.

Виж резултатите на анкетата: Eto i varqntite

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • "Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.

0 0%
  • "Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия

0 0%
  • "Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.

2 3,64%
  • "Нежност" - въртене на езика в устата на партньора

25 45,45%
  • Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.

6 10,91%
  • "Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.

1 1,82%
  • "Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.

9 16,36%
  • "Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.

2 3,64%
  • "Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.

8 14,55%
  • "Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.

2 3,64%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    nejnost + igriva =

Еми...Борба на устните...пф,абе те не се поддават на класификация яките целувки А за нежната направо мога да си умра от тъпотия..някой като тръгне да ме целува така и ми стаа зле..връщам се в 6ти клас...Хаха...се едно ме целува некъв хлапак. Ама всеки си е индивидуален,на по-голямата част от вас ви харесва точно тя като гледам
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си