- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто надникни в душата ми....
Stranno za6to no za parvi pat pi6a tuk... moje bi nikoi nqma da mi obarne vnimanie no imam nujda da spodelq na nqkoi, drugo ne mi ostava ! Takam... zna4i hodq s edno mom4e 9 meseca tragnahme na 2 mai i toi lqtoto zamina , i ne se vidqhme lqtnata vakanciq osven 2 pati kogato toi doide i kogato az otidoh! ima6e edno drugo mom4e , koeto mi dava6e tova koeto moeto mom4e nemoje6e da mi dade to4no togava , t.e. kazva6e 4e mn me obi4a i 4e zavisi ot men i me obsipva6e s absolutno cqlata si lubov no az ne iskah da se obvarzvam s nego no v 1 moment toi mi kaza taka ima6 2 dena da re6i6 , a togava6nata mi nai dobra fr kaza da ne go ma4a i da si bada s nego 4e mom4eto mi ne me e obi4alo i t..n. na neiniq imen den - toi be6e to4no vtoriq ot dadeniq srok az se obadih na moeto mom4e , no toi ne mi vdigna , 4esno kazano ne mu vqrvah , i bqh super obarkana za6toto toi mi kaza 4e predi men e bil golqm broikadjiq , momi4eta samo za edna no6t i taka broikata im e stignala 20.... no az znaeh 4e toi me obi4a , no vapreki vsi4ko se samnqvah togava mom4eto, vlubeno v men me celuna na tozi id , bqh i pila no tova ne e opravdanie , otvarnah mu..... i tragnahme hodihme 2 dena , az prez cqloto vreme se darjah super grubo s nego ne go celuvah , ne go pregra6tah , ne mu davah ni6to , no toi si be6e vluben ...... sajalenie ... nz kakvo moeto mom4e znae6e za celuvkata no ne mu kazah 4e sam hodila s toq 6toto za men ne be6e vrazka tova ... toi doide 1 pat lqtoto poradi toq slu4ai i se sdobrihme be6e trudno, vidqh salzi v o4ite mu... pla4e6e... i az otidoh 1 pat tam , sled kato se varna toi nau4i 4e sam hodila s toq lqtoto ot drug 4ovek ot sa6tata priqtelka za koqto govorih po gore... i ne moje da go zabravi , za men ne be6e izneverq za6toot ne vlojih nikakvi 4uvstva , za parvi pat ne mi vdigna tel , po4uvstvah golqma bolka, napravih go ot sajalenie i uplaha , nikoga nqma da si go prostq , imeto mi e vina.....
и аз само не разбрах вие ходите ли още,той простил ли ти е,че си му изневерила?Казваш че сте тръгнали на 2 май и всичко е станало лятото,сега сте заедно 9 месеца,значи той ти е простил за всичко и сте си заедно?![]()
трябва да я зарежеш тая твоята "приятелка"...
според мен трябва и "твоето момче" да зарежеш. т.е. тоя дето си ходила с него 9 месеца.
защото истинската любов прощава всички грешки. след като преди това е бил бройкаджия би трябвало да разбере и да прости грешката ти, ако наистина смяташ, че е грешка.
след като не може да го направи... нещо не е наред
има и друго. първият път когато аз изневерих, човека с когото изневерих ми каза нещо, което се е запечетало в главата ми за цял живот: "самият факт, че се намираш тук в момента и ме целуваш, а не си при гаджето си, говори, че тои не ти дава това, от което имаш нужда..."
всъщност сама трябва да се замислиш какво искаш да правиш от тук нататък и с кого искаш да бъдеш, но ще ти кажа 2 неща като се надявам да не подминеш ей така като повечето хора в тоя форум
първо - никога не съжалявай за постъпките си. нищо, което правиш не е грешно. това, което не ни убива ни прави по-силни. трябва да вярваш в себе си, в сърцето си, в душата си. един ден ще разбереш, че трябва да разчиташ само на себе си, затова не трябва да се съмняваш в себе си.
и второто - както казва господина ми по математика...
"никой мъж не си заслужава да страдаш така по него. аз съм мъж все пак, знам"
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Първоначално написано от lara2000
Първоначално написано от lara2000
е, поне до колкото мога да чета и разбирам..явно и преди не ти е вдигал(поне ти така казваш)..
Аз само не разбрах ходите ли още или не.. и ако ходите какъв е проблема?
Ако не ходите .. наистина кофти, но все пак не си само ти виновнаБила съм в подобна ситуация .. ходех с едно момче 8 месеца, появи се друго, което ми даваше това, което нямах - внимание, да ми се показва, че му пука за мен, че се интересува.. и аз като теб се занимавах с него, хем от съжаление, хем, за да задоволя потребностите си.. после съжалявах, но беше късно..
пожелавам ти при теб нещата да не седят така, момчето до теб наистина да те обича и.. да ти прости, най-малкото ти си нямала връзка с това момче.. една целувка и после два дена, в които той си е въобразявал, че сте ходили, но ти явно си била на друго мнение(в коя истинска връзка липсват прегръдки и целувки?)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мн неразбрано..ходите ли или не...?!?!
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
mersi mngoo za vsi4ko , da nie si hodim , no toi e oven i znam 4e nikoga nqma da go zabravi , obi4ame se i dvamata do bolka , no prosto men tova adski mn mi teji i toi ne mi vdigna tel samo 1 pat ina4e vinagi go e digal prosto se usamnih v nego , za6toto e bil broikadjiq no znam 4e me obi4a istinski i mn go e strah da ne me zagubi a az go predadoh no dori samata az ne go 4uvstvam kato izneverq i kato predatelstvo , a toi e mn naranen
zdr taka 4udq se ot kade da po4na zna4i po gore v edno mnenie bqha kazali zareji tazi priqtelka az sa6to mislq taka za6toto ako tq naistina ti be6e takava nikoga nqma6e da go napravi sega ot teb razbiram 4e ste si zaedno i 4e prodaljavate da se obi4ate koeto e mn hubavo i naistina krasivo i da toi moje nikoga da ne go zabravi no ti gledai da ne se povtori ami osven da ti kaja da mu pokazva6 kolko go obi4a6 i darji6 na nego moga samo da ti kaja Uspeh .....Първоначално написано от lara2000
![]()
![]()
mi az taq "priqtelka" q ostavih da ti kaja , oba4e mn me zabolq za6toot tq me e predavala i lagala hiper mn pati i az samo i pro6tavah no... 14 god bqhme nerazdelni , bqhme nai dobri fr no vsi4ko ruhna izvednaj ... nadqvam se vsi4ko s moeto mom4e ottuk natatak da e nared ... i mn vi obi4am i blagodarq vi stra6no mn za podkrepata imah nujda nqkoi da me podkrepi![]()
nai mrazq taka .. priqtel na koito dyrji6 da te predade
\Първоначално написано от natalitoo
/ \
/ nqma ni6to po gadno ot tva da te predade priqtel znam kvo e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
първо това момиче не ти е била истинска фр, второ кажи на твоето момче защо си го направила, защо си постъпила така и му кажи какво чустваш към него, ако наистина го обичаш се опитай да да го обедиш и да се саберете пак, обясни му как е станало това с др момче и че съжеляваш (ако наистина съжеляваш де) опитай просто ако искаш да си със това момче все още
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
oh lelele stana edna , kazah na priqtelq mi za6to sam go napravila , za6toto ne sam mu imala doverie zaradi predi6nite mu vrazki i sega toi po4na da obvinqva sebe si i to ne samo zaradi men ami i za mai4eto si , toi jivee bez ba6ta za6toto ba6ta mu e prebival maika mu i e hodil po mn jeni i sa se razveli , i se vijdat samo za pari i tova mn mu teji i sega po4na da obvinqva sebe si![]()
Обясни му, че го обичаш и, че му вярваш! Покажи, че му имаш доверие..., за да не се самообвинява. Така или иначе сега това ще му държи влажно дълго време и няма да ти изневери. Но ти трябва да го подкрепиш и да бъдеш до него, да го накараш да повярва в себе си, и че за теб е невероятно мил и добър човек.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.