- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- CheStiTa nOvA gOdInA FoRuMci
Qvno az sum purvata izkukurigala REGISTRIRANA POTREBITELKA , koqto pi6e za tazi godina vav forumazatova vikam da pusna nqkoq hubavi4ka tema kato za novata godina
taa zna4i staa duma za pojelaniq , koito vseki iska da otpravi kum SEBE SI , da si pojelae ne6tata koito ne sa mu se slu4ili prez 2004 i iska da se slu4at prez 2005 .... neka samopojelaniqta da zapo4nat SEGA
![]()
![]()
aM az za sebe si si pojelavam super mnogo 6tastie ... drugoto samo 6te doide ...[/u]
Не си първата![]()
![]()
Аз бях първи :P
AOIHXaIOXhaOIxhAIOxHAihioAXIOAHIOIx
Az si pojelavam nai-veche zdrave. Syshto taka si pojelavam da uspeq si vzema izpita po nemski, che mi e golqma myka. Pojelavam si i da mi se sbydne nai-golqmata mechta, koqto nqma da q kaja deAide stiga sym si jelala...vash red e ;D
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз вече съм си пожелала.....така че се надявам са се свъднат! :P
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ave 4NG i na vas ne znam kak izkarahte ama az bqh piqn i mi beshe qko![]()
Левски шампион але але!
Aide i az da ne ostana po nazad chestita vi nova godina i vi pojelavam dostatuchno:P
Пожелавам си здраве щастие любов(за сега я получавам ама така и да продължава)успехи на изпита тази година и всички мечти да си ги постигна!
ok,az nqma da sum egoistka i 6te si pojelaq samo blizkite mi da sa 6tastlivi.i ako i te sa 6tastlivi i az 6te sum 6tastliva.a ako ne sum te 6te me napravqt happyi si pojelavam...vsi4ki ot foruma da si pusnat lubimite pesni.pozdrav ot mene.poslednoto zavisi izcqlo ot vas
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата