.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Kakvo da pravq?!

Голям фен
    Град
    sf

Kakvo da pravq?!

Kakvo da pravq,kogato sum v lo6o nastroenie i ni6to na sveta ne moje da mi go opravi?Naposleduk vse po-4esto mi e "tupo" i NZ po kakuv na4in da se raznoobrazq.Skukata i samotata opredeleno sa nai-golemite vragove na 4ove4estvoto...Kakvo bih mogla da napravq,a da se zabavlqvam maksimalno i da namalq tzi ogromna doza skuks i oteg4enie ot jivota?Vse pak ne e nikak hubavo teen4e da se 4uvstva tolkova kofti...

Голям фен
    oh,mila i az sam v sa6toto polojenie......poslednite dni sam tolkova depresirana,super kofti mi e i to ne znam za kakvo((((
    izlizam za po 1-2h i prez ostanaloto vreme si sedq vka6ti i slu6am muzika.....i ne moga da si opravq 6ibanoto nastroenie.......no trqbva da znae6,4e edinstveno TI moje6 da si opravi6 nastroenieto,nikoi drug ne moje
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

emi hvani si gadje,taka sus sigurnost nqma da sku4ae6 :P
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Mi misli si za qki ne6ta,izlizai pove4e na vynka ,hodi na kupon4eta ili diskoteki,a i gaje ne e lo6o na istina da si hvane6. Trqbvat ti kontakti baby ...
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

Цитирай Първоначално написано от SladurkO
    Mi misli si za qki ne6ta,izlizai pove4e na vynka ,hodi na kupon4eta ili diskoteki,a i gaje ne e lo6o na istina da si hvane6. Trqbvat ti kontakti baby ...
    to4no

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest
    По принцип на мен като ми е скучно винаги мога да си измисля занимание ... При теб не знам защо е така .. ако имаш желание да се развеселиш и да разпуснеш просто го направи ...
    Излизай повече с приятели ...
    Дискотеки ала-бала ...
    Спортувай ... или то ся времето не е много за спорт .. ама и фитнеса върши работа .. или вкъщи разни упражнения ...
    Рисувай ..
    Намери си някоя зарибяваща игричка и цъкай ...
    Отиди на кино да гледам Тексаско клане хахах
    Или пък в края на крайщата може да седнеш да научиш (което малко ме съмнява) ама все пак няма да е лошо .. защото ваканцията ще мине супер бързо ...
    Абе има хиляди неща, които можеп да правиш стига да имаш желание ...

Peace \/

Повече от фен
    Ами знаеш ли миличка и аз бях така Същата!Просто живота ми се струваше прекрасно скучен и сивичък,но ми писна да се самосъжалявам и реших да направя нещо.Най-добрия лек за скуката според мен е някое момче.Дори да не си обвързана поогледай се харесай си някой и почни да си флиртуваш,а ако във вашия град няма никой нормален мъж (както тука)най-добре е да намериш някакво любопитно и интересно занимание.Не е задължително да е супер забавно.АКо имаш някой идол или любим певец,актьор си направи тетрадка напрмер с негови изрезки.Украси с фулмастер,с цветна хартия,с растения и т.н.Ще видиш колко бързо минава времето в търсенето на материяли Ако пък ти се струва тъпо можеш да влезеш в нета и да потърсиш някой забавен сайт с някой бисерчета или мъдри мисли.Давам ти страт с http://bulvotch.zavinagi.com/ Може да е повече шантав отколкото забавен,но става www.neopets.com ,в който си отглеждаш виртуален домашен любимец и е много забавно www.magicaura.com в него можеш да намериш много интересни работки, http://www.best-vic.narod.ru/ , http://humor.start.bg/ АКо не ти се виси пред компютъра винаги можеш да почетеш някоя интересна книга.Помисли какво те влече и си купи някоя по дебеличка Свободното време може да бъде много полезно особено за "Размисли и страсти" Помисли какво най-много не харесваш в себе си и почни да го променяш.Направи списък на всичко,което имаш и всичко,което искаш да постигнеш,получиш,всичките ти мечти и цели в живота.Разсъждавай малко върху себе си и т.н.Ако харесваш някой обмисли тактиката,с която да го свалиш и т.н.Може да почнеш да си водиш дневник или да пишеш разкази,книги,стихове.Кой знае може да имаш огромен талант и това е момента за изява.Всичко това е за вкъщи.АКо си падаш повече по дневната светлина и мръсните улички винаги можеш да излезеш с някой приятел.Но ти препоръчвам не да излезеш ей така и тоя да ти почне да разправя за проблемите си ами да излезеш за да се порадвате заедно.Друго също можеш да отидеш на диско и прочие други места.

P.S
    Съжалявам много за дългото писмо.Искренно се надявам се да съм ти помогнала.Най-хубавото време е свободното време през ваканцията просто използвай въображението си,иначе после ще съжаляваш,че си го пропуснала.

Spored men na tazi vuzrast e normalno da izpada6 v takiva sustoqniq. Tova e vuzrastta na promenlivite nastroeniq. Zatova kogato ti stane tupo, nameri izvestno vreme da ostane6 'sama sus sebe si'. Pravi ne6ta koito ti dostavqt udovolstvie. Zatvori se v nqkoq staq, pusni si hubava muzika do dupka i zapo4ni da si tancuva6 kakto ti si znae6. Tova e mnogo hubav na4in za raspuskane i te zarejda s energiq. Izlizai s priqteli, s mom4eta, zapoznavai se s novi hora. Tursi interesnoto i zabavnoto v jivota. V kraina smetka, ako ti ne si napravi6 kupona sama. nqma koi drug da ti go napravi
    Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!

Цитирай Първоначално написано от playful_girlll
    emi hvani si gadje,taka sus sigurnost nqma da sku4ae6 :P

Е НЕ Е САМО ДО ГАДЖЕТО ТО И БЕЗ ГАДЖЕ МОЖЕ ДА ТИ Е ВЕСЕЛО-СТИГА ДА ЗНАЕШ КАК САМ ДА СИ ГО НАПРАВИШ.. НО ДНЕШНОТО ПОКОЛЕНИЕ САМО ЗА ГАДЖЕТА МИСЛИТЕ-НЕ ЗА ЛЮБОВ А НАЙ-ВЕЧЕ ЗА СЕКС..
    Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))

Re: Kakvo da pravq?!

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Kakvo da pravq,kogato sum v lo6o nastroenie i ni6to na sveta ne moje da mi go opravi?Naposleduk vse po-4esto mi e "tupo" i NZ po kakuv na4in da se raznoobrazq.Skukata i samotata opredeleno sa nai-golemite vragove na 4ove4estvoto...Kakvo bih mogla da napravq,a da se zabavlqvam maksimalno i da namalq tzi ogromna doza skuks i oteg4enie ot jivota?Vse pak ne e nikak hubavo teen4e da se 4uvstva tolkova kofti...
    miiiii...ili si hvani gaje kakto kaza playful_girlll taka naistina niama veche da ti e skuchno...ili ako ne iskash nikoga veche da ne ti e skuchno prosto se samoubii

oh kato cheta na drugite mneniata reshih che moeto e naistina prekaleno brutalno.. vij kvo vakancia mojeshda pravish vsichko az nai mnogo obicham da si leja v legloto s niakoe liubimo cd i da si mechtaia za nai razlichni neshta ili puk raztarshuvai se za niakoi tvoi interes ako obichash da risuvash risuvai ili puk pishi stihove ili puk cheti stihove ima bezbori mnogo neshta a i sega e vremeto kogato sme v vakancia

Знаеш ли, нищо и никой на света не е в състояние да те развесели или ободри, ако ти самата не го поискаш и не го осъзнаеш. Животът е достатъчно кратък, за да го пропиляваш в бездействие и скука. Разбери собствените си проблеми и ги разреши. Тогава няма да ти е тъпо и скучно, нито самотно. Важното е самата ти да гледаш на нещата откъм хубавата им страна.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си