- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много се притеснявам...
Моля ви да ми помогнете. Преди седмица се запознах с момче на морето-всичко беше супер и естествено една вечер се усамотихме, но аз бях решила че няма да го правим. Та въпроса ми е-може ли да се забременее при условие че аз бях седнала върху него,той беше облечен, а аз по рокличка, но нали се сещате че той буташе тук и там.. И после като станахме,той беше мокър...(така да се каже) Много съм объркана!Помогнете ми!
Силно се съмнявам да забременееш само от това- все пак и двамата сте си били напълно облечени, нали![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Може на някои от вас да ви се струва абсурдно това притеснение но на мен,,,хич не ми е така! Ами той облечен а аз върху него по прашки...![]()
Споко мацка, невъзможно е просто така да забременееш- мисли логичноАко все пак не си сигурна, питай някой специалист, но пак ти казвам- ако забременяването ставаше толкова лесноооо...
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
nishto ti nqma![]()
da ne si bila po roklichka!!!![]()
spokoino bili ste s drehi....edva li se e izpraznil...vse pak e edno natiskane ebasi......i mislq 4e tfa e bila tui nare4enata majka smazka.....6tom ne ste pravili sex i e nqmalo penetraciq edva li 6te s stigne do bremennost
V KOI GRAD STANA TOVA ?
Ха това има ли значение? Във Варна, защо питаш?? хех
Параноя му се вика на твоетоСПирам до тук щото ми дойде до нз къде от някви странни мисли...ох пак се ядосвам млъкваааааам
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
XAXAXAXAXXAX 6te se pobarkam ot smqx![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
naprao triznaci 6e rodi6...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Spoko di6ai nemoe si bremmenna![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Едвали...
Be Cool...
бременна си в третия месец без усложнения .бебето ще е момче и ще продължи традицията на татко си да прави невъзможни деца
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Първоначално написано от Анонимко
А случайно да ти е минавало през ума, че може ти да си го нампокрила? В смисъл в момент на възбуда? Знам ли...по-логично ми звучи или пича е бил девствен, ама чак пък през дрехите да го накараш да свърши...той, какво-с коприна ли се е бил облякъл?
Невъзможно е да забременееш,при положение че сте били с дрехи![]()
Нема начин како
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ти си моя идол !Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Neeee!
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Ама девойко на колко години си ... стиа гледа анимации осазнай са е... с дрехи и ще забременееш а въъъъхх... бахти и филма!!хората щи са смеят бе .. а въъъъ манееее до ся не бях са смял толкос![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()