- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pra6ki ili....
mom4eta haide kajete mi molq vi se koe belio e po sexyra6ki ili boxerki....a i o6te ne6to bixte li slojili vie pra6ki?thanks za otgovorite...mn ste gotini
in vino veritas
skupo moerazbira se 4e boxerkite ... takiwa stegnati po teb da se o4ertawa stegnatoto mujko dupe -P°
Pra6kite stanaha super komersilani i az si padam pove4e po bokserki (ako moje 4erveni ili 4erni leko danteleni )![]()
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Може и Боксерки ама такива по тебе много са секси!
mi as nosq i pra6ki i boxerki![]()
Блаа да живеят боксерките бе![]()
Той не умира!!!
oh vsichko stava...prashki mnogo mrazia
be tq pita momchetata dali biha slojili za vas e qsno)
az lichno si padam poveche po boxerkite i priqtelq mi gi predpochitapPPpp
makar che i prashkite ne sa loshi![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
i pra6ki i bokserki nosq.. ama ot teq,deto sa po po tqlotozimata zalagam pove4e na bokserkite,4e ina4e mi e leko studeno
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бърз отговор - ако е за момиче - ако има дупе и бедро като нея, боксерките стоят адски секси...
Лично за мен (момче) - в зависимост от облеклото, и бельото ми се различава като тип и да, бих си сложил и си слагам прашки, мъжки естествено.
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
sega sa napuskali nov vid bokserki tip prashka. Vlizat ti v dupeto i sa super sexy
az nosi bokserki i pra6ki , sq zimata - pove4e bokserki .... po qvni pri4ini .... do sega mom4e s pra6ka ne sum vijdala (na jivo) no za koleda podarih na edin priqtel , no o6te ne se e pokazalsram go bilo ...
![]()
miloto_girl-4e : mnooo ZdrAV avAtaR![]()
![]()
![]()
hehe nqma zna4enie ... moqta kato se sable4e i s pra6ki i s bokserki vse mi izglejda sexi:P ... a 6to se otnasq do mene ... m ne ne bih slojil pra6ki
![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
az pak nosq glavno pra6ki,nqma zna4enie dali e zima ili lqto,bokserkite sa ydobni(osobeno ako si nerazpolojena),no pra6kite sa si klasikata v janra.A mislq 4e na mom4etata ne im dreme osobeno pra6ki ili bokserki,stiga tova na koeto sa slojeni da e stegnato!!!!
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
LiNkiN4eTo,mila,i az podarih na best-a mi pra6ki..mujki estestveno.. ma nz dali gi nosi.. tr da go nakaram da mi pokaje kak mu stoqt![]()
![]()
radvam se,4e ti haresva avatara mi :} {}{}
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az pa nosa bikini i nito pra6kite nito bokserkite sa mi udobni
priqtelq mi nosi samo bokserki poneje obi4a da mu e svobodno ... a ako sloji pra6ki nai veroqtno 6a go zareja 6tot tva e super geisko i ne moga da go priema ama znam 4e toi nqma da sloji taka 4e sum spokoina :P
Ami az lichno nosq samo bokserki.Segga ima mnogo gotini modeli takiva po tesni i stegnati.Inache za momicheta e Sexy i s bokserki spoerd mene.e prashkata si e klasika v janra
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Определено има здраво мислещи хораПървоначално написано от Myrcheto
и аз съм за боксерките
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Копеле не бих си сложил прашки и педал да съм. Мене повече ме кефи без белйо :P
Аз лично харесвам и двете,но боксерките сякаш ми се струват по секси,но както дойде.Ае
слагай боксерки,ако имаш хубав задник :Р
Каквото и да правиш,прави го с финес!
az nosq i pra6ki i bokserki. no pra6ki po-4esto
lqtoto v edna diskoteka edno mom4e se be6e napilo i se sable4e. be6e s edni pra6ki i mu sedqha super qko))))))
No MaN, No CrY!!!
\m/