.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Аз мисля да се повъргалям с гаджето в новогодишната нощ

na Josephinne plana e nai-qk spored men samo dvamataaa i na NG i qko alkohol ole maikaaa,zavijdam viii!!! aide i veselo izkarvane

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Хъх...Ами аз да. не че го планирам, но с гаджето ще си правим парти за двама у тях и няма да има никой освен нас и яденето и колата у тях и...съмнявам се, че няма да ни дойде настроение за това ...
    Много добра идея Браво!

Град
    Aytos
    Ami ako uspeq da ne se napiq ... mnogo qsno 4e 6te praq sex ama ... abe 6te vidim i posle 6te vi kaja

zZZzzz
    Guest
    ami pri men se o4ertava da ima sex ama 6te mi e za parvi pat tai 4e hora stiskaite palciiiii pls

И аз не бих отказала един новогодишен секс , но ще видя какво ще направим сприятеля ми

Град
    Бургас
    Плана е следния: Към 18-19 на 31 с приятелката сме в нас до към 22,след това се събираме с компанията в един апартамент,а към 2 на 01 се прибираме с приятелката ми пак в нас... Мисля.че е ясно какво правим,докато сме в нас
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Guest
    abe s udovolstvie 6a praa sex na ng oba4e 6a praznuvame po ulicite i 6a sme golqma kompaniq i mislq 4e nito na men nito na gadjeto mi 6a mu se prai sex na minusovi temperaturi nqkade po ulicite aaxaxaxaxxaxaxaxa...puk znae li 4ovek...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ако някое момиче ми пусне няма да откажа естествено

Guest
    Квото стане, стане. Разбирасе аз съм потготвил много добре, ако ще става така ))

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami az nqma da praq 6toto moq 4ovek 6te e na kupon , a az - nE

Град
    По купоните
    idva vsichko ot samosebe si neznaesh koga shte pravish sex i koga ne
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

IFeelPretty
    Guest
    Vinagi taka stava 4e na koleda i nova god vse ostavam sam,nema sex za men! hehe

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    ne
    za6toto nqma s koi... i taka!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    Варна
    И аз се разминах с новогодишния секс и то по няколко причини нямам си приятел, нямаше никой подходящ, нямах желание, а на всичко отгоре бях и на червено....
    Ама може пък следващата година да пробвам, ако се отдаде възможност де, ако не здраве да е...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    При мен пък се получи супер новогодишния секс. Към 4 се прибрахме с приятелката ми от купона и доста време правихме все хубави неща. Мисля че това е доста добър начин да започнеш новата година

niamah namerenie da go pravia na nova godina vapreki 4e iskah (prosto niamashe to4no s kogo) .Samo edno mom4e na koeto mn darja kato priatel beshe pri nas na nova god. i toi nesto mu beshe gadno mn gadno stoot mn mu se praeshe sex pak niamashe s koi.I toi zapo4na uj na bazik s mene da govori za tva, no i na mene mn mi se praeshe .I v kraAINA smetka go napraehme za koeto izobsto ne me e iad sega .I se nadiavam da ne e za lo6o .ama nie se razbrahme de tai 4e niama da ima problemi ) tai 4e hora iako sex na nova godinaaaa

Ами аз на нова година го правих с моят приятел в Банско и беше много приятно

Повече от фен
    kakto ti varvi na nova godina tai shte ti vurvi i cqlata godina tai che
    DA

Повече от фен
    ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сигурно няма да правя-при всички положения ще сме в компания или с нащте и няма как. но нищо-секс мога да правя всеки друг ден!

Бих, и още как. :Р

Миналата нова година имах възможност, пък и избор, обаче не си падам по изпълнения за една нощ, още по-малко когато става въпрос за първия ми път. Таака че, нищо не правих (:

Иначе тази супер уникално хипер много искам <3
    Въобще, зарежете самия секс; идеята, че си с човека, който обичаш точно на нова година, посрещате я заедно и всичко останало. Близостта, интимността.. уа, размечтах се (:
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Голям фен
    Град
    Разград
    pri men e tradiciq
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен
    не мога да го дигна на нова година обикновено, едва ме дигат да чуеме речта на президента и пак падам под масата

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    хахахахха :Д .... ми факторите са 3
    1-во човек ... с който да го направиш (и жена де)
    2-ро място ... смисал неможе ей така да се изпонаебете пред сички хора
    3-то .... Зависи от настроението алкохола ... и това дали искаш да си правиш купон-а или да правите секс ... а защо не й 2-те ..

лично при мен ... ако мога да се добера до приятелката ми или тя да е с мен на нова година ... ))))))))))) Кой знае какво би се случило ...
    ако не ... СТудентски град ... какво да говоря все ще се намери мАтриал :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си