.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 242
    Spored men tova e bezmisleno..abe ey!!Kak moje da kazvate che ne obichate bratqta si ili sestrite si!Po nqkoi put moje da vi draznqt adski mnogo no naistina ..prosto i prez um da ne vi minava che ne gi obichate!!Az lichno imam brat s koito ot vreme na vreme se karame no kakvoto i da stava toi si ostava moi brat i az razbira se go obicham
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Въпреки че честичко се карам с брат ми, той винаги ми е бил най-добрата компания. Понеже имаме малка разлика (2 години и половина), имаме и сравнително общи интереси. Просто да имаш брат или сестра винаги е плюс.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен
    Град
    sofia
    pak 6te kaja obojavam brat si, vse pak mi e edinstven, djavkame se po nqkoga, no go obi4kam mnogo

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...

Re: obi4ate li brat si ili sestra si?

Цитирай Първоначално написано от iv4e_f
    ei hora q kagete obi4ate li brat si ili sestra si ili po ve4e roditelite?i radvate lis e 4e gi imate(brata ili sestrata)!

абе имам 2 сестри по малки от мене обичкам си ги ама... доста често ми създават ядове...въпреки това се радвам че ги имам но НЕ ги обичам повече от родителите си. просто с тях сме малко ммм на различни акъли :P
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

az moqta kaka q obujavam vampire^lady mn e gotina basi sladi4koto momi4e mn mi pomaga mn e dobri4ka bez neq nemoga ne moga da q sravqnavam s roditelite si ta tq mi e kato roditel
    аз десислава

Град
    Тук на Земята
    На мен ми е адски гадно!
    Аз съм едно детеи ми е супер тъжно като някой започне да обяснява колко споделя с брат си или сестра си, пък аз...с никой не споделям!

Ами аз обичам брат си повече от майка си и баща си.Може би,защото той е далече от мен.И като хора сме различни.Просто той ми е по близък!

Повече от фен Аватара на air_wisp

hah

Moia brat e s 9 godini po-malak ot men i az go iskah
    Be nqkoi pat mi se iska da go ubiq,no po vsqko vreme bih ubil za nego!! Kefi me,no i me drazni ma taka e...bratq sme!

Голям фен
    Град
    sofia
    dammm ujasno mnogo obi4am brat si dori dnes toi ima rojden den stawa na 22 da sa mu 4estiti

Град
    Haskovo
    ми аз обичам брат но повече се карам с него отколкото да му показвам че обичам
    peteto

Град
    bulgeria
    ami obi4am sestra si kolkoto i da me qdosva ponqkoga no vinagi sme si pomagali i prosto neznam ko 6tqh da pravq bez neq

Град
    София
    Еми как мислите. Колкото и да и се карам обичам сестра си.
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Еми аз имам малка сестричка на 2г и много си я обичкам,особено когато ми казва "како".

Obi4am go razbira se!toi mi e brat i vinagi 6te go podkrepqm i obi4am!vqrno 4e se karame 4esto no....Az si mislih 4e toi me mrazi za6toto go po6lqpvam kato ne slu6a i mu se karam ,no vednuj bez da iskam namerih 1 su4inenie,v koeto be6e napisal kak iska da prili4a na men kato porasne,kak mnogo me obi4a i DORI 4e 6te e po hubavo az da sum mu maika za6toto na6te go glezqt prekaleno i zatova toi e ligav!napravo onemqh!napulni mi se sur4iceto!

LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Имам по-малък брат,които наричам Турба(лан)побъркваме туи лапенце малко но винаги когато го помоля да ми опраи леглото го прави
    Имам по голяма от мен сестра...с нея сме напълно противоположни,дори и зодии те ни.Аз съм лъв,пък тя рак.Тоест аз съм огън пък тя вода....различни сме кат полюсите
    Но пък понякога сме си чудна компания,забавляваме се на MaxxxX

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз имам по-малък брат и много си го обичкам!Е,той доста често ме ядосва,но аз си го обичам и се радвам,че го имам!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    In Zangetsu`s world
    Ами аз имам голяма сестра и въпреки че много често си играе с търпението ми горко му на този които и направи нещо !

Peace
    So it began...

Имам брат на почти 19 години, и просто незнам какво щях да правя без него!Аз съм на 15, а той ме взима с него на нощни дискотеки, винаги ме защитава, бил е доста момчета които са ме дразнили,а снощи ме взе на адския купон, изкарахме си много яко! За мен той е нещо повече от родител, той е човека на когото мога да споделя всичко, мога да си правя сичко пред него, без да се притеснявам, че може да каже нещо на нашите или да ме натопи.И той ми има голямо доверие.Чувала съм от мои приятелки които също имат по-големи братя,ше много ги биели...Мая брат никога не ме е бил,и никога не сме се карали!Той ми е и брат и най-добрия приятел на света!

Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    az imam nai - sladkata gotina i mila sestri4ka na sveta. mnogo si q obi4am i si q uvajavam i ne bih si q smenila za ni6to na sveta

obi4am te kako
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Голям фен Аватара на thirteen
    ole bolna tema..brat mi kolkoto po golqm stava tolkova po typ i po decki gyz stava!i zdrasti da mu kaja vednaga pochva da me narejda i .. da sa chudi kak da ma drazni!niama akul za 2 st. Seki den slaga pass na pc :P ima sa ve4i za roditel kara mi sa kat izlizam i maika go pochva nego "abe tva e moq rauta ne si q rodil ti" i v kraina smetka toi si obira nz kfo mu stava ama .. e ujasno dosaden,po edno vreme mnogo se razbirahme ama za okolko 1 mesec! awe na 19 godini e 20sta kara vikam da sa maha ot nas ! shtoto kato jiveem zaedno i sme si omraznali do gusha no se pak az se darja choveshki s nego!

Олееее,вие вече ме плашите.Всичко друго хубаво,ама на собствената си плът и кръв да сте готови да посегнете! НЕ СТЕ ХОРА ! НЕ СТЕ ХОРА !

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 2 и 11 от правилника!
    Благодаря!
    Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
    Admin-Coki:
    Подобни нецензурирани думи са забранени.

Град
    tuka tama ... lqlqlql ;]]]
    mda stra6no mnogo obi4am brat si!super svesten e i mnogo se radvam ,4e mi e brat!toi e na 20 godini sq i postoqnno mi pomaga takuf kfo da praa i si me pazi i me za6titava pred na6te,6tot zdravo zgaffam posledno vreme!;]]] ama kato se skarame stava ad vku6ti de..xaxa .. ama ve4e e super rqdko!ina4e predi be6e super zdrav boi..i se az si go otnasqh,a sq takia si4ko si kazvame ... bati ironiqta ..

Ами аз имам брат на 8г. и сестра на 6 месеца.С брат ми постоянно се караме и винаги съм си мислила, че искам да съм единствено дете.Но найстина много ги обичам и не знам какво ще правя без тях, въпреки всичко !!!!
    Споменът идва,за да увеличи мъката по това,което времето никога не връща!!

Град
    u gouemoto selo...
    Az pak sam samo dete i mi e tapoooo.
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

az nqmam nito brat nito sestra no mnogo iskam po golqm brat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си