Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Abe ^NG3^REPLAY^ ti za batko li se ima6 kato si na 16,kompleksi li izbiva6 ili na gadatel se pravi6 4e se opitva6 da ni poznae6 vuzrasta na vsi4ki! Ostavi 4e Momchence si e kazal mnenieto po vuprosa ti i ako 4ete6e vnimatelno 6te6e da zabeleji6! I kato si jivial 1 godina v Italia kakvo si misli6? Az ot 8 godini sum po 4yjbina taka 4e pozvoli mi da znam malko pove4e za jivota izvun granica!

10x Momchence 4e me za6titi!
Аз пък ходя в Италия от 7 години и съм обиколил част от Западна Европа, така че остави ме ти да знам малко повече от теб за живота в Европа а? Кво ще кажеш???

Комплекси? Нем, няма такива неща. 1во, имам само един комплекс и просто няма начин да се избива по такъв начин!!!

За 16 години съм видял доста ... така че може малко да си замълчиш ... а това "Момченце" ли кво е, може да говори малко по възпитано и да престане с тъпите лафчета дет ги учи в детската градина ...
6e govora kakto iskam i kfoto iskam i ti nqma da mi kava6 kfo da parvq.....pyrvo pogledni ti kak govori6 posle iskai ot drugite dobro otno6enie...tapanar bil v italiq znael za jivota na zapad...4u6ki....i kfo ot tfa samo da popitam???kfo kati bil edikade si???Golem si gazar 4esno ..... i pak ti kazvam nqma6 abolutno nikakvo pravo da kazva6 koi kakvo i kak da govori.....