Град
    Варна
    По цял ден туй си мисля... Ся май съм се решил да скоча тука през прозореца в градината с доматите ама ще ме е яд за баба ми като и разваля реколтата ;( Май няма смисъл
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си