.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120

Тема: samoobiistvo!

Не,не съм мислила.Дори и да мисля няма да се осмеля.

Guest
    moqt jivot ve4e nqma smisal-imam lo6i ocenki v daskalo,mom4eto koeto haresvam haresva druga,i vsi4ki me mrazqt.Daite nqkfi idei kak da se samoubie6 nai lesno i da ne boli mnoo

В критичните ми години (14-15) , постоянно заплашвах нашите със самоубийство и то защото не са ме пуснали е Петъ да изляза .
    Веднъж , се заключих в стаята си и си преразях вените.
    Е след като видях гледката от кръв ми идеше на ново да пробвам да се самоубия

Слава Богу вече поумнях

Фен
    Град
    BapHa
    afe da tikajq i as s1m se zamislqla za sam0ybiistf0 ma nqa smsi1l...vedn1j pripadnax....nqa zna4enie kak i 0t kf0 ii xyy 4e maika mi sa yseti i ma zakaraxa f b0lnica...t0q pripadak be6e predizvikan ymi6leny 60ty aky dy 4qs dfa ne be6e napraveny ne6ty Bye Bye life... ama 0s1znax 4e e adski t1p0!60ty sq si iam si4ky!ne g0v0rq materialn0...iam si 4yek k0ity da me ybi4q!a za men tfa e si4ky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest

Re: samoobiistvo!

Цитирай Първоначално написано от iv4e_f
    hora 4udq se dali ste si mislili i li da ste se opitvali da se samoobiete!poznavate li nqkoi napravil takava glupost i kakvo mislite za tsqlata rabota!
    Ami ne, dopredi da procheta tazi tema. Sega veche pochvam da si mislq da se samoobia.

Самоубиеца
    Guest
    Аз искам да се самоубия но все не ми достига смелост.
    На трезва глава не мога да се самоубия.
    Найстина искам да се убия и ще го направя,просто не мога да събера смелост.Просто искам да сложа край на живота си .

Пиша това за да остане нещо след мен .....дори и това да е няколко реда в този форум.

Обичам ви !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Hahaha, Murderdoll, radva6
    Jessy imash li takuv tatoos kato na avatara

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    samoubiistvo=privli4ane na vnimanie
    ili eventualno naistina golemi problemi, no v takuv slu4ai kraqt vinagi e na lice, a ne si ostava samo opit, za6too ako naistina 6te go pravi6, 6te go napravi6 kak si trebe .... da ne govorim 4e horata sklonni kum tova sa sus super slaba psihika .... a tova sa bezharakterni su6testva ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Правила съм не един опит за самоубийство, както виждате неуспешни.Причините за опитите ми смятам беше изтърбушената ми от дрога психика.
    Сега смятам, че е тъпо, а и преди честно казано не го намирах за много умно, просто не виждах никъква светлина в тунела.
    За шастие или не - жива съм и мисля никога вече да не посегна на живота си!

Град
    Лондон
    Da opitvala sam se, no kakto vijda6 qvno ne sam uspqla. Am smisal nqma

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Мислила съм си,но само веднъж и не мисля,че тва е изхода. Някои казват,че самоубииството е за най-големите страхливци и малоумници.Трябва наистина да си много зле,за да посегнеш на живота,който Бог ти е ПОДАРИЛ!! Квото и да се случи,колкото и да сгафиш,винаги можеш да се оправиш,ако имаш досатътчно акъл в главата Неслучайно самоубийството се води за грях,никой няма право да отнема нещо,което му е дарено Колкото и да ви е shit живота,самоубийството не е начина

Да не говорим,че при самоубийството не отнемате само вашия живот,ами и живота на най-близките си хора.Замислете какво може да причините на майките и бащите си.Хората от мъка полудяват,пропиват се и накрая и те умират....Преди да скочите от някой покрив се замислете за близките си и ако не ви пука за тях,скачайте ....

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Мислила съм си,но само веднъж и не мисля,че тва е изхода. Някои казват,че самоубииството е за най-големите страхливци и малоумници.Трябва наистина да си много зле,за да посегнеш на живота,който Бог ти е ПОДАРИЛ!! Квото и да се случи,колкото и да сгафиш,винаги можеш да се оправиш,ако имаш досатътчно акъл в главата Неслучайно самоубийството се води за грях,никой няма право да отнема нещо,което му е дарено Колкото и да ви е shit живота,самоубийството не е начина

Да не говорим,че при самоубийството не отнемате само вашия живот,ами и живота на най-близките си хора.Замислете какво може да причините на майките и бащите си.Хората от мъка полудяват,пропиват се и накрая и те умират....Преди да скочите от някой покрив се замислете за близките си и ако не ви пука за тях,скачайте ....
    Много, много си права!Жалко, че не са много хората, способни така добре и толкова обосновано, най - вече и съвсем вярно, да изразят мнението си!Още по - жалко, че много хора няма да те разберат!
    От мен имаш едно голямо БРАВО!Постът ти е един от малкото, наистина интелигентно написани постове във форума!Поздравявам те и споделям убежденията ти!

Guest
    Първо се пише самоУбийство....

Някой по-нагоре беше писал,че това са безхарактерни хора- не е вярно, тя явно не знае какво усилие се изисква да вземеш това решение, а още по-малко да направиш стъпката.. малко хора биха се осмелили... на дали въпросното момиче, мился ЛП нещо си й беше ника въобще някога се е сблъсквала с хора, осмелили се на това, защото иначе щеше да мисли друго

Не съм мислила за самоубииство,но съм заплашвала,че ще изляза и няма да се върна.Един път заплаших в 11 часа вечерта,обаче взех ключа от другия апартамент и отидох там...тка и никои не ме разбра и на сутринта аз сама се прибрах щото нямах пари за ядене.

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ъхъ..преди седмица-2 се качих на покрива
    на блока ми(8 етажа е) и реших че тряя се
    фърля...и точно като бях на ръба ми присветна
    че нито ше мра дефствена( ),и без пиърсинг
    на езика също няя да мра в никъф случай,
    както и без да съм се напивала супер много
    и реших че няма сега да се самоубивам ми
    после като си изпълня желанията
    nikoi ne umira detsfen ... jivota preebava vsekigo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо се пише самоУбийство....

Някой по-нагоре беше писал,че това са безхарактерни хора- не е вярно, тя явно не знае какво усилие се изисква да вземеш това решение, а още по-малко да направиш стъпката.. малко хора биха се осмелили... на дали въпросното момиче, мился ЛП нещо си й беше ника въобще някога се е сблъсквала с хора, осмелили се на това, защото иначе щеше да мисли друго
    Хайде, хайде - аз съм от безхарактерните, които са пробвали много пъти!Нямаш си и представа, колко е лесно да се поддадеш на импулса и да направиш простотията.Обмислят и се страхуват да го направят, само тези, които се правят на интересни!Решените да свършат със себе си просто го правят.Да не мислиш, че много съм обмисляла "Сега да се хвърля ли пред тази кола или да не се хвърлям, ами ако нещата се оправят, ами аз трябва да се сбогувам с близките си..." и неща от този сорт.Бях решила, че ще приключа със себе си и се хвърлих пред първата кола, която видях.Сега смятам, че за щастие се отървах само с пукнато ребро и неколкодневен престой в пирогов.
    Никакъв характер, не се изисква, за да се самоубиеш!Изисква се, за да останеш въпреки всичко!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Самоубийците са безхарактерни хора !!! Толкова ли е трудно да си теглиш куршума....трудно е ако не си убеден,че го искаш и ако все пак в главата ти се въртят въпросите "Дали си заслужава?" и "Наистина ли не мога да се справя с живота си??.Да,така погледнато е мн трудно да се самоубиеш! Но хората,които наистина са се самоубийли не вярвам да са си задавали тези въпроси,стигна ли ли са до покрива на някоя сграда,те са били твърдо решили и са скочили......Никакъв характер и смелост не се изисква според мене.Изисква се взимането на решението "да го направя или не",а в повечето случай за съжаление е "да го направя" ....

Ami az mnogo puti sum si go mislila daje sum go mislila predimno kogato sum qdosana i to mnogo, i poznavah edno mom4e koeto iska6e da se samoybie za6toto negov fr 6te po4ine ot spin ii poneje mu bil skup priqtel iskal da se samoybie, za da si pomogne i da ne mu e tujno...prosto ima mnogo momenti koito ne sa obmisleni i jelanieto e mnogo golqmo

еми...никога не съм си помисляла това, но често ми е идело да си събера багажа и да ''hit the road '' от нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си