.

Виж резултатите на анкетата: Къде ще сте на нова година?

Гласували
88. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • На дискотека

4 4,55%
  • С приятели на купон

52 59,09%
  • В нас с родителите си

32 36,36%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Na nikoe ot poso4enite! V 4ujbina s 3 semeistva, dnes zaminavam ve4erta
    Ти вече си там...ми приятно изкарване и умната!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сигурно ще празнувам с компанията в един апартмент, без родители и тн!
    Дано да стане!

По проблема ти говори с ваще и се опитай да им обясниш как стоят нещата...кажи примерно,че на-добрите ти френдове ще са там и неща от тоя род!

Успех.

Голям фен
    Град
    софия

Re: Нова Година

Цитирай Първоначално написано от sladkish4e
    Проблемът е че съм момиче на 14 години и всичките ми връстници празнуват с приятелите си,а не с родителите,а пък наште не искат да ме пускат щото съм била малка,макар че познават приятеля ми!Много искам да прекарам нова година с приятелите си ,защото последните 3 години бяха най-тъпите на света!!Аз просто искам в 00 часа да ме целуне приятеля ми ,а не баща ми(Толкова ли е трудно да се престрашат веднъж и да помислят как аз ще се чувствам добре!Не искам това да е поредната скапана нова година и после да ме е срам да кажа на приятелите си какво съм правила!Помогнете ми!Моля ви се!Дайте съвет!!!
    Еми като бях на 14 и аз бях с наще ... тоест не само с тях те се събират с мноо приятели и техните деца и става лудницата се едно не сме с тях

Иначе тая год. има мн оферти , ама незнам още къде ше съм...

az 6te bada s kompaniqta si i se nadqvam da si izkarame dobre no kogato bqh na 13-14god i men ne me puskaha taka na nova godina pri men be6e:az i nqkolko priqteli v ednata staq maikine v drugata s tehni priqteli.za6to ne im predloji6 i tazi ideq?

mi az sam na 16 i pak ne me puskat, ama az sam si vinovna za6toto sam pravila mnogo gluposti za koito da mi niamat doverie .... ;(
    Да обичаш когато те обичат е жестоко, да не обичаш когато те обичат е човешко, да обичаш когато не те обичат е велико!!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    e az sam na 16 i pak ne me puskat....

Фен
    Град
    mircmax
    Az sum na 15 i moite ne me pyskat a toooolkova mi se iska Tazi godine imam niakolko pokani da praznyvam nova godina v drygi gradove, no moite ne mi davat, taka 4e spoko ne si idintvenata. az tzial jivot prekarvam nova godina tupo-bez alkohol i bez cigari!
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Нова Година

Цитирай Първоначално написано от sladkish4e
    Проблемът е че съм момиче на 14 години и всичките ми връстници празнуват с приятелите си,а не с родителите,а пък наште не искат да ме пускат щото съм била малка,макар че познават приятеля ми!
    Ми..не, че нещо.. ама и аз да бях на мястото на ваще - и аз нямаше да те пусна. 14 ми се струва малко..

А иначе аз ще съм с приятели на купон, но още не се знае с кои приятели точно и на какъв купон. Тц, тц.. НЕСЕРИОЗНА РАБОТА
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    С приятели на купон
    и краен вариант Black Box
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Голям фен
    Az ne vijdam kvo vaobshe gi pitash Az neska zaqvih na bashta mi da ne ma zanimaa za Nova godina che se iznasqm s priqteli i toi mai protestirashe ama _!_ !
    Na sichki veselo posreshtanen na Novata godina i nezavisimo dali s priqteli ili s roditeli ot vas zavidi dali shte vi e veselo
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    хаха те наште даже и сестра ми я гонят с мен да бъде дето е на 13.иначе у гаджето ми само дето супер много хора се събрахме и не знам къде ше ги поберем.то тва да ми е проблема

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ht=nova+godina
    Tema za 2005-ta ima a tazi kato gledam e ot 2004

Родителите ти не те пускат,защото се притесняват за теб,поговори с тях и им докажи,че вече не си тяхното малко момиченце.

[size=10][b]

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    Родителите ти не те пускат,защото се притесняват за теб,поговори с тях и им докажи,че вече не си тяхното малко момиченце.
    ...можеш също да кажеш,че най-добрите ти френдове ще са там (сорка,че го повтарям за Нти път)...абе поукраси малко!

az ot 13 god ne sam si v nas-bqh v 1 fr i ottam me pusnaha i minalata godina
    a tazi godina nz kade 6te praznuvam-ima mnoogo kuponi...napravo nz kade 6te hodq!az iskam na nqkva vila s prespivane,ama koi 6te iska da ostane bez vila posle
    a za problema ti-pogovori s va6te i im obqsni tvoqta gledna to4ka.ako ti imat doverie ima golqma veroqtnost da te pusnat.kaji 4e vsi4kite ti fr nqma da sa s roditelite si i moje i da se polu4i

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Божке.. тва се оказа световен проблем Днес споменах на майка ми че гаджето ме кани на купон на НГ. и тя издивя : "Малка сии" (бтв на 16 съм ), " Няма по нощите да идвам да те взимам на майната си " ," Трябва да пораснешшш" и т.н. и т.н. ,неща който са ви ДО БОЛКА ПОЗНАТИ..но не се отказвам..НЯМА!Водя "тиха политика" тя вика и ми изказва доводите си , а аз се съгласявам с тях и казвам ,че знам и ще се пазя..и до последно ще се боря!!(НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА И АЗ С НЕЯ !).. И така май се стига до 1 : Ние (повечето де) на 16 -17 ( и под тези възрасти) можем само да си мечтаем за готин купон на НГ, за целувка с гаджето в 12 4аса (както беше казал някой по-горе) и т.н...

Тъжно .., но ФАКТ!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми прекрано те разбирам.
    само че тази година аз измолих наште да съм на купон с гаджето ми и приятели,защото бях за малко в болница и са ми дават ввсичко,което поискам.
    иначе наистина пробвай да говориш с тях не се отказвай лесно!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    OО миличката ти !!

А аз да се похваля - ПУСКАТ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!

Не не още не го вярвам! Да но все пак пак не всичко ще е перфектно..4-5 часа искат да съм в нас , а и да взема приятелка..НО да се гледа полужително -
    ПУСНАХА МЕ!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Iska mi se da sym nqkade s priqtelq mi na kupon,no o6te ne se znae...dano samo ne prekaram cqlata ve4er u doma,6te se pobarkam
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Не бърза

Чудиш се защо родителите ти не помислят как се чувстваш ти, а замисляла ли си се те как се чувстват?! Не бързай да порастваш, всичко с времето си! Мен ме пускат навсякаде и по всяко време, но аз съм си извоювала това доверие! Доказах, че може да ми вярват и че мога да поемам отговорността за действичта си! Направи го и ти! Не си мисли, че не се тревожат за мен! Без значение от възръстта родителите винаги ще се тревожат за теб! Забранените неща са най-сладки!!!
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    еми согорно ще е с родителите щото не ми дават да хода с фр да си напраиме купона! пак ще виса в нас като сопол с пак ще ми се подограват тъпите ко**лета!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми аз минала Нова година бях само с приятеля си и си прекарахме повече от страхотно. Тази най-вероятно пак ще съм с него.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ima vreme do nova godina ne pravete smetki o6te ot sega
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ooofff... 3/4 godini ve4e praznuvam s priqteli,oba4e za tazi god nz 6te me operirvat zimnata vakanciq i do novogodi6nata ve4er nz v kakvo sastoqnie 6te sam a trqbva predvaritelno da se razberem za kuverti razni za mesta,ta may 6te sam s na6teee

Голям фен
    Град
    sofia
    ima o6te vereme do nova godina no predpolagam na kupon4e s priqteli 6te vidime
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си