- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem pri 2-qt put:(
zna4i az sum momi4e... na 15 god sum i predi izvestno vreme spah s priqtelq mi ( bqh devstvena) i ima6e malko kruv..no ne samo po vreme na akta a i nqkolko dena sled tova( be6e si kato cikul) skoro spah pak s priqtelq mi i(2-ri put) i ...otnovo ima6e kruv....normalno li e??
Dae, normalno e. Spoko. I pri men pri vtoriq put ima6e.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
nqqm predstava , pri men izob6to nqma6e kruv![]()
Няма проблеми
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
normalno e. Spoko.
: AMG Corporation
::
Podrobnosti eto tuk - http://www.teenproblem.net/forum/vie...075&highlight=
joro_tev 10x mn.....ama strannoto e 4e purviqt put go pravehme dosta vreme i o4akvah vtoriqt ve4e si4ko da e ok....smisul da nqma kruv i t.n. ama..![]()
i az imam su6tiq problem i mn se pritesnqvam ...........pls pomognete![]()
spoko we nali vi kazaha opitni jenki 4e nqma problem.prosto ne vi sa e bila razporila devstvennata cipa ot pyrviq pyt i pri vtoroto bodvane tova e stanalo.![]()
Той не умира!!!
Normalno e ne se pritesnqvai mila
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Не е нужно да си толкова грубПървоначално написано от fucker
![]()
sorka ako sam obidil nqkoi.pyk i ne vijdam tolkova grubian6tina da blika ot men.
Той не умира!!!
нормално е,аз бях зле мн време след това но се оказа временно,споко има болка,кръв а след това и удоволствие,но всичко с времето си![]()
Slepi li ste be ? Temata e ot 2004 godina ... koi znae oshte kolko 2ri puti e imala userkata za tezi 3 godini ...
опитай и 3ти път, и след това пусни тема: 1вите 2 пъти ме боля но после беше кеф![]()
спокс нормално е, Ако беше попрочела малко преди да го направеш щеше да знеш че и това е въчможно да се случи...
Първоначално написано от FleurDelacor
Ти си чела нали?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!