Цитирай Първоначално написано от SweeT^Puppy
Начи първо относно темата. Дори да се направи форума само за регистрирани пак ще се пишат простотии - неизбежно е! Я виж само колко регнати има пък даже 1 мнение не са написали - ужасно много са! Пък и кво им пречи и на регнатите да пишат... НИЩО
А т'ва че обвинявате модераторите хич ама хич не е честно. Помня преди доста време имаше ужасен спор относно модераторите... беше още когато сайта имаше и друг дизайн. Аз от тогава се ядосах и спрях да посещавам сайта няколко месеца. Е, както и да е, обаче искам да кажа, че много много малко хора оценяват работата на модераторите, всички ги плюят, че не си вършат работата и т.н. Е, преди време някой от редовните посетители се пробваха и видяха,че всъщност никак не е лесно... даже не си спомням кои бяха и как свърши цялата история.
Мисля, че щом посещавате този сайт, значи ви харесва. Е, тогава се примирете и най вече ти ^NG3^REPLAY^ с нещата такива, каквото са!
Айде и PEACE!!!
хаха много добре знам каква им е работата, аз самият си имам собствен форум, има 55 регистрирани потребители и около 1000 мнения, като доста са трити, доста теми са заключвани и има достатъчно модератори и администратори ...