- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Даите предложение
Утре ще си взема куче-мъжко и много се чудя как да го кръстя.Ако се сещате даите предложение, но искам името да не е като обичаините-Рекс, Джони и т.н.А нещо по различно, дано ме разбирате какво искам да кажа.на мен за сега ми харесва името АресЧакам предложенията ви
![]()
п.п Надявам се че съм улучила раздела тъй като доста време се чудих в кой раздел да сложа темата![]()
Men mi haresva imeto Ruffi.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Zavisi mnogo ot porodata !
Na men mi haresva imeto Jem ako e po golqmo kucheto, ako manichno Joey (joui) ili shushi![]()
Ами породата е българска овчаркаи не са никак малки тази порода кучета
![]()
krusti go iv4o ili ri4i
Vajnoto e da e blajno!
ako e nekuv burzak moje da e "Shymi" ot Shumaher
: AMG Corporation
::
Moeto e Papi puk![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ami az imah irlandski setur i se kazva4e Brendan! Aide kaji ni posle kak si go krustila pls! :P
Кръсти го Роки(така се казваше кучето ни, когато го имахме). Може разбира се и тривиалното Стамат и то е хубаво. Съвсем сериозно ако имам някога куче, ще го кръстя Венци. Пък нали е българска обчарка, да е българско име.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
klit
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
nqkoga imah ku4eta
.....ov4arki..ednata neobiknovena...golqma...srebrista....krasiva...na ime endi...lubimoto mi ku4e...... super dobro i mili4ko..jestoko.....ii zagina v pojar ma nqa zna4eniemisulta mi e 4e imeto endi e qko...pone tei mislq
Няма проблем ще ви кажа как сме го кръстили като с баща ми доидем на едно мнение защото имаме малки спорове относно името тъй като тои пък иска да е българско име и измисля някакви глупави имена и до преди малко спорихме и сега тръгна към плевен за да вземе кучетоПосле ше ви кажа на кое име сме се спряли
п.п DeaTHroW-ReC_F мн съжалявам за кучето ти попринцип мн обичам кучетата и ми става гадно ако някои ми каже нещо тъжно![]()
4esno kazano poznavam to4no ov4arka aresПървоначално написано от ^cristin^
i mislq 4e imeto si go biva ina4e moje i max
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
na edna moq friend-ka ku4eto i se kazva6e Tim(be6e nemska ov4arka),mislq,4e imeto e qko![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
\Първоначално написано от ^cristin^
мерси![]()
![]()
Ако е мъжко , можеш да го кръстиш "ДРЪВ"ще има очарователен ефект в/у всеки който те пита как се казва кучето ...
Xaxa tova mi haresa 6te gi imam predvit no ve4e go krystihme :PПървоначално написано от moviemaker
S ba6ta mi isbrahme imeto Tim thanks na vsi4ki za predlojeniqta be6e mn truden izbor
Az sam forumen arhelog![]()
Един приятел има Ризен снауцер, който е кръстил Ричърд, на галено Ричи. Това е сладко име, но определено симпатизирам на Балкан и на Стамат.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Моет се казваШЕ Роли..измисли нещо голямо и славно.. все пак не кръщаваш пинчер
![]()
Темата е доста стара.Сигурно го е кръстила отдавна. Иначе най-якото име за куче е "Куче"
![]()