.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Писма

Супер фен
    kopele tva kato po4nat da mi go prashtat nqkvi 4aturki na po 12 godini i poludqvam... az samo da go nabaram toq deto q e izmislil taq glupost... dano decata mu da prili4at na mene !

Голям фен
    и аз като бях малка, много им вярвах и преписвах всичко старателно, препращах, ксерокопирах ги и ги раздавах на хората по улиците ужас, и много ме беше страх,че нещо може да ми се случи! сега ако получа нещо подобно, го изтривам и не му обръщам внимание, ама тогава... леле
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз получих едно такоа напраих сичко дет тряаше спечелих ДЖАКПОТА 2000000 и несхто беше

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

!!

Цитирай Първоначално написано от Allicia
    Като бях по-малка адски много се страхувах от тези писма и винаги ги пращах на колкото хора трябва, и ако знаете колко съм си играла да ги преписвам,поцели нощи.И честно казано никога нищо не се получаваше!Веднъж с една моя съученичка се бяхме затрупали с такива и наистина вече не знаехме какво да правим и аз й казах "Не вярвам в такива глупости! и хванах и моите и нейните и ги скъсах и хвърлих в коша! Нищо лошо не се случи, въпреки че пишеше че ако прекъсна играта след незнам си колко дена там можело даже да умра! От тогава каквито и глупости да получавам по мейл или в пощата направо ги трия и късам и хич не ме интересуват!Тва са пълни глупости!Някой си ги измисля само да плаши хората, или за да им вдъхва надежди!Обаче са пълна глупост наистина!!!

ama taka si e ,podrkepqm te predi i az prepisvah i to gledah da e po 4etlivo ta da me razberat.. ama ve4e NE!!!Nqmam vreme da pra6tam vse tsakvi gluposti,ta neznam si 6to kolko pati v godinata e denq na celuvkata prati go edi si na kolko dushi,ta neznam si 6to.. abe gluposti
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове