- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДОСТАТЪЧНО!!!
страхотно е
Ima mnogo istina v tova za tova i az kazvam "Jelaq na sichki dostatychno"
На мен страшно много ми хареса! И аз искам да кажа на всички вас от форума,че ви желая достатъчно,явно всеки се нуждая от това!![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Всичко ок ама сега на теб да ти го пращм ли? Щот ти си го знаеш пък и вс дето са го чели го знаят така че мисля да не го пращам. Сорка ако мисля грешно![]()
hehe kakvo da vi kaja.....Pojelavam vi dostatychno...![]()
MNOGOOOO E QKO v sredata to4no!!! Bravo na tozi,koito go e pisal!
Jelaq vi dostaty4no liubov...tolkova dostaty4no 4e da si imate za cqqql jivot {}![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
"Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече. Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив. Желая ти достатъчно болка, така че и най-малките
радости в живота да изглеждат много по-големи. Желая ти да получиш достатъчно, за да задоволиш желанията си. Желая ти да загубиш достатъчно, за да оцениш това, което имаш. Желая ти достатъчно 'Здравей!', за да ти дадат сили за последното
'Довиждане!"
Желая ви достатъчно !!! :P
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Tova go vidqh vav edin dr forum i mnoo mi haresa.Ei tova, koeto citira mi6ka_na_kai6ka me nasalzi ot celiq tekstPojelavam vi na vsi4ki vi dostata4no!!!!!!!!!!!!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!