.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

За изневярата

bihte li prostili iznevqrata na lubumuq si 4ovek?lubovta ili gneva i ogor4enieto 6te naddelee???

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Zavisi ot 4oveka.Ama ne bih prostil.da e mislila.tva 4e izneverqva ozna4ava 4e predpo4ita toq s koit mi e izneverila taka 4e da mi sedne na h*q.nqma pro6ka dori i da q obi4am mnogo.prosto taka sa precakva vryzkata super jestoko

Той не умира!!!

Град
    TwO MeTeRs UnDer EaRtH
    emi slu6ai sq az iznevqrata ne q pro6tavam kolkoto i da sam vluben 6oto tva e nai gadnoto ne6to v edna vruzka
    Ima udari koito ponasqme,
    ima bolka koqto tarpim,
    ima spomeni,koito otnasqme
    v no6tite kogato ne spim.
    Za6toto ima lubov koqto ne mojem da spodelim!

Повече от фен
    Никога

Голям фен
    Град
    Пловдив
    зависи от изневярата.защо го е направил нио по скоро може би гнева и няма да простя.

Не мисля, че бих простил изневяра.

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз мисля,че не бих простила,обаче честно казано всичко зависи от ситуацията!!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Zavisi za kakva iznevqra govorime ...za men li4no iznevqrata e ako 4oveka do men mi izneveri kato promeni 4ustvata si vupreki 4e i ako e samo sex pak ne bih prostila no poznavam 1 mom4e koeto tolkova mnogo obicha priqtelkata si (taka si mislq) che i prosti tova che pravi sex sys edin drug i i beshe kazal ako sum siguren v chustvata ti za men nqma znachenie che si napravila tazi greshka...vurvi gi razberi sveta se poburka
    Най-хубавият ден - днешния.
    Най-голямата спънка - страхът.
    Най-голямата грешка - да паднеш духом.
    Най-лошото поражение - отчаянието.
    Най-добрата защита – усмивката.
    Най-доброто лекарство – оптимизма.
    Единствената реалност – любовта .

Ne, ne i ne! Az sym nai-revnivoto syshtestvo na sveta, priznavam si
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Никога
    тъй тъй. и то не от яд, гняв или каквото и да е подобно. ами от предателство.
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

nikoga ne kazvai nikoga... zavisi ot mnogo neshta
    mess with the cool die like a fool !!!

Повече от фен
    ami spored men nqkoi da izneveri znachi naistina neshto ne e kakto trqbva..no vse pak znae li chovek.Mislq che dori i nqkoi da prosti iznevqrata na lubimiq chovek posle neshtata ne mogat da bydat syshtite prosto nevyzmojno...pone za men de...neshtata shte kucat mnogo jestoko
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Аз лично не бих имал доверие на човека който ми е изневерил. А щом му нямам доверие нямс смисъл да съм с него.

ako 4oveka koito ti e izneveril,naistina sajalqva i znae 4e ne e postupil dobre i iska pro6ka???

Цитирай Първоначално написано от Lubov_f
    ako 4oveka koito ti e izneveril,naistina sajalqva i znae 4e ne e postupil dobre i iska pro6ka???
    Да съжалява?! ОК. То всеки съжалява след това. Но колко ще отговорят искренно защо за го направили? Ще можеш ли да имаш доверие на човека след това? Ще можеш ли да легнеш до него без да си помислиш и за миг, че някой друг я е целувал, че някой друг я е любил? Ще можеш ли да я прегърнеш и да й кажеш в очите "Обичам те"?

Emi zashto ne e pomislil predi da izneveri?
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Emi zashto ne e pomislil predi da izneveri?
    Много точен въпрос. Но дори и да ти отговорят на този въпрос много се съмнявам, че отговорът ще е искрен...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз лично ме бих прстил изневярата, защото това е чисто предалство лъм другия човек

Dori i da obicham nqkogo .. pri misulta che e celuval druga.. che e dokosval druga nqma da go pogledna nikoga veche...

Град
    Варна
    Честно казано винаги съм мислила,че изневяра никога няма да простя,защото както повечето тук я считам като предателство...Въпреки всичко немога да бъда 100% сигурна макар че дори и да я простя няма да я забравя и тя ще ми тежи като камък,който незнам дали ще мога да издържа...Незнам досега не ми се е налагало да взимам такова "решение" и се надявам да не ми се наложи.

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

predpo4itam da si otmustq
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен
    Град
    SF
    Ве4е простих.
    Оба4е беше най-трудното нещо, което някога съм правила.
    И 4естно казано няма да си простя, 4е простих.
    По вси4ки параграфи не заслужаваше.
    Втори път такова нещо няма да си при4иня, обещала съм си го.

Робинята на Quench

Повече от фен
    Аз бих простила, защото всеки греши, а и понякога в една връзка нещо липсва и това е повод за изневяра.Ако ми изневерят то тогава ще се замисля какво липсва в моята връзка и ще го поправя.Но ако стане редовно то тогава няма да простя.От веднъж няма нищо да ми стане. Болезнено е, но любовта би трябвало да е по-силна.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Аз бих простила, защото всеки греши, а и понякога в една връзка нещо липсва и това е повод за изневяра.Ако ми изневерят то тогава ще се замисля какво липсва в моята връзка и ще го поправя.Но ако стане редовно то тогава няма да простя.От веднъж няма нищо да ми стане. Болезнено е, но любовта би трябвало да е по-силна.
    съгласна съм с госпожицата
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Пловдив*
    Едва ли ще простя изневярата...но все пак има едно голямо ЗАВИСИ...
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си