- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ochakvam kompetenten otgovor
Molia vi se,ne moga da si obqsnq napulno segashnoto si sustoianie...znachi naiasno sum,che na moiata vuzrast ne e pritesnitelno,no...vse pak!
Na 14 sum i sum momiche,iavno neshto me e hvanal hormona,poneje viarvate mi ili ne,postoianno si mislia za sex,ama kato kaja postoianno,znachi,che neprekusnato se chuvstvam vuzbudena,razbirate li?
Naprimer gadjeto mi kato mi kazhe samo "milo" i az nastruhvam,po men minava edna vulna...ta gadjeto mi mi kazva,che sum ogun momiche,che riadko se sreshtat takiva kato men,samo pri edno dokosvane i cqlata se raztursvam,daje se podmokrqm...a da ne govorim za celuvkite...te me vludiavat!
Taaa...vechnata dilema-da pravia li sex s nego ili bih mogla da sujaliavam za neshto? Sega prosto kipq ot strast,diva sum i ne moga da se ovladeia,moje bi v nai-skoro vreme shte mu se nahvurlq...ima li neshto losho v tova?!
Ohh...vuzbudena sum do maximum i sega,kakto vinagi!
mi ebi go maina,kat ti se ebe kvo se zanimavash s gluposti?! i za kvo moje da sajalqvash vse nqkoga shti se naloji da go napraish dali po-rano ili po-kusno ima li nqkvo znachenie,samo da ne si na 12![]()
Do It![]()
![]()
Keep smilin'
I mnoogo sujaliavam,che sum pusnala temata si 3 puti-bez da iskam!
Molia za oshte suveti!
DaLe dAlE dOn DaLE![]()
Emi imam edna ideq...popregledai malko foruma...vij temata na srebristo siqnie...moje da si pasnete znam li vi...![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Lele i az iskam takova gaje![]()
A sega dai po temata:
Zna4i ti bi trqbva da po4uvstva6 ot vytre koga ti e momenta za sex...Ako naistina ima6 nujda i naistina iska6 da si s tova mom4e go napravi,no ako se kolebae6 ili ne si sigurna nedei!Abe kato gledam si ti trqbva tui,4e tova e moito mnenie.
P.S. Za da si 6tastliva(na MAX)zadovolqvai nujdite si i pravi tova koeto smqta6 za pravilno,bez zna4enie kakvo mislqt drugite! aide i uspeh!
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Смешни станахте, честно! Че това си е пак тема на плиткоумното Сребристо, само че я е пуснала като гост, да ви гледа сеира. Ай стига бе, гост! Прекалено мн. съвпадения нещо, как пък все на 14 годишните им се ебе на умирачка?
Mislia 4e ti ne pravi6 nikakva razlika mejdy praveneto na liybov s 4ovek koito obi4a6 i sexa kato jivotinska nyjda. Ot tova koeto pi6e6 se razbira 4e ne gadjeto ti te vuzbyjda i 4e dori niakoi nepoznat da te pogali 6te legne6 s nego. Da pravi6 sex pri tezi obstoiatelstva e gre6no spored men. Probvai s mastyrbacia.![]()
Направи го,само че използвайте презервативи!![]()
Каквото и да правиш,прави го с финес!
Решението е СЕХ СЕХ и пак СЕХИзнасили гаджето си няколко пъти за един ден и ще се поотпуснеш
He che na hormonite koi moje da ostoi.Sex-a ne e neshto losho pravi si go![]()
SHtom ti se pravi ne vijdam prechka.Sled kato postoqnno kakto kazvash si vazbudena e vreme da se otdadesh na "hormonite" si![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Стискай ма. Никъв секс, ако ще и Ниагара да ти изтече отдолу!
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
Мдам, ако искаш си мастурбирай, к'ъв е проблемаПървоначално написано от slun4ice
хаха
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Abe davai be izebi go nali ne si v Big Brother nema nikoi ni6to da ti kaje!!!
Ia kat 4eli gledam sebe si spoko i az bqh taka i nakraq sa bocnahme i sa ni e super zaedno davaiiiiiiiiiiii i uspeh =D>
Ia kat 4eli gledam sebe si spoko i az bqh taka i nakraq sa bocnahme i sa ni e super zaedno davaiiiiiiiiiiii i uspeh =D>
Ходи се изпикай-> ше ти мине![]()
Няма такива просто \/
Голям размер на картинката! /machoka/
Хораааа темата от 2004 година![]()
Mmmmm da suglasna sum sus SLUN4ICETO naistina trqbva da probva6 sus mastrubaciq
puk taka e po-dobre,za6toto kato te gledam,ili po-to4no tova koeto si napisala,ne si mn sigurna,a tova si e znak,4e ne si gotova
Puk i na 14 god si si muni4ka![]()
A ako se pita6 za6to se 4uvstva6 taka,otgovorut e samo 1-HORMONIII![]()
![]()
![]()