.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: pra6ki ili....

Guest
    Нося САМО боксерки ... Нямам друго бельо ...
    И мисля че са много по-готини, секси и удобни от тъпите прашки ...

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    Нося САМО боксерки ... Нямам друго бельо ...
    И мисля че са много по-готини, секси и удобни от тъпите прашки ...
    мдаа и аз така мисля......прашки с упер рядко нося..даже скоро не съм..
    аааа бикини....мн обичам от тея шаренките..пак стегнати по дупито:Р

..But why?...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Килоти не носите ли

Guest
    Хаха.

Ми прашки, хах едно момиче трябва да си слага това, което й седи по-хубаво, поне според мен, ако иска да направи впечатление ... за да сложи прашки, трябва да има хубав и стегнат задник, а боксерките найстина го правят такъв.

Това за мъжките прашки, не съм слагал, но баща ми ми подари едни за коледа ( хаха )

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ako stava vupros za momi4e i prashki i boxerki moje da sedqt mn sexy na edno stegnato tqlo
    : AMG Corporation ::

angelski_o4i
    Guest
    az li4no vaob6te ne nosq pra6ki i gi smqtam za super nehigieni4ni i glupavie no koito go kefqt-neka si se ma4i s lenti v zadnika(pak i v drugi organi )az sam za bokserkite!
    a za mom4etata:maj s pra6ka e nai golemiq ko6mar koito moje da se vidi HIPER UJASQVA6TO I GNUSNO E!!!!!!!!pone sporedmen de
    gotino dupe v bokserki.......SUPER

Abe bez ni6to si e nai-dobre!Az nosq pove4e pra6ki no i bokserki

Mnogo zavisi ot tqloto no spored mene za mom4etata sa bokserkite a za momi4eta pra6ki na ve4e osobeno ako sq qki nekvi ili bokserki jenski razbirase kato polovinata dupe stur4i !
    Imposible is Nothing !

Az lichno si padam po bokserki samo,Ama sym nosil i prashki nqkolko pyti.Shte vidim lqtoto moje i da nosq pak:}}

reiv_macka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SladurkO
    Pra6kite stanaha super komersilani i az si padam pove4e po bokserki (ako moje 4erveni ili 4erni leko danteleni )
    xax....ama si golqm sladur i si prav

sex`y_
    Guest
    emi az neshvanah dali momi4etata da nosqt pra6ki ili boxerki,ili mom4etata , ama karai za momi4eta....az nosq i dvete , ama naistina pra6kite ve4e stanaha...ve4e ne sa tolkoz qko na moda a boxerkite ve4e sa mn sladurski i pove4e im se kefq , nekvi danteleni i polovinata ti dupe e otvynka , hehe ! a za mom4e...imam frendove deto nosqt i pra6ki .. ama 6tom gi vle4e , ko moga da kaja , ama .... neznam nemoga da go priema mn !

6okolad4e
    Guest

..........

az li4no pove4e nosq pove4e bikini i pra6ki.A za boxerkite - ne sam nosila dosega i nqmam namerenie da go pravq v skoro vreme.

Mnogo po-qko i sexy spored men e momicheto da nosi boxerki.Prashki nosi vsqka
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

wow
    Guest
    тъкмо си се шматках в нас по боксерки и си мислех да пусна подобна темаама някои ме е изпреварил. та стана ясно че предпочитам боксерки ама и вариянта за без боксерки ми допада. а по въпроса какво харесвт момчетата прашки или боксерки съм на мнение че те не са олеми привържаници на белото маъ си падат по това дето св сваля най-лесно
    а моомче с прашки е мн гадно, мен лично не ме кефи ама хич

Lichno az nosq predimno prajki, zashtoto s tqh se chuvstvam po-komfortno. Bokserki sushto nosq. Ako trqbva da si kaja mnenieto koe e po-seksi spored men prajkite, no i edni danteleni bokserki ne sa za izhvurlqne.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Айде да си кажа и аз мнението като момче Аз лично не съм носил прашки и не смятам, защото 1. не ме кефи момче с прашки; 2. не ми е чак толкова стегнато тялото, че да нося тея глупости... Колкото до момичетата ... Ами честно да Ви кажа, много ми харесва да гледам приятелката си с боксерки, които са плътно по нея. Тялото й е доста стегната и като сложи такива боксерки ... \/ Нямам нищо против да носи прашки, напротив, понякога ми въздества дори по-надъхващо. Като сложи едни такива яки прашки и с това яко тяло ... откачааам Еми като заключение ... момчета, не носете боксерки, тъпо е. Момичета, ако искате да бъдете по-секси и имате хубаво тяло, носете плътно прелепнали боксерки, ама не забравяйте че и прашки с жартиери (така ли се казваха тея неща ) е още по-якооо :P

Повече от фен
    na seki 4ovek sedat razli4no a az nebih slojil pra6ki o6te sum malak D::
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    аз вече никога няма да си сложа прашки тва е мн гадно нещо
    на мен все ми излиза ...... от тях
    аи е неудобно за носене
    боксерките са най-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си