pomognete mi v4era biah s priatelkata mi no ne moja da mi stane.do sega sam pravil sex dosta pati no ne mi se e slu4valo nikoga takova ne6to.predi samo kato se doblijqh do momi4e i vednaga mi stava6e a v4era ne mi stana i proso se pobarkvam[/b]
A slu4aino da pu6i6 treva ili da vzema6 narkotici nekvi drugi... ?
The art of love is not to let your heart get broken !
otkazwai cigariteot twa sha e
![]()
I ot alkohol moje da e ,kakto i momi4eto ako ne te kefi dostata4no....a drugiq pyt i kaji malko i tq da se postarae v takava situazciq
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Може би нямаш чак толкова голямо желание за секс!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Spoko na vseki se slu4va. Ponqkoga
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
moje da e na psihicheska osnova.edva li e v momicheto problema.prosto moje da si se chuvstval potisnat neshto ili pyk da ne si imal jelanie.nqma za kvo da se trevosh spored men
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
ahhaha meko pile li we.mi za vazelin4e-mazelin4e 4uval li si.nema sa pla6i6 ko*ele.6e se oplavi6
Той не умира!!!
E shto e bilo samo edin pyt ne se pritesnqvai, ako se ovtori veche i potreti idi na doktor !!!!
Ako si bil piinal ili si bil pritesnen e normalnoA i vsqko pravilo si ima izklu4eniq, nali znae6, spoko
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Абе ти си дете, за какъв секс ми говоришПървоначално написано от hasan
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
mi norlamno e sig.ako go pravite seki den normalno e 1 den da ne ti e do sex
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Първоначално написано от Zara^
А ти, дядо, ще се произнесеш ли по въпроса?..Първоначално написано от Neo-Communist Power
П.П. Може причината да е всякаква - злоупотреба с алкохол, наркотици, стрес, притеснение, недоспиване..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.